POSTED IN Endring av politikken, EU, USA

Politikken i USA og Europa.

En politikk for å ødelegge samfunnene.

9 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Potensiell ødeleggelse av Amerika og Europa. «Nasjoner av sauer, styrt av ulver».

«Spådd» i 1991 av Club of Rome.

Av Peter Koenig.

Club of Rome, starter i 1968, kom i 1991 med sin andre «verdensomspennende» rapport, «Den første globale revolusjon. I innledningen heter det:

«Åh kjærlighet! Kunne du og jeg med tro konspirere,

Å gripe denne triste planen om alle tingene,

Bør vi ikke knuse den i småbiter, og så

Omforme den slik vi i hjertene vil ha den.

Rubaiyat av Omar Khayyam er titelen Edward Fitsgerald ga sin oversettelse fra persisk til engelsk i1859. Han oversatte et utvalg at 4-linjers dikt, «The Astronomers-Poet of Persia». På slutten av forordet er det et annet bemerkelsesverdig sitat:

«Ingen generasjon har satt pris på sine profeter, minst av alle de profetene som peker på konsekvensene av dårlig dømmekraft og mangel på syn på framtiden».

Club of Rome kan være stolte over det faktum at de har vært upopulære de siste tyve årene. Jeg håper de kan fortsette i mange år til vi slår fast de usmakelige fakta, og at de vil ryste en samvittighet full av selvtilfredshet og apati».

Prins Phjilip, hertugen v Edinburgh, kom med et budskap til delegatene til Club of Romes tyvende årlige konferanse. Andre høydepunkter under konferansen:

Arnold Toynbee

«Kulten om suverenitet har blitt menneskehetens store religion. Deres gud forlanger menneskelige ofre», Arnold Toynbee, britisk historiker og filosof. Dette er tonen i boken hans på 160 siders bok.

Den er spekket med arroganse og overlegenhet. Det samme med bokas forløper: «Limits to grow», reklamerer for eugenikk ( lære, praksis som tar sikte på å forbedre arveegenskapene i en befolkning, bl.a. gjennom utvelgelse av individer med tanke på reproduksjon ; arvehygiene) i dag og i framtiden.

Om vi slipper dette til!  Det er jo en blåkopI av WEFs Great Reset og FNs agenda for 2030. Sammen reklamerer disse to rapportene, eller de snarere dikterer «ødeleggelse for å bygge opp noe bedre». (Husk at de aldri forklarte slagordet til de nykonservative), og  eugenikk.

Det er de viktigste prioritetene som menneskeheten lever under og lider under i dag. Det er derfor man støtter krig framfor fred. Det er derfor befolkningen blir narret til å tro at en uforutsigbar og utellelig pandemi fortsatt kan hende, som «Sykdom X». Naturligvis må du ikke bekymre deg, vaksiner er på tegnebordet, mRNA-varianter kan modifisereres til dine gener så du kan bli et bedre menneske – En kode for at «du forsvinner fortere».

Kan du huske slagordet i overskriften? « En nasjon av sauer vil bli styrt av ulver».

For Guds skyld, la oss slutte å være sauer!

Som vi lever i disse dager. uker, måneder – og iallfall de siste fire årene, til og med med akselererende fart – er det blitt presis som agendaen diktert av Club of Rome.

Ødeleggelse er navnet på spillet. 

Det har startet i vest. Det inkluderer ødeleggelse av vår økonomi, vår industri, infrastruktur, landbruk – ja til og med maten vi trenger for å overleve – samfunnstjenester, helsevesen, rettssystemene, moralen, det vi tror på, det vi håper – og til slutt menneskeheten selv. Vi er nå 8 milliarder mennesker på jorden. De ønsker at vi skal bli under 1 milliard.

Når vi ser undergangen – kan kabalens løsning være komplett i deres stormløp.

Ødeleggelse – satt i gang av Frankrikes Macron?

For noe få dager siden sa Frankrikes president åpent og uten samvittighetsnag:_

 «Det er ingen grenser for vår støtte til Ukraina». Han la til «Frankrike bøyer seg aldri for russernes «Red Line» når det gjelder å støtte Kiev».

