POSTED IN Coronavaksiner, Covid-19, Helse

Samarbeid mellom helsemyndigheter og sosiale plattformer i USA: Sensur av kritiske holdninger til vaksinering.

I dag viser det seg at mye som ble kalt feilinformasjon var korrekt.

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

«Det er veldig vanskelig å få folk til å følge sunn fornuft når det gjelder folkehelsetiltak»

Art Moore

Dr. Anthony Fauci klaget mandag over at hans innsats for å få folk til å ta i bruk regjeringens COVID-19 helsetiltak har blitt hemmet av «feilinformasjon og desinformasjon».

Men det er Fauci som, i sitt forsvar for maskering, nedstengninger og vaksiner, har spredt informasjon som har vist seg å ikke være sann, noen ganger med livsendrende og til og med dødelige konsekvenser.

I mellomtiden bekrefter interne dokumenter nylig innhentet av gruppen America First Legal at det var direkte koordinering mellom Centers for Disease Control and Prevention og sosiale medieplattformer om sensurering av skepsis eller kritikk av COVID-19-skudd, som ble karakterisert som «vaksinefeilinformasjon.» (vår uthevning)

Fauci og president Biden var blant de øverste tjenestemennene som erklærte for ett år siden at folk som mottok covid-19-vaksinene ikke ville pådra seg sykdommen. Begge fikk COVID-19 til tross for at de var blitt firedobbelt vaksinerte og begge fikk tilbakeslag av sykdommen mens de tok Pfizer-medisinen Paxlovid, som regjeringen anbefaler for COVID-behandling.

Dr. Deborah Birx, koordinator for koronavirusrespons i Det hvite hus på det tidspunktet vaksinene ble utviklet og rullet ut, sa i et nylig intervju at hun ikke var overrasket over at personer som var firedobbelt vaksinerte fikk sykdommen.

«Jeg visste at disse vaksinene ikke kom til å beskytte mot infeksjon, og jeg tror vi overspilte vaksinene,» sa Birx til Neil Cavuto til Fox News Channel.

Tidligere har Fauci erkjent overfor Cavuto at vaksinene «ikke beskytter altfor godt» mot infeksjon.

Han har fortsatt å hevde at covid-skuddene beskytter mot alvorlig sykdom, sykehusinnleggelse og død, til tross for studier og virkelige data om det motsatte.

Og han og landets øverste helsemyndigheter fortsetter å ignorere rapportene om alvorlig sykdom og død som tilskrives COVID-vaksinene i databasen Vaccine Adverse Events Reporting System som drives av CDC og FDA. Per 22. juli inneholdt VAERS 29 790 rapporter om COVID-19-vaksine-relaterte dødsfall blant totalt mer enn 1,3 millioner uønskede hendelser.

På Twitter forklarte en kvinne som identifiserte seg som helsepersonell i en video hvorfor hun angret på å få Pfizer-BioNTech-vaksinen.

Hun sa at hun trodde på tjenestemennene som sa til henne: «Du vil ikke bli syk og du vil ikke dø.» Men nå sa hun at hun lider av kronisk inflammatorisk demyeliniserende polynevropati, som beskrives av National Institutes for Health som «en nevrologisk lidelse preget av progressiv svekkelse og nedsatt sensorisk funksjon i bena og armene.»

«Det har forandret livet mitt fullstendig,» sa hun. «Hvis jeg måtte gjøre alt på nytt, ville jeg aldri tatt vaksinen.»

På tide å «avlive myten»

I en sesjon i Representantens hus sin komite som behandlet en endring av et lovforslag sist onsdag, sa representant Thomas Massie at det er på tide å «avlive myten» om at vaksinene stopper infeksjon og spredning av COVID-19, som var grunnlaget for å sparke folk ut av militæret.

Han bemerket at ikke et eneste medlem av militæret har mottatt en FDA-godkjent vaksine, som var grunnlaget for at forsvarsdepartementet iverksatte påbudet.

«Jeg vil karakterisere det som en pågående forbrytelse,» sa Massie.

Forkortet og bearbeidet av redaksjonen

https://www.clarkcountytoday.com/news/fauci-rips-anti-vax-disinformation-despite-admitting-shots-dont-work/

Forsidebilde: Michelle Tresemer

Lenker i originalartikkelen

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

  • Helsepersonell som er vaksineskada må føle seg BRUKT nå! Utnytta. Hele lange vakter med munnbind og visir, som ikke stanser virus. Slitne pleiere fikk valget mellom stikkene eller å få sparken, og nå da, når giftsprøytene har gjort skade; gå til legen for å hånes med at det ikke har noe med «vaksinene» å gjøre? Bittert.
    Birx må føle seg ganske trygg på å gå fri i rettsvesenet når hun i sin biografi med et skuldertrekk tilstår hva hun gjorde, helt bevisst, og nærmest ler det bort at hun bare løy. Til hele det amerikanske folk. For en fornærmelse.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Pinlige løgner på video:

Fauci 2022: Jeg anbefalte aldri nedstengning. Fauci 2020: Jeg anbefaler nedstengning.

Forrige innlegg

Den tyske helseministeren syk!

Gjenstridig virus, eller har han ødelagt immunforsvaret?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.