POSTED IN Krig-fred, Virkelighetsforståelse

Senator Marco Rubio dummer seg ut med livsfarlig forslag.

Scott Ritter:»Vær glad for at Russland ikke har skutt ned alt vi har!»

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

USA-senatoren Marco Rubio ønsker at USA skal fly-ledsage overvåkningsdroner på den russiske grensen. Det er hans kommentar og forslag etter at USA-dronen på etterretningsoppdrag havnet i Svartehavet etter møte med to russisk jagerfly.

Dette får x-våpeninspektør Scott Ritter til å gå i taket og han fyrer av en salve mot senatoren som «overhode ikke har noen militær erfaring» i dette korte video-klippet.

Noen korte utdrag fra Scott Ritters kommentarer:

«Han aner ikke hva han snakker om, men så har han heller ikke tjenestegjort i det militære»

«Det er slutt på tiden med luftkamper, Marco, nå brukes missiler skutt ut fra lang avstand».

«Skal USA fly patruljere i luftrom fullstendig kontrollert av Russland?»

«Han vet heller ingenting om internasjonal lov». «Hvis du samler etterretning om et mål i en konflikt og overleverer det til den andre parten i konflikten er du part i konflikten og du mister alle rettigheter. Du skal være glad for at Russland ikke har skutt ned alt vi har i området.».

Forsidebilde: Matias Luge

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Max Hermansen
  18 mars 2023 12:36

  Merkelig at det er så mange som så gjerne vil at krigen i Ukraina skal øke i omfang.
  Er det ikke nok at over 100.000 ukrainske soldater er døde eller sårede i denne håpløse krigen?
  Fred NÅ!

  Svar
  • Ikke så merkelig egentlig Max. Den eneste måten å «redde» formuene til de «vanlige mistenkte» nå er krig, en altomfattende krig, med påfølgende sletting av gjeld, så rundansen rundt gullkalven kan begynne på nytt.
   De har panikk, bankene går i dass om dagen, og drar hele det «vestlige siviliserte nato-sfære samfunnet» med seg.
   Det er for å redde milliardærene at «vi» kriger mot Russland, snart også Kina.

   Svar
  • Kvinner har vist seg å være de verste krigshisserne både her i landet og i Europa.
   Er kvinner som skal ta oss inn et atomkrighelvete?

   Krigsheksene:

   COMPACT 3/2023: Die Kriegshexen
   compact-shop.de/shop/compact-magazin/compact-3-2023-die-kriegshexen/

   Svar
 • Northern Light.
  18 mars 2023 17:37

  Dr. Vernon Coleman: Verden er delt i to, og NATO vil ha krig med Russland.

  Av Dr. Vernon Coleman.
  Mens resten av verden er opptatt av bagateller, fortsetter den tredje verdenskrigen å spre seg, og kommer stadig nærmere en atomkrig.

  Ukraina mister så mange menn i sin designer-, proxy-krig med Russland, at NATO-tropper snart må gå inn i Ukraina og ta over krigen. Hvis USA, EU og Storbritannia alle ønsker at krigen skal fortsette, noe de tydeligvis gjør, er de nødt til å supplere de sviktende Ukraina-styrkene. Hvis det ikke skremmer deg, må du hente hjernen din uansett hvor du har lagt den fra deg.

  For et år siden hadde Ukraina over 1000 stridsvogner, et stort antall artillerivåpen og eget luftvåpen. Nå må Ukraina be Vesten om flere våpen, og har ikke mye igjen av luftvåpenet. Å erstatte disse med våpen fra USA, Storbritannia og EU vil ta år og koste hundrevis av milliarder av dollar, det amerikanske budsjettet for våpen bare i år er over 1 billion dollar. Og det vil bety at det ikke vil være militært materiell igjen for kriger mot Kina, Iran og Nord-Korea.