Sterke saker. En provokasjon overfor Russland uten sammenligning. Macron har tidligere sagt at det å sende NATO-soldater (franske) til Ukraina er faktisk et alternativ.

Det er jo å sette fingeren på avtrekkeren for en atomeksplosjon.

Om det ennå ikke har gått opp for de arrogante marionettene i Washington. Russlands Red Line har ikke forsvunnet selv om Macron sier det.

Russlands atom-arsenal er overlegent til USAs. USAs er plassert ut rundt omkring i Europa og Asia, Deres atom-krigshoder er alle pekt inn mot Moskva. Om du vil ha ødeleggelse, herr Macron, så vil det skje i Europa igjen, for tredje gang på litt over hundre år. Europa, og muligens videre utover.

Denne gangen kan ingen tenke seg omfanget av ødeleggelsene – og det vil koste menneskelige liv. Og kanskje vil det bli for sent for den vestlige «eliten» å springe til bunkerne sine. Den tidligere russiske presidenten og nåværende nestleder for Russlands nasjonale sikkerhetsråd, Dmitry Medvevev, har skrevet på X (tidligere twitter) at det betyr at «rRussland ikke lenger vi ha en Red Line overfor Frankrike».

Florian Philippot

Her er fienden Frankrike, og alle de andre som blir dratt med av fransk arroganse. Florian Philippot, fransk medlem av Europa-parlamentet, og leder for French Patriots Party, har bedt om at Macron må stilles for riksrett før de blir sendt for å dø i Ukraina.

«Det er opp til hver franskmann å nekte, for hver mor å nekte å la sønnen dø for Kiev, NATO og Blackrock», sa Philippot på X. «Det er opp til oss å kjempe for å komme oss ut av EU og NATO og å kaste ut Macron».

Se det!

Aldri før har en europeer, en såkalt «leder» kommet med  en så utfordrende og provoserende uttalelser, ikke en gang Macron. Men hvem ga han ordre til å gjøre det NÅ?

HVEM GA HAN ORDREN?

Vil han sende offisielle franske NATO-tropper til Ukraina? Og på den måten krysse Putins Red Line og provosere fram det Russland finner nødvendig for å beskytte landets og folkets integritet? Det kan bli atomvåpen – en ødeleggende konflikt. Det er hva mange analytikere spår og frykter.

Er det dette kreftene bak Frankrike ønsker – for ikke å snakke om de som sitter bak denne mørke kabalen – en total ødeleggelse – som kan tjene deres avfolkningsagenda? Kanskje. Kanskje 2024 er tiden for det

Lederen for det franske republikanske partiet (Gaulistene) Ericv Ciotti, er mer beskjeden. Han sier at å støtte Ukraina ved å sende soldater vil være «uforsvarlig og farlig».

La oss STOLE PÅ at menneskeheten vil komme til fornuft og heller avsette Macron enn å følge hans utenkelig farlige råd og ord – og Gud vet – hans gjerninger. Moskva er varslet. På et lavt nivå. Men Moskva advarer om at NATO blir stadig mer aggressiv. Er planen en konstruert ødeleggelse av menneskeheten? Vil det være en gjennomføring av mandatet til Club of Rome?

Legg så merke til – eliten planlegger naturligvis ikke noen selv-ødeleggelse. Før en total utslettelse håper de å kunne søke redning i bunkerne sine, hvor nå de må befinne seg. Kanskje på den fjerne øya Hawaii, på New Zealand, eller simpelthen i Sør Dakota.

Biden og hans State of the Union Address.

President Joe Bidens State og the Union Address handler om De Forente Stater. Den handler om «Statens» saker, om økonomi, om arbeid, om vekst og mulig vekst – om prognoser, perspektiv for utvikling. Det er et budskap om framsyn. Meningen er å gi befolkningen håp – at de skal få vite at regjeringen deres har planer om å bedre på mangler. Men intet av dette har skjedd.

