POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Nå kommer tallene fra USA.

Økning av hjertebetennelse særlig hos unge menn som følge av vaksinering.

11 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Nå er det kommer flere rapporter om sammenhengen mellom Covid-vaksinen og hjertemuskelbetennelser hos unge menn. 

Rapporten er oversendt CDC.

Av Jack Phillips.

Rapporter som er oversendt US. Centers for Disease Control and Prevention (CDC), de som overvåker systemet, antyder at det har vært en økning i antall tilfeller av hjertebetennelse hos unge menn som følge av Covid-19-vaksinen. 

Nylige tall offentliggjort i CDCs Safety Datalinks oversikts-system viser at i løpet av én uke etter at de hadde fått sin andre dose med Pfizer-BioNtech-vaksinen var det 14 tilfeller av hjertemuskel-betennelse (myocarditis), eller betennelse i hjerteposen (perictridits) blant  102 091 menn mellom 16 og 17 år.

Og av de 206 000 12 – 15-åringene som fikk den samme andre vaksinen i serien, var det 31 tilfeller med samme diagnose, ifølge CDC.

Dise rapportene ble presentert til CDCs Advisory Committee on Immunization Practices den 1. September. 

De viser at antallet slike hendelser i gruppen 12 – 15 år er 150,5 pr. Million innbyggere , eller 1 av 6600. For aldersgruppen 16 – 17 år var det 137,1 pr. million innbyggere,  eller 1 av 7262.

Ser man på resultatet av den første vaksinedoser, viser CDC-tallene at de øker til 188 pr. Million blant 16 – 17-åringer. Men for gruppen 12 – 15 år var det bare 61,3 pr. Million som utviklet hjertebetennelse etter den første dosen, ifølge tallene.

red and green neon light signages on building at nighttime
Det har lenge vært klart at hjertebetennelse er en alvorlig bivirkning, særlig for noen unge menn som følge av vaksineringen. Spørsmålet har hele tiden vært om fordelene ved vaksinene er vesentlig større enn disse mulige bivirkningene.

Tallene som ble oversendt til CDC i august 2021 viser at det forkom 42,6 hjertebetennelses-tilfeller pr. Million for 12 – 15-åringer, og 71,5 pr million blant ’16 – 17-åringer, alle blant menn. 

Statistikken viser da at én av 23 500 fra den yngste gruppen ble syke, men det var én av 14 000

I den eldre gruppen. 

Byrået har merker seg at «myocarditis er en sjelden følge av mRNA Covid-19-vaksinen», og de har bekreftet 131 myocarditis-tifeller til VAERS hos personer 5 år og eldre etter at 123 362 627 millioner vaksiner er satt».

Når dataene blir analysert «ser det ut til at myocarditis og pericarditius-tilfellene etter dose 1 og dose 2 er like. 

Dette selv om tallene er små og tiden mellom vaksinene kan være lang», sier CDC.

Epoch Times Photo

The Vaccine Safety Datalink blir av CDC beskrevet som «et samarbeidende prosjekt mellom CDC sitt Immunization Safety Office og ni organisasjoner innen helsevesenet».

De er ment å «observere sikkerheten ved vaksinen og å følge med på undersøkelser om sjeldne og alvorlige og uheldige hendelser etter immunisering med vaksine».

I mai sa CDC at rapportene om hjertebetennelser knyttet til Pfizer-vaksinen var mye lavere hos gutter fra 5 til 11 år enn hos voksne og unge menn.

I den gruppen var forekomsten av hjertebetennelser 2,7 pr. Million innbyggere..

Etter alt tallene var presentert anbefalte Advisory Committee on Immunization Practices oppdaterte vaksiner. Dette ble støttet av CDC-direktøren Rochelle Walensky.

Walensky sa:at «oppdateringen med Covid-19-vaksinen gir bedre beskyttelse mot den nye Covid-19-varienten».

Og hun la til: «Det kan hjelpe oss til å øke beskyttelsen som har sunket siden tidligere vaksinasjoner, og er designet til å gi bedre beskyttelse mot de nya variantene av viruset».

«Denne anbefalingen er resultat av sammenlignende vurderinger og robuste vitenskapelige diskusjoner.

Om du er berettiget til ny dose er det på tide å få din oppgradering av Copvid-19-vaksinen. Og jeg anbefaler på det sterkeste at du tar dem», la hun til den 1. september.

Enda en studie

En undersøkelse ledet av dr. Tracy Hoeg ved Floridas helsevesen, og publisert midt i 2021 viser tall lignende de som ble sendt til CDCs rådgivende komite den 1. september.

Hoeg sa at hun og andre publiserte resultater fra en undersøkelse fra året før viste 94 tilfeller av myocarditis pr. Million innbygger i aldersgruppen 16 – 17 år, det vil si 1 av 10600, og 162 pr. million innbygger i aldersgruppen 12 – 15 år, eller 1 av 6200.

Dette skrev hun 1. september.

CDC «har nå fått oppdaterte og liknende rapporter», skrev Hoeg på twitter tidligere denne måneden.

