POSTED IN Ideologi, Virkelighetsforståelse

Pride?

Passerer arrangementet nå en usynlig grense?

6 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Dette som starte som en frigjøringsprosess degenerer nå slik artikkelen under forteller. Det er svært mange som reagerer på at ungene nå trekkes inn i disse arrangementene som får et mer og mer påfallende preg. Det er langt flere enn noen få som reagerer på det som utvikler seg. Men mange er redd for å bli hengt ut som reaksjonære og bakstreverske.

Mange reagerer også på Pride-flagg skal dekorere offentlige bygninger som skal være for hele befolkningen. Og når skolene, som er befolket fra barn fra mange kulturer, trekkes inn i disse feiringene går en alt for langt.

Er det ingen som klarer å holde kritisk avstand til det som skjer? Rives virkelig alle med av mediekampanjene uansett hva som fortelles? Eller er det slik som med andre viktige saker (eks korona, klima) at kritiske røster ikke slipper til i de store mediene?

Knut Lindtner
Redaktør

Å ta barn med på et drag-queen-show er overgrep, ikke Pride.

Den årlige Pride-måneden har gått fra å få til normale forhold mellom enige voksne til å seksualisere barn.

Av Ian Miles Cheong.

Han er en politisk og kulturell kommentator. Hans arbeid har blitt presentert i the Rebel, Penthouse, Human Events og The Post Millennial.

En Pride-måned hendelse i homobar i Dallas førte til massivt raseri sist weekend. Det skjedde etter at barn ble invitert til å delta i et drag-queen-show. 

Arrangementet «Få barna med på Pride»  ble holdt i Mr. Missters homo-nattklubb i Dallas  på lørdag.  Arrangementer kom i medias søkelys da konservative protesterte utenfor nattklubben.

Foreldrene kom med barna sine til formiddagens drag-show som viste menn i drag-antrekk og som danset provoserende foran en «it’s not gonna nick itself»-plakat.

Barna ble invitert til å delta i dansen sammen med mennene. I tillegg til at drag-queene var iført kvinneklær så inneholdt stedet flere eksempler på dristige antrekk, inkludert bodyer i PVC og undertøy. 

Barna som deltok ble også vist eksempler på strippekultur, og ble oppfordret av foreldrene til å dele ut dollar-sedler til de dansende drag-queens. 

Annonsen for arrangementet skrev: «Vil du komme på scenen sammen med «dronningene»? Vi har FEM avgrensete steder for unge deltakere som vil stå alene på scenen, eller sammen med en «dronning» Det kan du velge selv. Kom og slå deg sammen med «dronningene» og mor deg på denne unike pride-opplevelsen, passende for gjester i alle aldre».

Dette ble arrangert midt i en kontrovers som foregår over hele landet rundt normalisering av seksuelle avvik hos barn, ofte feiret som «inkluderende» av alfabet-brigaden (nedsettende betegnelse på foreninger for homofile) overs.)

person with blue and red manicure

Pride-måneden som finner sted hvert år har blitt en mulighet for LGBTQIA-aktivister til å bedre aksepten og normaliseringen av en mer utsvevende livsstil, som inkluderer «utkledning» og andre former for annerledeshet.

Opprinnelig var det en bevegelse som ville ville legalisere likekjønnede, med slagord som «kjærlighet er kjærlighet» og «homofili er all right»

Men alfabet-bevegelsen har raskt gått videre fra å normalisere forholdet mellom likekjønnede voksne til å bli en slags religiøs institusjon som vil tvinge kirkene til å godkjenne ekteskap mellom likekjønnede – iallfall i USA og Vest-Europa.

Bevegelsen har deretter gått inn for å inkludere flere former for trans-seksualitet og andre avvik. De har åpent gått inn for å «rive ned» kulturelle normer. 

De er blitt talspersoner for en liten, men ekstremt høylydt minoritet av aktivister. Den har raskt vokst til å få innflytelse i store deler av Washington. Det har blitt en toppsak og en prioritet for administrasjonen til president Joe Biden.

I tillegg til å kreve aksept for for forskjellige ikke-tradisjonelle levemåter, så har bevegelsen nå utvidet  formålet sitt til å omfatte barn gjennom skolenes læreplaner og drag-show arrangert av offentlige bibliotek og homo-nattklubber. De omfavner også «trans-barn», barn som  tviler på sitt eget kjønn.

Et nylig show på Discovery+ med titlen «Generation drag» hadde som mål å promotere denne livsstilen for barn.

I en alder da barn ikke kan samtykke til sex, burde de ikke bli utsatt for seksuelle handlinger og framvisning av seksualitet.