De første 20 minuttene av talen handlet om Ukraina alene – der han knuser president Putin og Russland, og «Vi skal aldri svikte dere, Ukraina. Vi vil alltid stå bak dere».

Han lovet å sende ytterligere 90 milliarder dollar til de ukrainske oligarkene. Skattebetalernes penger, naturligvis. Det vet Biden. Kongressen i USA vet det. Alle vet det. Men denne krigen mot Russland kan  ALDRI vinnes. Og hvorfor skulle den det?

Hvem andre forberedte og startet den enn – kompliment til madam Victoria Nuland (Fuck Europe). Hun er borte nå, takk Gud! Hun hadde et  mer enn 10 milliarders til forberedelses-prosjektet (for krigen, red) Men hva står igjen? Hvilken interesse har USA av å kjempe en proxy-krig 10 000 kilometer unna, på den andre siden av både Atlanteren og Europa? Iallfall ikke National Security.

Målet til vestlige ledere, særlig i USA, har alltid vært å knuse Russland.

Hun skrøt av mulig profitt til det militær/industrielle komplekset, sikkert med god grunn. Og hun vill oppnå «regime-endring» i Russland. Madam Nuland innrømmer dette i et et intervju med CNNs Christiane Amanpour få dager før hun ble tvunget til å trekke seg. Ja, det har alltid handlet om å få Russland på knærne for Washingtons «wannabe Emeperor». Med en russisk marionett-leder.

De trodde de hadde fått dette til i 1991, med president Jeltsin. Men han var smartere enn de hadde trodd – da han introduserte mr. Vladimir Putin. I august 1999 utnevnte Jeltsin han til statsminister. Det var klart at Jeltsin hadde planer om forberede Putin på å innta Kreml. Så mye for nederlaget til Vestens sleipe måte å underlegge seg Russland.

Stående applaus for talen forteller mer om tilhørerne enn for talen.

Bidens tale var også en tirade mot Republikanerne. Helt fra begynnelsen sammmenlignet han tidligere president Trump, hans eneste motstander i det (fortsatt) planlagt valget i november 2024  – med Hitler. Det er det kan kaller Trump. Men denne mannen, Biden, har null anstendighet. Ansiktet hans uttrykte stadig sinne – han skjelte og smelte. Og gjett hva – han fikk stående applaus.

Det forteller mye om State of the Union i De forente stater.

Tucker Carlson kom med svar på Bidens State of the Union Address. Han sa det var den verste State of the Union Address noensinne I De Forente Stater. 

I tillegg til å beskrive USAs forbrytelse – eller Vestens – som er å finansierer Ukraina. Han peker på andre destruktive tiltak Biden reklamerer for, som transkjønnethet og fri abort.

Med andre ord en Soros-finansiert woke-agenda – som ikke en gang greier å skjule at de har befolkning-reduksjon som sak.

Og illegale immigranter. Tucker Carlson snakket også om Bidens sinnsyke åpen-grense-politikk, som slipper de illegale inn i USA. Til og med i fulle fly! Han gir dem husly, mat, kredittkort som aldri blir betalt tilbake. Det er mest unge menn som kan, og er ventet – å ta tjeneste i USAs hær.

Hvorfor gjør Biden det? Disse immigrantene har null tilhørighet til USA – og så skal de tjene i USAs hær? Kanskje mot Amerikas befolkning – under et provosert opprør? «Illegale» immigranter blir fløyet direkte inn i De Forente Stater. Det innrømmer Biden-administrasjonen åpent. Så langt er det offisielle tallet 320 000.

Det romerske imperium falt bl.a. fordi soldatene var rekruttert ikke fra Roma, men fra andre land.

Den offisielle årsaken til dette skal være  å fylle opp manglende militær rekruttering. Men den virkelige årsaken finne vi med sikkerhet et annet sted. Immigrantene, spesielt når de ankommer i masser, er alltid en forstyrrelse i samfunnet de kommer til. Det er det samme i Europa. Og Europas politikk er ikke mye forskjellig fra USAs. De er godt ko-ordinert.