«Om vi ikke hadde blitt vill-ledet som anti-vaxxernes feilinformasjon, hvordan skulle ellers debatten rundt å minske sjansene for disse uheldige tilfellene ha kommet fram, og hvor mange tilfeller av hjertebetennelser kunne da ha blitt unngått forrige år», spør hun.

Hoeg stiller også spørsmål ved uttalelser fra ansatte i CDC som anbefaler oppfriskende doser for alle som er 12 år og eldre.

«I dag er CDCs anbefalinger ikke bygget på data om fordeler og ulemper ved at «alle» fra 12 år og oppover ska få en slik kromosom-oppfriskende vaksine. De sier det ikke noen grunn til ikke å ta en oppfriskende vaksine. Mener de virkelig det?» spør hun.

«Hvorfor er det så vanskelig for CDC og regjeringen å gi oss en nyansert og individualisert anbefaling?»

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

https://www.theepochtimes.com/cdc-releases-new-data-on-covid-vaccine-linked-heart-inflammation_4723730.html?utm_source=newsnoe&utm_campaign=breaking-2022-09-12-one&utm_medium=email&est=%2Fm1EuvvZpvsymAWs3HfsG0qNzTgq7Vx8RWxnprZ7ElN1RVOsnfwyV8z72iCKmyte8rh6RVOS&fbclid=IwAR0fIllBgMs2eXa0TOiMDCDI-XAucXfPPqvi4htt20o7sYtewT8fsG–9es

Forsidebilde: Fernando @cferdophotography

Tidligere publisert på derimot.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

11 kommentarer. Leave new

 • «Høyst sjeldne tilfeller» stuper på fotballbanen, en etter en, så alle kan se det. Selv de med hodet dypt begravd i netflix og sport og faktaresistans må etterhvert begynne å stusse. Litt. Kanskje? Beklager sarkasmen, det er egentlig ikke det minste morsomt med så mange unge og skadede liv.

  Svar
  • I min omgangskrets så har selv de mest ihugga «korona-tilhengerne» nå begynt å stille spørsmål, og heldigvis har alle nå sagt at de ikke kommer til å ta flere sprøyter. Dessverre er jeg redd for at skaden allerede er gjort, mange som jeg vet om som har tatt sprøytene er syke nesten hele tiden.

   Men sånn er nå engang mennesker: de liker ikke å få utfordret sine sannheter, eller livsløgner som Ibsen kalt det. Ingen liker å få høre at de som de hele livet har trodd var edel og godt faktisk kan vise seg å være ren ondskap. Mange reagerer ofte da først med fornektelse og deretter sinne før de til slutt blir tvunget til å innse den grusomme sannheten.

   Virkeligheten, det er den tingen som fortsatt er der når du åpner øynene.

   «Vi kan ignorere virkeligheten, men vi kan ikke ignorere konsekvensene av å ignorere virkeligheten.»
   – Ayn Rand

   Svar
  • hans m nord
   18 mars 2023 15:33

   I følge disse dataene skal det være noen titalls unge som har fått hjertebetennelse i Norge.
   Litt rart å tenke på at jeg kjenner 2 stk….det er egentlig en statistisk umulighet….
   Kan det være en grov underrapportering her……..ps..det var ikke ment som et spørsmål.

   Svar
 • «Sædtørke» er et nytt ord jeg lærte i dag av vår alles kjære, opplysende statskanal nrk; det ønskes en stor tilstrømning (!) av donorer, ser for meg tilstrømmen, men er det noe livskraftig i strømmen, (?), neppe, sterilisert av kuren mot pesten nesten ingen døde av.

  Svar
 • Northern Light.
  15 september 2022 15:26

  Covid har aldri vært farligere og dødeligere enn et middels sesonginfluensavirus. Det er vestlig hovedstrømspresse og media som har klart å få mange til å tro at den var den nye spanskesyken, og fikk mange til ukritisk å rulle opp ermet å la seg injisere av en mRNA-injeksjon. Kalt vaksine av MSM så mange ganger, at mange etter å ha hørt, sett og lest ordet vaksine minst hundre ganger om dagen, faktisk ønsket seg vaksinen, og ble engstelig for at det ikke skulle være nok vaksiner.

  At overlevelsesprosenten aldri har vært lavere enn 99,85 har vært grundig underslått i MSM, så at «spørsmålet har hele tiden vært om fordelene ved vaksinene er vesentlig større enn disse mulige bivirkningene», er en provokasjon av CDC og andre folkehelseinstitutter. «Mulige bivirkninger»? Mange får bivirkninger, noe som registreringssystemet for bivirkninger etter vaksinering som USAs VAERS og EUs Edura Viligance forteller om, og rapportene utgjør bare 1-10% av faktiske tilfeller.

  Dette leses også av CDC, som er 75 % finansiert av den farmasøytiske industrien, og er dermed en frontorganisasjon for Big Pharma. Det forklarer hvorfor CDC kaller myocarditis «en sjelden følge av mRNA Covid-19-vaksinen». CDCs direktør Rochelle Walensky sa: «Om du er berettiget til ny dose er det på tide å få din oppgradering av Copvid-19-vaksinen. Og jeg anbefaler på det sterkeste at du tar dem». Hun får det til å høres ut som du er heldig hvis du får den, det er jo en oppgradering!

