POSTED IN Covid-19, Helse

Rapport:

‘Vaksinene er verken trygge eller effektive’.

12 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Mordechai Sones

I en rapport om COVID-19 vaksineeffektivitet som ble utgitt i går (22.aug), konkluderte Dr. Geoff Mitchell MD, at injeksjonene «verken trygge eller effektive» og konkluderte med at «de beste dataene forteller oss at COVID-19-vaksinene ikke fungerer.»

Ifølge disse dataene, sier Dr. Mitchell,

«Land med aktive vaksinasjonsprogrammer har flere COVID -dødsfall enn de som ikke har det.» Videre har «land med en høyere prosentandel av befolkningen som er vaksinert flere COVID -dødsfall», og «COVID – dødsfallene har økt med vaksinasjon etter at vaksinasjonsprogrammer ble satt ut i livet.»

«Kulminasjonen på seksten måneders Afrika-studie er at HCQ (Hydroxyklorokin, red.) og IVM (Ivermektin, red.) begge er omtrent 70% effektive for å redusere død,» sa han, «men Artemisinin og atovaquon-proguanil er (utilsiktet) 95% effektive for å redusere COVID-død. Artemisinin brukes angivelig forsettlig i fire land for å behandle COVID. Det mest kjente av artemisinin-behandlende landet er Madagaskar som har 954 dødsfall av COVID, en frekvens på 35 døde pr. million. Dette er 2% av frekvensen i USA. «

Dr. Mitchell skrev:

«Blant de 104 landene som ikke tilbyr påviselige COVID -vaksinasjonsprogrammer, den 16.08.21, var gjennomsnittet av deres dødelighet i COVID uventet lavere, altså 690 dødsfall pr. million.»

«Blant de 82 landene som tilbyr vaksinasjonsprogrammer, den 08/16/21, var imidlertid dødeligheten av COVID i gjennomsnitt 828 dødsfall pr. million, noe som er  høyere enn COVID -dødeligheten for uvaksinerte land, helt motsatt det en har forutsatt.

«I de 82 landene som tilbyr vaksinasjonsprogrammer, var ikke bare gjennomsnittlig dødelighet av COVID større enn i uvaksinerte land, men antallet dødsfall økte etter hvert som antallet eller prosentandelen av innbyggere som ble vaksinert økte.»

Maskinoversatt og bearbeidet av Knut Lindtner

Forsidebilde: Marisol Benitez

Tidligere publisert på derimot.no

https://www.globalresearch.ca/report-vaccines-neither-safe-nor-effective/5753720

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

12 kommentarer. Leave new

 • » …hoder vil rulle en dag når folk innser det…»

  Neida, for dette begynner å likne en religiøs sekt; og de som har vaksinert seg opplever seg som frelst. Uansett om fakta sier det er galskap. Det kommer til å bli et
  ( godt reggissert fra myndigheter og media ?) opprør mot de ufrelste, uansett hva fakta forteller.
  Prøv å omvend et Jehovas Vitne. ;-)
  Fra artikkelen:

  “Land med aktive vaksinasjonsprogrammer har flere COVID -dødsfall enn de som ikke har det.” Videre har “land med en høyere prosentandel av befolkningen som er vaksinert flere COVID -dødsfall”, og “COVID – dødsfallene har økt med vaksinasjon etter at vaksinasjonsprogrammer ble satt ut i livet.”

  Svar
 • Hvorfor vil ingen oppfordre folk til å motvirke D-vitaminmangel når tusenvis av studier dokumenterer at alle som havner på sykehus med covid-19 har D-vitaminmangel?

  Vitamin D er råvaren til hormonet kalsitriol. Uten hormonet kalsitriol kan ikke immunceller formere seg. Da blir det lite immunforsvar.

  Problemet er kanskje at dette er biokjemi og ikke medisin. Biokjemikere kan forklare rollen til hormonet kalsitriol i cellene våre og hva mangel på hormonet kalsitriol gjør med kroppen.

  Det vil ikke legeindustrien at vi skal vite, for da kan de gå glipp av mye medisin- og vaksinesalg.

  Stort sett alle kroniske sykdommer og flere krefttyper er forbundet med mangel på kalsitriol. Først og fremst fordi hormonet kalsitriol styrer celledeling i immunceller, slimhinner og membraner i huden og blodårene.

  Hvor mange kroniske sykdommer er forbundet med dårlig fungering i menbraner og immunforsvar? Er ikke de fleste?

  Svar
  • «..når tusenvis av studier dokumenterer at alle som havner på sykehus med covid-19 har D-vitaminmangel?»