Punktum.

Drag-show, generelt, er for voksne. Det har det alltid vært, og selv om noen på venstresiden sier at de vil ha større toleranse og inklusivitet for alle slag levemåter under solen er dette å gå for langt.

Den populære YouTube-kommentatoren June Lapin, bedre kjent som Shoe0nHead, slår fast at hun ikke liker å komme i «søkelyset» for å mene at slike utsvevelser er normale. Hun har bedt sine venner på venstresiden «slutte å være redde for å si at «keiseren har jo ingen klær på» av redsel for å bli kalt reaksjonære».

Venstresiden er ikke den eneste gruppen som bør ta seg sammen. Foreldrene også bør være mer bevisste på hva barna deres blir utsatte for.

Det må være en plikt for enhver voksen å beskytte de mest sårbare medlemmene i samfunnet – barna. 

Til tross for beskyldninger om fordommer og bekymring rundt forfallet i kulturen så må de voksne stå fram og si «Nok er nok».

Det er bedre å bli kalt en «fordømmer» enn å tillate disse gruppene å ruinere og korrumpere livene til barna våre.

Oversatt, bearbeidet og noe forkortet av Ingunn Kvil Gamst.

Forsidebilde: Harmen Jelle van Mourik

https://www.rt.com/news/556747-drag-show-pride-children/

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

6 kommentarer. Leave new

 • Fy faen for en motbydelig suppe! Hvor er barnevernet når en trenger dem …?

  Svar
 • Dragshow er ikke for barn, hele showet er seksualisert, og like uegnet for mindreårige som sado-masokistiske fetisjer i pride-paraden. Flere L og G synes alfabet-bevegelsen er for ekstrem og føler seg ikke hjemme under regnbueflagget, og ønsker definitivt ikke å assosieres med seksuelle overgrep mot mindreårige, inkludert psykologiske overgrep. Slibrig dragshowhumor kan være gøy for voksne, men egner seg ikke for små barn.
  For øvrig er kuppet på alfabet-bevegelsen politisk. Farmaindustrien får livstidspasienter for hver ungdom de klarer å kastrere, og langtidsskader snakker ingen om. De som «har tatt skrittet» og lever på kunstige hormoner blir dessverre sjelden gamle. Preparatene de blir avhengige av fremmer kreft og osteoporose, og selvmordsraten etter skifte er høy. Transer som vil leve hverdagslig og vanlig og liketil, bare med motsatt kjønnsuttrykk, må være vitne til at de åpenbart personlighetsforstyrrede dominerer debatten, og på en så urimelig og selvhevdende måte at det vekker en antipati som skader hele gruppen, så ille at noen ønsker T ut av alfabetet.

  Svar
 • Magne Botnedal
  10 juni 2022 13:33

  Denne gruppen teller ca 1,8%, så hvorfor i all verden skal de ha så mye oppmerksomhet? Svaret er nok dessverre at Deep State ønsker å sette grupper opp mot hverandre, så vi samlet sett har mindre styrke til å bekjempe dem

  Svar
 • Svar
 • Northern Light.
  10 juni 2022 14:52

  LGBTQ-bevegelsen henvender seg til barn og unge på deres sosiale medier, noe som de fleste reagerer på når de får vite det. Det skulle få flere politikere til å ta opp dette, for det skulle vært forbudt å prøve å gi barn ideer om kjønn og seksualitet flere år før de er mentalt og fysisk modne til det. Her i Norge går vi i taket over slike ting, men i USA blir nå dragqueens invitert til elementær-skoler for å informere og opptre, også i klasserommene:

  «Det er et helt nytt pensum for New York Citys barn: ABCs, 123s og he-to-shes. Byens departement for skole og utdanning har gitt barn i målområdet 3 til 7 år en overraskende «drag queen story hour» i et fjernundervisningsprogram det anbefaler som tilleggsmateriale for skoleelever som sitter hjemme under COVID-19-pandemien.

  Lil Miss Hot Mess, en drag-artist San Francisco, leser med drama gjennom bildeboken hennes «The Hips on the Drag Queen Go Swish, Swish, Swish» i en fersk episode av «Let’s Learn», en DOE produksjon opprettet med det offentlig fjernsynet WNET.

  Med glitrende sminke, en stor parykk og en polstret barm som matcher, veileder cross-dressing-forfatteren barna til å vrikke på skuldrene, hvordan de skal sminke seg og flashe imaginært bling, alt til tonene av «The Wheels on the Bus Go Round og rund».
  Kilde: New York Post, publisert 22 Mai 2021, skrevet av Mary Kai Linge, artikkel: DOE treats NYC’s youngest students to virtual drag queen story hour.