I et intervju med Tucker Carlson advarer oberst MacGregor om planen med å rekruttere disse illegale inn i USAs militære. Tucker sa at Rom falt i sin tid fordi utlendinger ikke var lojale mot Rom da de kom inn i det militære, og de fikk snudd befolkningen i Rom. Av samme grunn, advarer tidligere oberst i hæren Douglas MacGregor, mot å tillate illegale utlendinger å tjene i de væpnede styrker.

Faktisk å forstyrre samfunnet. Men hvorfor? Å skape indre konflikter, indre strid – kanskje borgerkrig? Dette er måter å til ødeleggelse – og ofrene er immigrantene som drømmer om en bedre verden. I stedet blir de brukt av Club of Romes oppskrift på ØDELEGGELSE – for eventuelt gjenoppbygging  etter elitens ønske.

Dette er bare noen få eksempler på en planlagt og konstruert ødeleggelse – nøyaktig som forutsett under Club of Romes forordning.

Folk – våkn opp!!  Det som skjer i USA skjer allerede i Europa- kanskje på en annen, mindre synlig måte.

Slutt å være Nasjonens sauer som styres av ulver!

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Forsidebilde: Lexica

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

9 kommentarer. Leave new

 • Schwab og NWO-vennene hans liker sånne som Micron, Fidelito, Jacinta, Kjerkol, Baerbock, etc. for de er så flinke til å ødelegge alt, særlig moralen, legger alt i ruin, så det legges til rette for 6uild6ack6etter. Det er dette YGLer er trent til: gjør alle eiendomsløse og maktesløse, ufruktbare og rettighetsløse anyway for de injiserte som får et barns om lever opp, hvis «null toleranse» og «smittevernlov» permanent går igjennom. Da må man bare levere seg selv og barnet inn til neste dose eller sendes rett i gulag, på ubestemt tid.
  «Med et glass whisky i hånden», skal Macron ha sagt: «I alle fall, jeg må sende noen tropper til Odessa……»
  «JEG» i setningen avslører stormannsgalskapen ved lille Micron, solkongen, staten det er jeg.
  Han hadde ikke overlevd så mye som en dag ved fronten.

  Svar
 • Øystein Jørgensen
  18 mars 2024 10:14

  De innledende ordene kjenner jeg igjen fra noe som er enda mer avslørende for «elitenes» motiver for å ødelegge vestlige samfunn, nemlig ett spesielt bilde som alle mennesker burde studere meget nøye.
  Det er uhyre opplysende for den som virrer med hodet og sliter med å forstå hva pokker dagens politiske toppskikt egentlig driver med.
  En skikkelig øyeåpner.

  Som mange etterhvert begynner å forstå styres politikken av en mengde mafialignende nettverk hvor medlemmene bl.a. inkluderer nesten alt av politiske miljøer samt tungvekterne innen finans.
  Sånt har selvfølgelig ingenting med demokrati å gjøre.
  Det er et stort forræderi begått av de folkevalgte.
  Nettverkene varierer i innflytelse og de driver knoppskyting med tiden.
  Dette går langt tilbake i tid.
  Council of foreign relations (CFR) er fullpakket av amerikanske toppledere innen politikk og må derfor ha enorm innflytelse.
  Det oppsto etter første verdenskrig som knoppskyting fra et britisk nettverk hvis jeg ikke husker feil.
  Bilderbergergruppen ble stiftet på 1950-tallet og Den Trilaterale kommisjon på 1970-tallet.
  For tiden er Davosgjengen mest synlig i det politiske terrenget.
  Disse mafiabandene er blitt nokså kjente.

