POSTED IN Diverse

Pinlige løgner på video:

Fauci 2022: Jeg anbefalte aldri nedstengning. Fauci 2020: Jeg anbefaler nedstengning.

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Fauci vs. Fauci om nedstengingar

Antony Fauci har sidan 1984 sete som direktør for USAs nasjonale institutt for allergiar og infeksjonssjukdommar, NIAID. Ei av rollene hans er å rådgi landets presidentar om korleis dei skal takle smitteutbrot. Han er no i tillegg utnemnd til Chief Medical Advisor for president Joe Biden. 

Fauci har fått mykje kritikk for handsaminga av koronavirusutbrotet, og ikkje utan grunn. Det er opplagt at han ikkje alltid er sannferdig i det han seier. Det får vi eit døme på i dette videoklippet som Mr. Producer Media la ut på Rumble den 26. juli i år:

I TV-intervjuet her får Fauci spørsmålet om han ville ha gjort det på same måten i dag, med rekommandasjon (anbefaling) om å stenge ned skular, om han skulle gjort alt på nytt. Han svarer:

«For det første så rekommanderte eg aldri å stenge noko som helst ned. Du stiller meg spørsmål … du snakkar om … CDC er det offentlege helsebyrået, som brukar epidemiologane sine og deira vitskapsbaserte tilnærmingar til å gjere rekommandasjonar.» Dette altså i juli 2022.

Han kastar all lockdown-skulda over på CDC (Centers for Disease Control and Prevention), og dei spelte nok si rolle oppi alt dette, dei óg, men problemet er at Fauci i oktober 2020 sa noko heilt anna:

«Det var ei avgjerd om å gjere ein rekommandasjon til presidenten. Det var ikkje mi avgjerd at eg kunne implementere. Og då det vart klart at når vi fekk … umm … community spread i landet, med nokre få tilfelle av spreiing i samfunnet – dette var lenge før det kom ein svær eksplosjon som den vi såg i Northeastern Corridor, driven av byregionen New York – så rekommanderte eg for presidenten at vi skulle stenge ned landet

Forsidebilde: iStock

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Det spiller ikke lenger noen rolle om løgnene blir avslørt.
  I følge «ekte» forskere finnes det ingen (nåværende) kur for disse kvaksinene, skaden har allerede skjedd for ca. 4 milliarder mennesker fordelt over hele kloden.
  Disse stakkarne blir syke og dør av injeksjonene, noen mener at verdens befolkning vil være svært redusert innen 10 år.
  Selvfølgelig skal slike som Fauchi og hans like, samt de som står bakom og trekker i trådene sendes avgårde for å møte Guds dom NÅ!, men det avhjelper ikke problemene de har stelt i stand desverre.

  Svar
  • Mange tenker nok at du og jeg Per,vi skal holde kjeft med dette åndelige pratet,jeg tror du og jeg bare skal lene oss tilbake og la de ödelegge seg selv.Åndelighet er altfor alvorlig til det,den diskusjonen kan man ikke före med de som har valgt materialismens vei,de må selv erfare på den harde måten ,hva de har stelt til med.
   Jeg tror jeg skal slutte engasjere meg så mye,det som skjer nå er forutbestemt,nå skal jeg lete opp noen som jeg kan väre sammen med i disse siste dager av djevelens liv.

   Svar
 • Hei Per.Det spiller vel fortsatt en rolle ?.De som har fulgt sin indre stemme,kall det gjerne Gud og ikke har lagt sitt liv i andres hender,de som etter beste evne har forsökt å väre herre i eget hus,de som skal leve videre,de vet hvilken vei som förer rakt til helvete,tydelig demonstrert gjennom dagens galskap.Så får de som har värt forblindet i sin iver etter å tjene gammelerik og sin egen lommebok,ta straffen,selvom den synes grusom.

  Svar
 • Fauxi (som i falsk) er en TVERS igjennom psykopatisk løgner … Han er egentlig en moderne Dr. Mengele og har drevet med mange moralsk forkastelige medisinske eksperimenter på forsøksdyr inntil han fant ut at han kunne bruke hele verdens befolkning som forsøksdyr.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Eksklusivt: Støre om strømprisene:

EU tar ikke telefonen, og da kan ikke jeg gjøre noe!

Forrige innlegg

Samarbeid mellom helsemyndigheter og sosiale plattformer i USA: Sensur av kritiske holdninger til vaksinering.

I dag viser det seg at mye som ble kalt feilinformasjon var korrekt.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.