POSTED IN EU, Terrorisme

Representant i EU-parlamentet:

«Jeg skjemmes over å være europeer.»

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

«Det er helt utrolig at ikke EU reiser spørsmålet om hvem som er ansvarlig for sprengningen.»

Vil ikke EU-ledelsen vite hvem som stod bak angrepet på europeisk infrastruktur gjennom sprengningen av North Stream-ledningene? Eller er det slik vi har en mistanke om, at de visste om angrepene på forhånd, både i EU-ledelsen og i Tyskland. Hvis det siste er tilfelle, noe som godt kan hende seinere blir bekreftet, står vi overfor en terrorist-sak med helt uvanlige dimensjoner.

Det er gledelig at medlemmer at europaparlamentet reiser spørsmålet, slik vi ser under i videoklippet hvor den irske representanten i EU-parlamentet, Mick Wallace, tar opp spørsmålet, og får støtte fra Clare Daly, også fra Irland.

Det må naturligvis være flere i denne store forsamlingen som mener det samme, men disiplineringen er åpenbart så sterk og utvelgelsen av representanter som er politisk programmert til ikke stille kritiske spørsmål er så gjennomført, at det store flertallet sluker rått terrorhandlingen mot kritisk infrastruktur som rammer store deler av EUropas befolkning uten å stille spørsmål om hvem som stod bak.

Dette videoklippet viser de første som våger å stå frem med en protest som skulle vært en almen holdning i denne forsamlingen.

Hvorfor reises ikke spørsmålet om norsk deltagelse i terrorhandlingen på Stortinget? Vår politiske ledelse ville da bli tvunget å tre frem og fortelle hva de mener om det som har skjedd. Mediene våre er helt stille om saken. Det er åpenbart at noen har gitt dem munnkurv.

Knut Lindtner
Redaktør

Forsidebilde: iStock1 har lest innlegget i dag.
Innlegget er lest totalt 3 924 ganger.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Torfinn Slettebø
  1 mars 2023 9:36

  Raudt si stortingsgruppe har røysta mot USA-militærbasar i Noreg. Flott!

  I tre saker ser gruppa ut til å ha sovna:

  1 den hemmelege avtalen om USA spesialstyrkar i Noreg (2021)
  2 Nord Stream-sprengjinga
  3 Utmeldinga av Nato er programfesta. Når vil stortingsgruppa ta konsekvensen av det og faktisk reisa saka i stortinget?

  Raudt Voss arbeider med å gje stortingsgruppa høve til å vakna.

  Stortingsgrupper i mange parti treng ei påminning om at dei er folket sine tenarar, ikkje herrar. Raudt-leiinga sine grove utfall mot Steigan.no vitnar om herre-tenkjing. Mange solide Raudt-medlemer publiserer på Steigan. Endå fleire les. Då skal Raudt-folk på stortinget akta seg for å trakka på eigne medlemer ved å stempla Steigan.no.

  PS Raudt Voss støttar både Steigan.no og Derimot.no økonomisk.

  Svar
 • Overraskende. 😉

  ‘LNG-importen opp 63 prosent i Europa i fjor
  Importen av flytende naturgass (LNG) økte med 63 prosent i Europa i 2022.
  USA leverte to tredeler av forbruket.’
  tu.no/artikler/lng-importen-opp-63-prosent-i-europa-i-fjor/527083

  Norge har vel ikke så stor nytte av denne sprengningen, men Norge er mer & mer tydelig en vasallstat under USA. Med kjøpte politikere som adlyder terror-ordre fra herren sin.
  Jfr. Tidligere Ap-statsminister Stoltenberg som fulgte ordren fra H. Clinton om å bombe Libya, siden Gadaffi utfordret FED sin penge-økonomiske kontroll over det afrikanske kontinentet.

  Svar
 • Et tankekors, hvorfor er ikke Seymour M. Hersh bak lås og slå på samme måte som Julian Assange? Begge er journalister som arbeider i strid med amerikanske interesser…

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Vennligst skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Alle mot alle i Israel nå?

Israel går svanger med store konflikter i alle retninger.

Previous Post

Krigsmotstanden i Europa vokser.

Demonstrasjoner over hele Europa.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.