POSTED IN Coronavaksiner, Russland

Russland:

Når ingen registrerer vaksineskader finnes de heller ikke?

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

En gang  var en struts ute på reise rundt om i verden. Da den kom tilbake til strutseland stod alle de andre strutsene med hodet i sanden. «Hvor kan de være hen», spurte den reisende strutsen?

Denne rapporten fra Russland bekrefter inntrykket jeg gradvis sitter med: En fortsetter med en gammel politisk praksis fra Sovjettiden med retusjering av politiske kamerater som var falt i unåde. Når en fjernet dem fra bildene eksisterte de ikke lenger. Denne gangen er den samme metoden, men med vaksineskader.

Plutselig var han til høyre for Stalin borte.På den måten unngår en ubehag for en stund ved at en slipper å se det. Det er som å legger plaster over en svulst som skulle vært operert. Men ubehaget forsvinner ikke ved å dekke det til, det fortsetter å vokse i det skjulte.

Da er en kanskje kommet lengre her i vesten. En har skjønt at å stenge ned folk som bringer ubehagelig fakta ikke fjerner virkeligheten (fakta), bare budbringerne. Men nå er jeg ikke sikker lenger for utviklingen også her går i den samme retningen.

Men tilbake til Russland. Her har de ingen vaksineskader fordi ingen ikke rapporterer slike. Det er ingen å rapportere til. Da er kanskje problemet løst, eller…

Knut Lindtner
Redaktør

Russiske myndigheter fjerner nettside som kunngjør vaksine-relaterte dødsfall.

Myndighetene mener at markedet til de Pfizer-dominerende vaksinene er sikker.

Av Edward Slavsquat. (Pseudonym)

Logo

Russland har ikke noe VAERS-liknende system (Vaccine Adverse Event Reporting System) der legene kan rapporter om mistenkte skader av vaksinene. 

Faktisk har en russisk lege gått ut mot regjeringens umenneskelige tvungne vaksine-forordning. Han sier at legene har mulighet til å gi muntlige instruksjoner slik at de kan la være å melde fra om mulige vaksine-relaterte komplikasjoner fra en pasients medisinske journal.

Det er jo en interessant måte å gjøre tingene på. Og siden det da ikke finnes opplysninger, så er det jo ingen problemer.

«Det er ikke blitt registrert et eneste tilfelle med komplikasjoner», siden Russland startet opp med sitt omfattende nasjonale vaksineprogram, ifølge Russlands president Vladimir Putin. (Og det hjelper jo når ingenting er blitt registrert).

Men dette er altså ikke sant.

Regjeringen nekter for at det finnes alvorlige tilfeller knyttet til vaksinene. 

Men mot regjeringens påstand  så er det blitt lansert en grasrot-kampanje, stopvaczism.ru. De har dannet en uoffisiell database med mulige ofre for eksperimentelle medisiner som er blitt pådyttet det russiske folket.

Selv om databasen er langt fra perfekt (det samme kan antakelig sies om VAERS), så er denne databasen et forsøk på å samle inn pålitelig og verifiserbar informasjon om russere som sannsynligvis har dødd av vaksine-komplikasjoner.

Dessverre var til og med dette beskjedne forsøket på å komme med sannheten for truende for Sputnik Vs uangripelige sikkerhets-arkiv. Der ble nettsiden annonsert som et telegram den 12. januar.

I går ble så nettsiden stengt ned, etter at det var kommet brev fra noen viktige personer (en betegnelse som er assosiert med typiske sikkerhetsfolk fra FSB).

Tror de virkelig at dette er slutten for sannheten? Ja, vi trodde det for tre måneder siden.

Men  databasen fortsetter å bli regelmessig oppdatert og sendt ut.

»Fienden skal ikke få slippe til»

Vår ydmyke Moskva-korrespondent kontaktet Denis Shulga, St.Petersburg-borgeren som startet nettsiden stopvaczism.ru

Han fortalte oss at han ikke hadde noen detaljer om hvorfor nettsiden hans var stengt ned – bare at «pluggen var trukket ut» etter instruksjon fra «En ukjent offiser som bare fulgte loven».

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Forsidebilde: Kyle Glenn

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

  • Gjelder dette bare Pfizer-vaksinen, eller også Russlands egenproduserte vaksine?

    Svar
    • Her er det vel, om artikkelen gjenspeiler virkeligheten, klart at ingen vaksineskader registreres. Som øverste myndighet som ikke har fått en så viktig for folkehelsen kontrollfunksjon på plass etter den tid som er gått, viser klinkende klart at Putin er blant lommerusket til big pharma og med det World Economic Forum. Altså en erkeglobalist som arbeider for eliten og ikke Russlands befolkning.

      Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Nye forsøk på å mane til konflikt

Historieforfalskning som et av flere grep i fryktens tjeneste

Forrige innlegg

Presset Boris Johnson tar grep:

Pandemien avsluttes.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.