  I mylderet av nettverk er det ett lite og nå egentlig ikke særlig viktig nettverk som få mennesker er oppmerksomme på; The Fabian Society.
  Denne gruppen bør fenge interessen fordi den våget å lage seg et symbol som viser helt åpent fandenskapen som huserer i disse «elitemenneskenes» sinn; selve arbeidsteknikken som går ut på å først rasere det gode, velfungerende samfunnet på alle mulige måter for så å bygge opp et tyrannisk skrekksamfunn på ruinene av det gamle.
  En glassmosaikk som henger på veggen i The Fabian Societys hovedkvarter i London.
  Google-søk:
  «Tony Blair opens Fabian window sheep in wolf’s clothing».
  Ordene øverst, de to datidens berømtheter som prøver å knuse planeten med slegge, ulven i fåreklær – man får slengt ondskapen rett i fjeset.
  Snakker om frekkhetens nådegave.
  Alle mennesker burde skaffe seg inngående kjennskap til dette avslørende symbolet.
  Jo flere som sprer det bildet med tilhørende forklaring jo mer fart blir det på den akselererende oppvåkningen i folkemassen.

  Takk forresten fordi dere gjorde nettstedet deres mer utskriftvennlig.
  Det var nyttig.

  Svar
 • Rapporten «Limits to growth», hva dreier den seg om? Er det kun CO2 og klimagasser som det fokuseres på her, eller dreier det seg også om potensiell mangel på slikt som (relativt billige) naturressurser og (billig) energi?

  Det finnes da ikke ubegrenset med (billig) natur ressurser og (billig) olje, gass og kull her i verden?
  Og det er problematisk og tidkrevende å få lagt om dagens energiproduksjon, hvis det i det hele tatt er mulig å få til selv på mellomlang sikt. Hver gang verden har opplevd feks dyr olje har verdensøkonomien gått inn i økonomisk stagnasjon (og en oljepris på feks 200 dollar fatet vil i dag trolig forårsake økonomisk kollaps).

  Det er mulig at USA nå posisjonerer seg for en slik framtid. President Macron sa at det nå er slutt på tiden med overfloden av (billig) naturressurser, (billig) energi og ledig arbeidskraft i verden, dette er faktorer som er innsatsfaktorer til verdens bedrifter,. De kan føre til sammenbrudd når det gjelder økonomisk vekst og internasjonal konkurranse og kan føre til sammenbrudd i globaliseringen og til slikt som økt prisstigning på alt.

  Svar
 • Northern Light.
  18 mars 2024 20:24

  «Nasjoner av får vil bli styrt av ulver».

  Del 1. Matteus 7, 15-20: ««Se opp for falske profeter. De kommer til deg i fåreklær, men innvendig er de glupske ulver». Bibelen har advart mot dem. Fra et kristent og Ancient Astronaut teoretikers ståsted – det er ikke noe motsetning mellom det – har Guds motstanders folk alltid vært her like lenge som menneskene. Er det rivaliserende sivilisasjoner i vår galakse – og har en koloni blitt utplassert her på Jorden for å erobre den, og slavebinde de av jordens mennesker de vil beholde i slaveklassen i deres nye verdensordning hvor de er herskerklassen? Bibelen og andre gamle skrifter som de indiske veda-versene lest med romalderens viten, antyder det. Plausibelt faktisk, når en tar den ufattelige pengemakten, politiske makten, mediamakten, rettsmakten, militærmakten og velstanden konsentrert hos bare et par promille av verdens befolkning.

  Satanisme er å snu alt i Bibelen på hodet. Bibelen med de ti bud, hvis de etterleves, beskriver et fredelig organisert samfunn med kjernefamilien som den fundamentale byggestenen i samfunnet, og bibelen sier at alle folkeslag har fått hver sin nasjon: Gud sa til Abraham: «Gjennom din ætt skal alle folkeslag på jorden bli velsignet, fordi du adlød meg», som Gud lovet ville bli far til mange nasjoner,(1. Mosebok 17:4) – ikke bare én enkelt nasjon, men mange nasjoner – og gjennom ham ville alle verdens familier bli velsignet (1. Mosebok 12:3). Det betyr at hvert folkeslag har fått hver sin nasjon.

  Globalisme er det motsatte, nasjonene skal utviskes, kjernefamilien skal oppløses, for slaveklassen skal bestå av individer med microchip-implantater som er lette å styre. Alt skal eies av kapitalen, som skal ta over statens oppgaver. Globalistenes mål – Lucifers ætt fra et kristent perspektiv –, er en verden, en leder og en valuta, med en herskerklasse og en slaveklasse. The Club of Rome og globalismen er det motsatte at hva bibelen foreskriver for jordens folk av Abrahams ætt.