  Dette leser befolkningene som kun informerer seg med MSM, som har samme eiere som Big Pharma. De får ikke med seg eller for sent, at for eksempel Dr. Mike Yeadon, tidligere forskningssjef hos Pfizer og VD for selskapet, har advart på det sterkeste mot mRNA-injeksjonen kalt vaksine, og at de under ingen omstendighet må gi den til barna.

  Langsomt begynner flere og flere å forstå at det et «vaksinene» som gjør dem syke, men for sent. De har stolt på legemiddelindustrien og frontorganisasjonen deres hovedstrømspresse og media. Legemiddel-industrien har jo ordet lege i navnet, og få om ingen yrkesgrupper har mer respekt blant folk flest, leger betros med høyere moral og etikk enn vanlige folk.

  De allmennpraktiserende legene skulle ha vært de første til å slå alarm, fordi de fører pasient-journaler, og de skulle være de første til å oppdage at mange pasienter har fått helseproblemer etter «vaksinen». I stedet rapporterer mange om leger som overhøvler dem når de antyder at vaksinen har gjort dem syke.

  Men leger er salgspersonalet i verden mest kriminelle industri, grunnlagt av rovdyrkapitalisten Rockefeller, og drevet som alle hans øvrige industrier; for maksimal profitt. Om ikke det skjer her i landet, så får leger i USA store bonuser av legemiddelselskapene for å gi barn vaksiner av alle slag, ikke bare Covid, uansett om mange får bivirkninger som autisme. For det behandles med psykofarmaka som Big Pharma selger med enorm profitt, og pasienten må ha medisinene for livstid. Fra Big Pharma sitt ståsted en kunde for livstid.

  Over 5 milliarder mennesker har tatt, fått, blitt lurt til i god tro, eller blitt tvunget til å la seg injisere med stoffer som har irreversible virkninger på kroppen, fra bivirkninger som reduserer livskvaliteten, til invalidisering og død, noe som nå er et fjell av bevis for, med mange fagfellevurderte rapporter. Likevel fortsetter CDC og helsemyndighetene å anbefale, og i flere land tvinge befolkningene til ta mer av det samme som gjorde dem syke. Spørsmålet blir om det vil være nok folk igjen om noen år, som vil være i stand til å stille de ansvarlige for retten for den største forbrytelsen mot menneskeheten noensinne.

  Svar
  • «Rovdyrkapitalisten». Merker meg den karakteristikken. Takk! Rockefeller ryddet avveien konkurrenter på amerikanske oljefelter i USA på 1800-tallet. Og med «rydde av veien» menes mord. Leiemordere har lang fartstid også før etterretningsorganisasjoner som CIA derover.

   Svar
  • hans m nord
   18 mars 2023 15:36

   Leste et sted at også eUs legemiddelmyndighet for det meste er finansiert av legemiddelindustrien….Når vi vet at norske legemiddelmyndigheter , mer eller mindre, automatisk godkjenner det som går igjennom EU, er det grunn til bekymring.

   Svar
 • Jeg håper og tror at leger IKKE betros med høyere moral og etikk enn andre folk, etter det de har aktivt eller feigt deltatt i, og hvis deres utdannelse er noe verdt burde de vite bedre enn meg, helt uskolert i medisin, men det var jo åpenbart for ethvert tenkende menneske at å sprøyte folket full av noe eksperimentelt? Genmanipulering av hele det menneskelige genom, for alltid, i kommende generasjoner? Kom an! Skam på legestanden! Bryt sammen og tilstå!

  Svar
 • «oppdateringen med Covid-19-vaksinen gir bedre beskyttelse mot den nye Covid-19-varienten».
  Og hun la til: «Det kan hjelpe oss til å øke beskyttelsen som har sunket siden tidligere vaksinasjoner, og er designet til å gi bedre beskyttelse mot de nya variantene av viruset».»

  ‘Under pandemien merket leger og forskere seg at barn som fikk påvist korona, ble mindre syke enn voksne. Sannsynligvis er det mange årsaker til dette. En av dem kan være høyere immunberedskap mot forkjølelse forårsaket av såkalte forkjølelseskoronavirus. Det er minst fire av dem, og de har sirkulert i hele verden i mange tiår før pandemien. ‘
  adressa.no/nyheter/innenriks/i/P4O80J/studie-forkjoelelse-kan-gjoere-barn-immune-mot-korona

  Men,men…. var ikke Coronavirust noe HELT spesielt da?- Som vi ikke hadde noe immunitet mot.
  Ihvertfall i hysteret som ble hauset opp i mars2020, – av politikere og ‘fagfolk’. 😉

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Senator Marco Rubio dummer seg ut med livsfarlig forslag.

Scott Ritter:»Vær glad for at Russland ikke har skutt ned alt vi har!»

Previous Post

USA-senator:

Skyt ned russiske fly!

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.