POSTED IN Olje-Energi, Russland, Tyskland

Putin:

«En rørledning er intakt.»Russland kan fortsatt redde stumpene for Tyskland.

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Denne artikkelen forteller hva som er hovedpoenget med sprengningen av gassledningen i Østersjøen og hvorfor den tyske ledelsen opptrer politisk irrasjonelt. Som med den norske regjeringen tjener den ikke den tyske befolkningens interesser, men USAs elite sine. Den er i lommen på USA og gjør det den får beskjed om. Konsekvensen av denne politikken er arbeidsledighet og deindustrialisering i Tyskland og dette vil ramme brede grupper av det tyske folket.

Det er ikke tilfeldig at de som støttet denne politikken begynner å få panikk. Meningsmålingene forteller at motstanderne mot denne politiske retningen får økende oppslutning i landet. De som ansvarlig for den tyske kursen mot selvødeleggelse kaller sine motstandere for ekstremister. I virkeligheten er det den tyske ledelsen sammen med EU-ledelsen som er ekstreme. På Stortinget i Norge sitter det en bred koalisjon ekstremister også, faktisk nesten alle sammen.

Knut LIndtner
Redaktør

Putin: Vi kan forsyne Tyskland med energi innen 24 timer – men USA vil ikke la det skje.

Av Swebbtv.Russland kan fortsatt sende enorme mengder billig naturgass til Tyskland. USA lyktes ikke i å sprenge alle fire Nord Stream-gassrørledningene. Den ene er fortsatt intakt og kan levere 27,5 milliarder kubikkmeter gass til Europa, ifølge Russlands president Vladimir Putin. Så hvorfor skjer det ikke? Fordi makteliten i USA kontrollerer Tyskland og vil ikke la det skje.

Terrorbombingen av Nord Stream, som journalist Seymour Hersh avslørte ble utført av NATO-landene USA og Norge, ødela bare tre av fire gassrørledninger i Østersjøen.

Den ene er fortsatt intakt, bekreftet Russlands president Vladimir Putin i en debatt.

– En rørledning av Nord Stream 2 gjenstår og er intakt. Den er ikke skadet og 27,5 milliarder kubikkmeter gass kan leveres via den til Europa. Det er en avgjørelse som bare den tyske regjeringen kan gjøre. Avgjørelsen kan tas i dag – og vi åpner ventilen i morgen. Det er alt som behøves, og gassen begynner å strømme igjennom rørledningen, sa Putin.

Så hvorfor gjør ikke Tyskland det? Fordi USA, som har okkupert Tyskland i over 75 år siden slutten av andre verdenskrig, ikke godtar det.

De som bestemmer i «Washington» tillater det ikke, påpeker den russiske presidenten, skriver Tass.

På årsdagen for terrorangrepet i Østersjøen avslørte Seymour Hersh i en ny artikkel at Biden-administrasjonen ikke bombet Nord Stream for å avskrekke Russland i Ukraina-krigen, men bare for å hindre Tyskland i å gå tilbake til billig russisk energi.

Fra Swebbtv, publisert 6 oktober 2023.
Oversatt fra svensk av Northern Light. Linker i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: Putin: Vi kan rädda Tyskland inom 24 timmar – men USA låter det inte ske.

Forsidebilde: Egor Myznik

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • Torfinn Slettebø
  8 oktober 2023 9:37

  Kvar vart det av EU-prinsippet om fri flyt?

  Fri flyt av idioti og USA-underkasting held fram.

  Det norske folket kjem til å angra på den hovudlause deltakinga i krigen mot Den russiske føderasjonen. Når vanlege folk får det ille nok, kjem ein reaksjon.

  Svar
 • Olav Sæther
  8 oktober 2023 9:48

  Det Tyske Stockholmsyndromet, de er venner med sine okkupanter. Et sånt vennskap er ikke ekte. Jeg tror det er noe lignende i Japan også.

  Svar
 • Nå viser Hamas det motsatte.
  Den tyske finansministeren uttalte i går at bevilgningene til humanitær hjelp til Palestina (noen hundre mill Euro) godt – kan stoppes.

  Svar
 • Statslederne som kaller all annen tenkning enn deres egen ekstremistisk og hatefull, de er problemet;
  vanlige folk, i alle fall de fleste, tror og håper jeg, er sånn som de i Finnmark og på Svalbard, oppriktig lei seg for at vi ikke kan være venner og naboer med russerne som før den HØYST provoserte krigen mot Russland begynte.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Skjør klimasannhet.

Veltes den oppleste sannheten av et notat fra Statistisk sentralbyrå?

Forrige innlegg

Det er ikke mye tid igjen for livet på jorden

Vi er i en CO2-tørke, nivået er lavt!

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.