  Bibelen sier at en ikke skal ta renter på lån:
  Det gamle og det nye testamentet «fordømmer praksisen med å kreve renter av en fattig person fordi et lån skal være en handling av medfølelse og å ta vare på ens neste»; den lærer at «å tjene penger på et lån fra en fattig person er å utnytte denne personen (2. Mosebok 22:25–27)». Guds motstanders folk snur dette på hodet med deres finans-system, hvor gjeld er penger. Når folk i realøkonomien tar opp lån med renter fra finanskapitalen, får de fiat-penger trykket ut av løse luften tilbake. En gjeldsdrevet økonomi, hvor Guds motstanders folk som tjener penger på penger, og sitter på ryggen til verdens arbeider-og middelklasse.

  Finansfolket bruker gjelds- og rentevåpenet som et instrument for å ta over stater og nasjoner, deres fremste institusjoner for dette er det Internasjonale Pengefondet og Verdensbanken. Når gjelden de har lurt landene til å ta på seg blir ubetalbar, tar de landenes ressurser og aktiva som betaling, og erobrer med det nasjonene.

  Hva Bibelen sier om fordeling av velstand:
  «Befal dem som er rike i denne nåværende verden å ikke være arrogante eller sette sitt håp til rikdom, som er så usikker, men å sette sitt håp til Gud, som rikt gir oss alt for vår glede. Befal dem å gjøre godt, å være rike på gode gjerninger, og å være rause og villige til å dele». «Hvor vanskelig det er for de rike å komme inn i Guds rike! Ja, det er lettere for en kamel å gå gjennom et nåløye enn for en som er rik å komme inn i Guds rike».

  Guds motstanders folk snur dette totalt på hodet med et økonomisk system, som sammen med deres globalisme samler alle landressurser, aktiva og formue i alle nasjoner til en økonomisk elite som utgjør mindre enn to tusendeler av verdens befolkning; dem selv. Over halvparten av verdens nettoformue tilhører den øverste 1%, topp 10% av har 85%, mens de nederste 90% har de resterende 15% av verdens totale formue.

  Eksempler på hvordan de systematisk snur alle budene på hodet:
  Bud 4. Du skal hedre din far og din mor.
  «Bibelen forteller oss spesifikt og gjentatte ganger å respektere våre eldste (2. Mosebok 20:12; 3. Mosebok 19:32; 1. Timoteus 5:1-3). Foreldre, besteforeldre og andre mennesker som er eldre enn deg skal behandles med respekt».

  Guds motstanders folk går til krig mot eldre, mRNA-injeksjonene kalt vaksiner dreper eldre fremfor alle. Sykehjemsbeboere i hele den vestlige verden var de første til å dø av «covid», og FN har publisert en video i forbindelse med Agenda 21, som indirekte oppfordrer eldre til å søke dødshjelp. Det globalistiske finansfolket skal ikke ha utgifter på sin kapital, og eldre og andre utenfor arbeidslivet uten private forsikringer som de tjener på, skal «ryddes bort».

  Svar
 • Northern Light.
  18 mars 2024 20:33

  Del 2. Bud 5. Du skal ikke slå i hjel.
  Guds motstanders folk spesialitet er å få personer, folk og nasjoner til å gå til krig mot hverandre, finansiere krigene på begge sider, og gjenoppbyggingen etter krig. Krigføring er sentral i deres politikk for å erobre og plyndre nasjoner og folk. De eier den amerikanske krigsvåpen-industrien, og er i den politiske og militære beslutningskjeden som vedtar å gå til krig etter krig, spesielt etter annen verdenskrig. mRNA-injeksjonen kalt vaksiner som svekker immunforsvaret, og dreper millioner hvert år, har de klart å lure og true 5,7 milliarder mennesker til å ta, den største forbrytelsen noensinne mot menneskeheten av Abrahams ætt. Deres økonomiske og militære kriger, globalisme, nyliberale markedsøkonomi, åger, krig mot matforsyningen, landgrabbing, Big Pharma, Big Ag og Big Food dreper hundretusener av mennesker hver dag.

