POSTED IN Norge

Professor Arne Burkhardt er død.

En viktig stemme for sannhet har stilnet.

0
Print Friendly, PDF & Email

Et forferdelig tap: Patologiprofessor Arne Burkhardt (79) har gått bort

Han var en av de ledende skikkelsene i kampen for sannheten og gjennomførte grundige analyser av vaksineskader, som for mange mennesker betydde sykdom, uførhet og død. Professor Arne Burkardt var en av de viktigste ressurspersonene i Patologikonferansen (Pathologie-Konferenz), som har gjort et uvurderlig opplysningsarbeid – han var uanfektet og modig til tross for hovedstrømsmedienes hat og bakvaskelser. Report 24 kondolerer til alle pårørende og venner og vil bevare minnet om denne store mannen.

Et minneord av redaktør Florian Machl, Report 24

Arne Burkhardt ble født i Schleswig den 6. januar 1944. Det er lite å finne om hans akademiske og yrkesmessige karriere på internett, for Burkhardt var en beskjeden og imøtekommende mann som tydeligvis ikke brydde seg så mye om å skape blest om seg selv. I 1971 tok han doktorgraden i medisin ved Universitetet i München. I årene 1970-1973 arbeidet han som vitenskapelig assistent ved Universitetet i Heidelberg, og fra 1973 til 1980 ved Universitetet i Hamburg. I 1979 ble han privatdosent ved Universitetet i Hamburg. Ved Universitetet i Bern i Sveits fikk han i 1988 sitt første professorat, og fra 1980 til 1991 arbeidet han der som «Senior Pathologist», noe som vel betyr ledende patolog.

I 1991 ble han leder for patologiavdelingen ved Universitetssykehuset i Tübingen. Internasjonale nettsteder som «Marquis Who’s Who» omtaler han som en fremtredende patolog og forsker. Som forfatter var han kjent for verket: «Der Mundhöhlenkrebs und seine Vorstadien, ultrastrukturelle und immunpathologische Aspekte» (Munnhulekreft og dens forstadier, ultrastrukturelle og immunpatologiske aspekter). I 1968 giftet han seg med Ellen Eichelberger. Sammen fikk de et barn, Arion Burkhardt, som også jobber som patolog i Reutlingen (Baden-Württemberg), den tyske byen hvor også Arne Burkhardt bodde like til det siste. 

Arne Burkhardt kunne altså se tilbake på en fullendt og vellykket faglig og vitenskapelig karriere.  Det var ingenting som tilsa at det i 2020 skulle være nødvendig for han eller for mange andre opplyste mennesker å tre ut i offentligheten og utfordre det offisielle narrativet. Men Burkhardt ble med i den kritiske organisasjonen MWGFD (Mediziner und Wissenschaftler für Gesundheit, Freiheit und Demokratie, e.V.). Denne organisasjonen ble dannet av bekymrede fagfolk som ville komme med saklig kritikk mot de etter deres mening overdrevne frihetsbegrensende tiltakene under den såkalte pandemien. Gjennom sitt opplysningsarbeid ble han en av de ledende personlighetene bak Patologikonferansen, hvor det ble informert om dødelige bivirkninger av vaksinene.

Organisasjonen MWGFD rapporterte også den 2. juni 2023 om Arne Burkhardts død:

«Vi er dypt rystet. Vår kjære venn og enestående kollega professor Arne Burkhardt har forlatt oss. Vi har den dypeste sympati og medfølelse med hans familie, som vi ønsker en overmenneskelig styrke i denne tunge tiden. Med Arne har vi mistet et så stort og fantastisk menneske vi gråter i vår sjel av smerte. Han var dessuten en så erfaren og kunnskapsrik patolog av et kaliber som det bare finnes få av. Og han legemliggjorde fryktløsheten og redeligheten. Fra pensjonisttilværelsen vendte han tilbake til yrkeslivet for å vie sitt liv til å tjene menneskene og menneskeheten. Gjennom hans arbeid har alle våre forutsigelser om farene som er forbundet med vaksinasjonene blitt bekreftet og belagt med vitenskapelige data. Han har gitt dem som har dødd en stemme og snakker sammen med dem til oss fra stjernene. Gode, kjære Arne, vi hører deg. Vi vil fortsette ditt enestående arbeid og gå sannhetens vei helt til siste slutt. Arne, selv om du ikke lenger er iblant oss, lever du i våre hjerter, og minnene om deg vil for oss være en uuttømmelig kilde til kraft, inspirasjon og håp.»

MWGFD

Logo for Mediziner und Wissenschaftler für Gesundheit, Freiheit und Demokratie

Redaktørens personlige ord

Jeg hadde æren av å møte professor Burkhardt ved flere anledninger og å snakke kort med han. Han var den type menneske, som lever opp til den forestillingen man har om tyskere i en tid hvor verden fortsatt var i orden. Ikke bare fysisk, men også i sin væremåte stor og disiplinert. Faglig fremragende, men aldri arrogant, ytterst høflig i sin omgangsform og presis i sine uttalelser. Han var et fenomen, når han snakket, hørte man etter. Når han rapporterte om noe, var det alltid omhyggelig gjennomarbeidet og av høy viktighet. Når MWGFD skriver at han legemliggjorde fryktløsheten og redeligheten, har jeg ikke noe å tilføye til det.

Vi traff professor Burkhardt siste gang i München den 15. mars. Han var da dessverre fysisk noe preget, vi trodde det var en infeksjonssykdom som er typisk for årstiden. På pressekonferansen til MWGFD der presenterte han på en profesjonell måte sine funn etter å ha studert alvorlige vaksineskader som til slutt førte til døden. Alt dette var tydelig anstrengende for han, han trakk seg da også noe tilbake etter den lange og utmattende konferansen og slappet av i en lenestol i auditoriet. Likevel kunne vi tydelig se at han var glad for å kunne gi oss enda et intervju. Han viste gjennom sitt eksempel hva det vil si å gi alt for sannheten og menneskeheten, da det for han var et indre anliggende. Det handlet aldri om berømmelse, prestisje eller penger, men alltid bare om å utforske, utrede og formidle det som var vitenskapelig beviselige fakta.

Jeg ble sjokkert over at professor Burkhardt døde så ung. Kanskje visste hans nære medarbeidere og hans familie noe om hans helsetilstand som vi ikke visste. Det kan godt tenkes at en så disiplinert mann, til tross for at han var syk, ufortrødent fortsatte å utføre sitt selvvalgte oppdrag – uten hensyn til seg selv. Vi har ikke kjennskap til omstendighetene rundt hans død, det ville på dette tidspunkt være fullstendig useriøst å snakke om det eller å komme med antagelser.

Gi aldri opp, glem aldri

Det som står igjen, er ikke bare hele hans livsverk, men fremfor alt hans bidrag til å oppklare den ufattelige forbrytelsen som har blitt begått mot menneskeheten siden 2020. Han var en drivkraft i dette oppklaringsarbeidet og virket helt uanfektet av alt hatet, all baktalelsen og den desinformasjonen som slo imot han fra hovedstrømsmediene. Vi kommer alle sårt til å savne den storeprofessor Arne Burkhardt, men anser det som vår plikt å støtte alle dem som vil bevare hans verk, fortsette med å presentere det og videreføre det i hans ånd. 

Oversatt av Rune G

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

«Klima og bistand» er de magiske ordene for uvettig pengebruk.

Norge tømmer sekker av penger over terrorister og grådige investorer.

Forrige innlegg

Det militær-industrielle kompleks:

Våpenindustriens profitthunger var pådriver for alle USAs kriger i forrige, og i dette århundre.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.