   Fordi dette dreier seg ikke om et » ekstraordinært dødsvirus».
   Enkle dødstall viser dette, i land etter land. Hvis man ikke tar «algoritmer» i bruk ( WOW, ALGORITMER, – det går over min forstand. ) ;-)
   Dette dreier seg om politikk. Om makt, og maktforflytning, og en folke-masse som skal holdes så engstelige at de slutter å tenke og protestere.
   Dette som vi nå kaller demokrati.
   Snart er det «valg». ;-)

   Svar
   • Og vent på artikler i media:
    Tidsvitne: ‘ Jeg tok vaksinen og fikk tilbake håret.’
    Psykolog: ‘ De som tar vaksinen er mye lykkeligere i ekteskapet.’
    «Lege/sykepleier» : ‘Jeg har aldri sett en slik dødskamp; de tryglet om å få vaksinen – men det var for sent.’
    Psykiater: ‘Nå er det på tide vi behandler de som nekter fellesskapets beste, vi har medisiner for dette.’
    Politiker: ‘Vi ønsker bare det beste for folkehelsa og norsk økonomi.’

  • Bjørnar Bolsøy
   1 september 2021 1:52

   «Stort sett alle kroniske sykdommer og flere krefttyper er forbundet med mangel på kalsitriol.»

   Har du noen solide kilder på dette, samt årsak-virkning?

   Svar
   • Bra det er flere som er interessert! Denne studien fra 2017 med tittelen «Vitamin D and Chronic Diseases» kan være et bra sted å starte.
    https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5440113/
    Her finner du svar på en del av spørsmålet ditt og linker videre til litteraturen som denne studien bygger på og linker til vitenskapelig litteratur som har sitert denne studien. Hvis du ikke finner svar på det du lurer på i denne teksten, er det bare å bla videre. Det er nok å ta av. Alt du lurer på starter med denne ene studien, men du må selvsagt ha tid til å studere. Sett av et år eller to.
    Studien på linken over starter sånn (maskinoversatt):
    «Vitamin D er et av de viktigste næringsstoffene for å opprettholde menneskers helse. Som medlem av steroidhormonfamilien har den en klassisk rolle i regulering av metabolisme av kalsium og en ikke-klassisk rolle i å påvirke celledeling og differensiering. Epidemiologiske studier har vist at D-vitaminmangel er nært forbundet med vanlige kroniske sykdommer som metabolske forstyrrelser i bein, svulster, kardiovaskulære sykdommer og diabetes. D-vitaminmangel er også en risikofaktor for nevropsykiatriske lidelser og autoimmune sykdommer. D-vitaminmangel er svært utbredt i verden. Det er derfor nødvendig å kjenne de negative helseeffektene av D-vitaminmangel, og å designe inngrep og tidlige behandlinger for de som sannsynligvis vil ha lave nivåer av vitamin D.»

 • I sommer da alle skulle ut å reise(juli) snakket jeg med en av de som jobbet i skranken på flyplassen. De sa de var overarbeidede der grunnet masse kø. Da spurte jeg hvorfor det var kø. – Fordi de åpnet bare halvparten av skrankene.
  Jeg snakket med en sykepleier; hvorfor er det krise på sykehusene? – Fordi de fleste er ute å tester de som ikke er syke.
  Jeg snakket med en politimann; hvorfor er det krise i politiet? Fordi vi er opptatt med å kontrollerer utestedene og de som fester i parkene uten å være vaksinert.
  Jeg spurte en politiker, hvorfor legger dere ned små-næringslivet, tar fra folk arbeid og felleskap og konstruerer en krise?
  … Jeg venter på svar….

  Slik går no dagan.

  Svar
  • Hvor mange er døde /innlagte i halvannet- året 2020/21 i forhold til 2017/18?
   Dobbelt så mange, – altså krise?
   Da må vi jo stenge alll sosial kontakt og bruke vår oppsparte nasjonale kapital for å holde landet flytende. Vi har ingen å miste.Jeg skønner, og er med på restriksjoner.

   NEi ! , EN FJERDE-DEL! 1/4.

   SKJØNNER DU ? Hva skjønner du. Hva tør du å skjønne?
   ( Hva dette dreier seg om.)

   Svar
  • Wasan Totland
   24 august 2021 13:16

   AHA
   Det forklarer hvorfor jeg møter sykebiler uten sirener på hele tiden det siste året.

   Svar
 • Danmark avskaffer alle Covid tiltak

  Paul Craig Roberts skriver at det danske parlamentet har nylig besluttet at alle Covid tiltak bør være avsluttet fra 1 oktober. Det vil derfor ikke lenger være krav om munnbind og heller ikke noen tester. Danskene vil da ikke lenger måtte gi bevis for om de er vaksinert eller uvaksinerte, eller om de har testet positivt eller negativt.

  Hvis dette er riktig, så er det jo meget positivt.

  https://www.paulcraigroberts.org/2021/08/25/denmark-abolishes-all-covid-measures/

  Svar
 • Er enig, men noe straff kan du se langt etter. Det finnes sikkert mange unnskyldninger, så noe straff kommer nok ikke på tale, dessverre.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Kort høringsfrist:

Forslag til innføring av diktatur i Norge.

Forrige innlegg

Det skal ikke omtales:

USAs Gulag-leirer.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.