  Bibelen sier at vi skal ta vare på Skaperens flora og fauna, skaperverket:
  «Vi er ikke eierne av skapelsen; snarere, «Jorden tilhører Herren, og alt som er på den». Kristne anerkjenner omsorg for skapelsen som en handling av disippelskap; vi er forvaltere av jorden, kalt av Gud for å «bruke den og ta vare på den» (1. Mosebok 2:15)». Guds motstanders folk ødelegger Skaperverket med sprøytemidler og kjemikalier som er i ferd med å utrydde insektlivet og forgifter og utarmer matjorden, chemtrails-sprøyting fra luften, og med enorm forurensning fra deres gigantiske multinasjonale selskaper som deres krigsvåpen-industri.

  Monsanto, nå Bayer, som fremstiller glykosfater og neonikotinider som har redusert insektlivet med over halvparten, og desimerer pollinerende insekter. De genmodifiserer og patenterer såkorn og frø, for folk av Abrahams ætt skal spise GMO-mat, kunstig kjøtt og insektbasert mat. De vil også transhumanisere og dehumansiere mennesket med mikrochip-implantater. Menneske og maskin skal smelte sammen, for deres slaveklasse skal bli bio-roboter, produksjonsenheter. De ødelegger Skaperverket systematisk.

  Bibelen advarer mot pornografi.
  «Det greske rotordet porniea dukker opp mange ganger i Det nye testamente. Dette begrepet blir ofte oversatt på engelsk som hor, utroskap eller seksuell umoral. En kan si at porneia er et ord for enhver form for perversjon. Kampen mot porno, og for seksuell renhet har rast i generasjoner. Guds budskap til oss forblir det samme».

  Guds motstanders folk snur dette på hodet ved å drive og eie en verdensomspennende gigantisk pornoindustri med produksjon og distribusjon på lik linje med deres andre multinasjonale gigantselskaper, hovedsaklig med JP Morgan som finansiell eier, og blant annet å grunnlegge LGBTQ+ bevegelsen, som også fremmer sex med barn og dyr. Porno er en stor del av mediebildet.

  I endetiden er det mange akademikere, som en ved Princeton University som fremmer sex med dyr: «Det er faktisk ikke noe galt med å ha sex med dyr: det er ikke en iboende problematisk seksuell praksis». Det er det motsatte av det Bibelen sier: «3. Mosebok 18:23. Og du skal ikke ligge med noe dyr og gjøre deg uren med det, og ingen kvinne skal gi seg til et dyr for å ligge med det; det er perverst». Satanisme er å snu alt i Bibelen på hodet, og det er det Guds motstanders folk gjør.

  Samfunnet seksualiseres også gjennom film og tv-programmer de produserer. Selskapet Rutger, som leverer undervisnings-materiell for seksualisering av barn i grunnskolen, organisert av FN og WHO, finansieres blant andre av Gates Foundation. Porno brukes som våpen av dem for å bryte ned kristne kjernefamilieverdier. Slaveklassen i deres nye verdensordning skal være individer som skal være lette å styre og kontrollere, ikke kjernefamilier.

  Det er bemerkelsesverdig hvordan den geopolitiske og geoøkonomiske utviklingen til dagens konstruerte begynnende kaos, sammen ned oppløsingen av kjernefamilien i den vestlige verden, og virkningene av det, samsvarer med Bibelens beskrivelser av endetiden som har begynt, etter at Lucifers ætt har fått menneskene til å bryte alle budene som ble skrevet spesielt for menneskene. I det perspektivet, er det å etterleve de Ti Bud den eneste måten menneskene kan ta tilbake Jorden fra Lucifers ætt.

