POSTED IN Balkan

Så snues også den historien på hodet.

Frigjorte kanadiske dokumenter fra Bosniakrigen frikjenner serberne.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Kanadiske dokumenter utfordrer Bosnia-krigens historie

Studiet av informasjonen til den kanadiske FN-styrken (Blue Helmets) i Bosnia som ble deklassifisert av kanadiske myndigheter tidlig i 2022 bekrefter at USA organiserte operasjoner under falskt flagg.

Det var operasjoner som serberne fikk skylden for. Dette ble også gjort for å rettferdiggjøre krigen.

The Blue Helmets var også vitne til en iransk-tyrkisk operasjon (under Saudisk koordinering) av vestlig støtte til Bosnia.

Dette punktet er viktig i tilknytning til det som det vestlige doktrinen feilaktig hevder at det revolusjonære Iran har alltid vært en fiende av Vesten. Revolusjonsgarden med elementer av libanesiske Hizbollah kjempet da sammen med NATO. 

Blue Helmets-spørsmålet dreier seg også om bakgrunnen til markedsmassakren i Markale som serberne fikk skylden for. Men ifølge dem ble den sannsynligvis organisert under falskt flagg av bosniere.

Artikkelen er hentet fra Voltairenet.org sitt nyhetsbrev av 13.01.23

Forsidebilde: Yu Siang Teo. Det er fra Mostar, Bosnia and Herzegovina

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Torfinn Slettebø
  15 januar 2023 10:12

  Sanninga har ikkje betre kår i Ukraina:

  Militære ekspertar har fortalt oss i 10-11 månader at Russland er i ferd med å gå tome for rakettar. Nyhende i går viste at lageret ikkje er heilt tomt enno. Vitsemakarar meiner nokon snart må fortelja Russland at dei eigentleg ikkje har meir ammunisjon.

  Føremålet med slik bløff i Nato-pressa er sjølvsagt å halda liv i entusiasmen for å senda meir våpen til Kiev-styret slik at krigen ikkje tek slutt.

  Svar
 • Skyggefolket måtte dele opp Jugoslavia for å komme til og plyndre råvarer og ressurser (slik som de nå hadde planlagt med Russland i Ukraina). Til det brukte de (S)nato for å bombe det kristne Serbia, etter falske anklager fra Kosovo (muslimer) om «overgrep» fra serberne. (faktum var motsatt)
  (Satans) North Atlantic Treaty Organisation som skal forsvare medlemslandene har aldri og vil aldri bli en forsvarsorganisasjon, nå er hele driten i ferd med å bli oppløst, takk Gud for det. (skulle allerede vært oppløst da jernteppet falt)
  Skyggefolket får bruke sine egne penger på leiesoldater for å få «desimert» jordens befolkning som Kill Gates og co. så gjerne vil. «Trackrecorden til (S)nato på overgrep og mord for Usrael og skyggefolket er enormt, faktisk mye større enn den det amerikanske militæret som har kriget over hele kloden kan vise frem.
  Verden største massemordere var «jøder» (Lenin/Stalin/Hitler/Franco/Mussolini, osv.), (S)nato er nå ledet av en «jøde» (Fjolsenberg), og er nå igang med krig mot Russland. Hva er det som gjør at dette skyggefolket elsker at andres blod renner i elver? Hvorfor vil de utrydde alle andre mennesker på kloden? Er det kun at Satan har overtatt den lille samlingen deres med hjerneceller, eller er det at de er så degenerert gjennom innavl i 2000 år «for å holde blodet rent» som har skylden?

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

CIAs finger er lang.

USAs utvalgte tar makten i Peru.

Forrige innlegg

Nato-toppmøtet en svanesang.

Nato er på vei mot undergangen.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.