  LGBTQ-bevegelsen får utelukkende positiv omtale og mye spalteplass i hovedstrømspresse og media, og kritikere henges aggressivt ut som homo-og transfobe. Er det homofobt og transfobt å påpeke at barn, som er lett påvirkelige, lette å lede og forlede, godtroende og styres lett av voksne, ikke skal påvirkes når det gjelder kjønn og legning før de er mentalt og fysisk modne for det?

  Skal det tillates at tv-kanaler viser barn i drag-opptredener på scenen, iført tung sminke, høye hæler og nettingstrømper, noe som for voksne er uttrykk for seksuell tilgjengelighet? Selvfølgelig ikke. Hva har barn å gjøre på lasteplanet til lastebiler i Pride-parader, sammen med voksne med seksualisert oppførsel?

  Hvorfor er Pride bevegelsen ute etter å få så mange barn og unge til å bli tvilende til sitt kjønn og legning? Som fagpersoner innen emnet har sagt, vil en stor prosentandel av barn som vil skifte kjønn ombestemme seg når de blir 12-14 år. Når en da vet at hormonbehandling sammen med kirurgi for et kjønnsskifte ikke kan reverseres med dagens teknologi, skulle det ikke være vanskelig å bli enige om at kjønnsskifte ikke bør tillates før en person er voksen, og helt bevisst på hva det innebærer.

  Det kan være nyttig å se barne-tv på NRK Super sammen med barnebarna noen ganger. NRK Super viser den animerte serien «Regnbue Ruby» med målgruppe 4-7 år. Selv om en ikke kan sette fingeren på noe i programmet, er det opplagt at tittelen ikke er tilfeldig valgt i en tid der LGBTQ-bevegelsen er til stede i barns sosiale media.

  Det er selvfølgelig for å påvirke, en kan spekulere om det er et ledd i finansfolkets depopulasjons-plan for vestlige land, for å få fødselsraten ned i den etnisk opprinnelige befolkningen som står for skattegrunnlaget. De vestlige økonomiene må ødelegges for at storkapitalen kan kjøpe opp alt, innføre nyliberal markedsøkonomi og privatisere alle sosiale rettigheter. Finansfolket angriper den etnisk opprinnelige vestlige befolkningen på alle plan, som kjernefamilien og når det gjelder menneskelige relasjoner.

  For Word Economic Forum er partner med den globale LGBTQ bevegelsen, og er en del av WEF Strategic Intelligence, global isssue LGBTI Inclusion.
  «Et initiativ fra World Economic Forum, Partnership for Global LGBTI Equality (PGLE) utnytter organisasjonens kraft for å fremme LGBTI-likhet og inkludering på arbeidsplassen og ta et bredere ansvar, ikke bare for innvirkningen de har på deres ansattes liv, men også på bredere samfunn de opererer i».
  Kilde: World Economic Forums nettsted, publisert 3 Juni 2020. Skrevet av Jon Miller. Link i orginal-artikkelen til LGBTI Inclusion på Strategic Intelligence sidene med et omfattende oversiktskart.
  Orginalartikkel: Great Reset: Why LGBT+ inclusion is the secret to cities’ post-pandemic success.

  Svar
 • Tor Larsen
  10 juni 2022 23:56

  Pride bevegelsen er en ren distraherende bevegelse og en avledning fra den virkelige politikken som folket, altså demokratiet, ikke lenger får lov å befatte seg med. Der nest er den en måte å ødelegge logisk analyse på når demokratiet påtvinges å akseptere totalt ulogiske sammenhenger og selvmotsigelser som idéen om etthundre ulike kjønn hos menneskearten. Alt dette kommer via livsstilsvenstre som ikke lengere står på barikadene og roper: «knus kapitalen!» Nå ropes det i stedet: «knus logikken!» Konsekvensene ser man i eksempler som Bernie Sanders «sosialisme for de rikeste av de rike» (privatisering av profitt i kombinasjon med sosialisering av falitt) eller i den allmennt aksepterte påstanden om at Russland blokkerer eksport av Ukrainsk korn. I Ukraina er det Ukraina som blokkerer eksporten med Ukrainsk utlagte sjøminer og verden aksepterer at dette de facto utgjør den russiske blokaden. Metoden er for lik anbefalingen i Bankers Manifesto of 1892 til å være tilfeldig.
  https://archive.org/details/BankersManifesto1892/mode/2up

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Nytt møte for verdens rikeste:

Årets Bilderberg-møte enda mer hemmelighetsfullt enn vanlig.

Forrige innlegg

Krenkbar?

Snømannen som krenker oss.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.