  Svar
 • «Vi er ikke bare ansvarlige for det vi gjør, men også for det vi aksepterer uten motsetning.»
  ~Arthur Schopenhauer~

  Svar
 • «Den første verdenskrig må utløses for å tillate Illuminati å styrte makten til tsarene i Russland og for å gjøre det landet til en festning for ateistisk kommunisme. Avvikene forårsaket av «agentur» (agenter) til Illuminati mellom de britiske og germanske imperiene vil bli brukt til å oppildne denne krigen. På slutten av krigen vil kommunismen bli bygget og brukt for å ødelegge de andre regjeringene og for å svekke religionene.»

  Historiestudenter vil erkjenne at de politiske alliansene til England på den ene siden og Tyskland på den andre, smidd mellom 1871 og 1898 av Otto von Bismarck, var medvirkende til å få til den første verdenskrig.

  «Den andre verdenskrig må oppildnes ved å utnytte forskjellene mellom fascistene og de politiske sionistene. Denne krigen må bringes i stand slik at nazismen blir ødelagt og at den politiske sionismen blir sterk nok til å innføre en suveren stat Israel i Palestina. Under andre verdenskrig må den internasjonale kommunismen bli sterk nok til å balansere kristenheten, som deretter ville bli holdt tilbake og holdt i sjakk til det tidspunktet da vi ville trenge den for den endelige sosiale katastrofen.»

  Etter denne andre verdenskrig ble kommunismen gjort sterk nok til å begynne å ta over svakere regjeringer. I 1945, på Potsdam-konferansen mellom Truman, Churchill og Stalin, ble en stor del av Europa ganske enkelt overlevert til Russland, og på den andre siden av verden bidro etterdønningene av krigen med Japan til å feie kommunismens bølge. inn i Kina.

  «Den tredje verdenskrig må oppildnes ved å utnytte forskjellene forårsaket av «agenten» til «Illuminati» mellom de politiske sionistene og lederne av den islamske verden. Krigen må føres på en slik måte at islam (den muslimske arabiske verden) og politisk sionisme (Staten Israel) gjensidig ødelegger hverandre. I mellomtiden vil de andre nasjonene, som igjen er splittet i dette spørsmålet, bli tvunget til å kjempe til det punktet av fullstendig fysisk, moralsk, åndelig og økonomisk utmattelse…Vi skal slippe løs nihilistene og ateistene, og vi skal fremprovosere en formidabel sosial katastrofe som i alt dens redsel vil tydelig vise nasjonene effekten av absolutt ateisme, opprinnelsen til villskap og den mest blodige uro. Så overalt vil innbyggerne, forpliktet til å forsvare seg mot verdensminoriteten av revolusjonære, utrydde de som ødelegger sivilisasjonen, og mengden, desillusjonert av kristendommen, hvis deistiske ånder fra det øyeblikket vil være uten kompass eller retning, engstelig for et ideal, men uten å vite hvor de skal gjengi sin tilbedelse, vil de motta det sanne lyset gjennom den universelle manifestasjonen av den rene doktrinen om Lucifer, endelig brakt ut i offentligheten. Denne manifestasjonen vil følge av den generelle reaksjonære bevegelsen som vil følge ødeleggelsen av kristendommen og ateismen, både erobret og utryddet på samme tid.»
  Albert Pike

  Svar
  • Arno Mong Daastøl
   20 mars 2024 23:25

   Albert Pike var ikke så lite gal.
   «Historiestudenter vil erkjenne at de politiske alliansene til England på den ene siden og Tyskland på den andre, smidd mellom 1871 og 1898 av Otto von Bismarck, var medvirkende til å få til den første verdenskrig»
   Bismarck ønsket tvert imot en allianse mellom Tyskland og Russland. Og dette fryktet det britiske imperiet mer enn noe annet.

   Svar
   • Arno Mong Daastøl
    20 mars 2024 23:32

    Albert Pike minner mest av alt om Marx. Den samme destruktive amoralen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Forskning avslører farene ved vaksinen

Selv en mild hjertemuskelbetennelse fra covid-vaksiner kan forårsake fatale hjerterytmeforstyrrelser

Forrige innlegg

Representant i EU-parlamentet:

«Jeg skjemmes over å være europeer.»

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.