  Ukraina er rapportert å ha bare 300 kanoner igjen. Problemet er at hvis det lille antallet våpen deres brukes for ofte, må løpene skiftes ut. Ukraina går også tom for granater til tross for at USA leverte en million artillerigranater. Ukraina ønsker nå 250 000 granater i måneden fra EU. Ukraina går tom for utstyr og ammunisjon, fordi de var i en krig som pågikk i årevis før Russland ble involvert. Russland ser ut til å ha rikelig med materiell og ammunisjon.

  Hvis Russland taper krigen som hovedstrømedia forteller oss, hvorfor trenger Ukraina så mange nye stridsvogner og jetfly? BBC og Pentagon ser ut til å tro at mellom 100 000 og 200 000 russiske soldater har omkommet det siste året. Dette er absurd vestlig propaganda. Både russerne og ukrainerne hevder at rundt 16000 russere er drept så langt. Det er også et forferdelig tall. Men det er ikke 100 000 eller 200 000.

  En firestjerners amerikansk general, general Mike Minihan, har advart om at USA sannsynligvis vil være i krig med Kina i 2025. Denne uvanlige advarselen bør tas på alvor. Det virker klart at tredje verdenskrig, i sine forskjellige arenaer, kommer til å bli lang. Orwells permanente krig kanskje?

  Er det mulig at de amerikanske globalistene ønsker å holde den amerikanske grensen mot Mexico åpen, for å opprette en nordamerikansk versjon av EU – med USA, Canada og Mexico som medlemmer? Den nordamerikanske unionen kan deretter slutte seg til EU, for å opprette en ny vestlig verdensregjering. Og krig med Russland og Kina ville gi dem kontroll over verden.

  Men hvis Mexico ikke liker ideen om å slutte seg til USA, kan de be Kina om hjelp. Hvis Kina bygget militærbaser i Mexico, blir ikke de amerikanske globalistene glade for det. De blir enda mindre glade hvis Mexico ble med i BRICS. Husk at Brasil, Russland, India, Kina og Sør-Afrika allerede arbeider sammen, og mellom dem utgjør de en god del av planeten. Legg til Saudi-Arabia, Iran og Venezuela, og det er en blokk som representerer godt over halvparten av planetens mennesker og ressurser.

  USA har i dag militærbaser i rundt 80 land rundt om i verden. Hvorfor er det slik? For en stund siden spurte jeg om Iran og Saudi-Arabia kunne bli med Kina. Vel, det har de, og de vil bli med i BRICS. Verden har definitivt delt seg i to. Hvis Venezuela slutter seg til Kina blir problemet for Vesten er at den andre siden har mesteparten av oljen. Tredje verdenskrig ødelegger økonomiene, livene og ressursene til USA, Storbritannia og EU og Russland. Vinneren er Kina.

  Den amerikanske overvåkingsdronen som ble skutt ned kostet 32 millioner dollar, og USA truer nå med å sende «kampdroner» over Svartehavet for å beskytte sine overvåkingsdroner. Når russerne til slutt skyter ned en amerikansk drone, vil amerikanske krigshissere se på det som en unnskyldning for å forlate proxy-krigen i Ukraina, og starte en fullskala krig med Russland. Forresten, hvordan ville amerikanerne reagert hvis russerne fløy droner over Mexicogolfen?.

  Verken USA eller NATO-partnerne ønsker fred. Deres mål er å ødelegge Russland. Krigen i Ukraina har ingenting med Ukraina å gjøre. Krigen holdes i gang av NATO, som i hovedsak er USA. Storbritannia og EU er med i USA av de samme falske grunnene som i den ulovlige Irak-krigen, en krig bygget på løgner. Husk hva Storbritannias Sunak sa her om dagen: «Nå er ikke tiden for fredssamtaler.» Så, antagelig, nå er tiden for mer krig: mer bombing og flere drap.

  Fra The Expose, publisert 17 mars, skrevet av Dr. Vernon Coleman.
  Oversatt fra engelsk og forkortet. Orginalartikkel: The world is being split into two and NATO wants war with Russia.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Største prioritet: våpen til oligarkene i Ukraina.

Det norske folk kommer i andre rekke.

Forrige innlegg

Nå kommer tallene fra USA.

Økning av hjertebetennelse særlig hos unge menn som følge av vaksinering.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.