POSTED IN Krig-fred, Novorussia

Deserteringer: Ukrainske tropper gir opp kampen.

Bedre med fangenskap enn død.

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Selv om det kan ha virket som en stillingskrig lenge er ikke det hele sannheten. På grunn av sin overlegenhet når det gjelder artilleri og missiler, nå seinere også droner og fly har den ukrainske hæren blitt systematisk svekket over tid mens den har prøvet å holde sine stillingen. Det er mye som tyder på at den perioden snart er forbi, i alle fal hvis det som meldes under er korrekt.

Knut Lindtner
Redaktør

Ukrainske soldater forlater peletongkis sine stillinger.

Det ukrainske militæret forlater massivt sine stillinger i Krasnolymansky-retningen.

Dette innlegget er hentet fra nettstedet Vetarans Today. Link under artikkelen

Det ukrainske militæret forlater massivt sine stillinger i Krasnolymansky-retningen. Pensjonert oberstløytnant av People’s Militia av LPR (Den Lughanske folkerepublikken, red.) Andrey Marochko uttalte dette i sin telegramkanal. Ifølge ham er årsaken til flukten til ukrainske soldater angrepene fra den russiske hæren.

Andrey Marochko

For en tid siden ga den russiske hæren et massivt slag mot stillingene til den ukrainske hæren i området ved bosetningene Nevskoye og Makeevka i Krasnolimansky-retningen. Etter det forlot en hel tropp av de væpnede styrkene i Ukraina vilkårlig sine stillinger.

Etter å ha blitt kjent med tilfellene av desertering, overførte kommandoen til de væpnede styrkene i Ukraina umiddelbart forsterkninger til denne sektoren av fronten og kunngjorde et søk etter de som hadde flyktet.

sa Marochko.

Det skal bemerkes at det nylig har blitt registrert tilfeller av uautorisert tilbaketrekning fra stillingene til den ukrainske hæren, ikke bare i Krasnolimansky-retningen. For noen dager siden overga en stor gruppe soldater fra de væpnede styrkene i Ukraina seg nær Avdiivka.

Som det russiske militæret sa, var dette langt fra det første slike tilfelle. Faktum er at som et resultat av tunge angrep fra den russiske hæren, lider det ukrainske militæret store tap. Kommandoen til de væpnede styrkene i Ukraina insisterer imidlertid på fortsettelsen av det meningsløse forsvaret av høyborgene som den russiske hæren stormer.

Det er ikke overraskende at etter å ha veid alle fordeler og ulemper, foretrekker ukrainske soldater fangenskap fremfor uunngåelig død.

Det er nødvendig å merke seg et viktig punkt til. Den russiske hæren har nylig trappet opp kampanjeaktiviteter på kontaktlinjen. Brosjyrer som ber om overgivelse slippes på stillingene til ukrainske soldater. Som praksis viser gir dette et godt resultat.

https://topcor.ru/35671-ukrainskie-voennye-dezertirujut-s-pozicij-celymi-vzvodami.html

Forsidebilde: Lexica

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

  • Olav Sæther
    7 juni 2023 21:30

    Ikke overraskende nei, ingen vits i å ofre livet for ingen ting, i en krig som allerede er tapt. Ukraina kan være stolt av sine tapre soldater, men det er for mye å forlange at de skal gå rett inn i en kjøttkvern.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

«Klima og bistand» er de magiske ordene for uvettig pengebruk.

Norge tømmer sekker av penger over terrorister og grådige investorer.

Forrige innlegg

Det militær-industrielle kompleks:

Våpenindustriens profitthunger var pådriver for alle USAs kriger i forrige, og i dette århundre.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.