POSTED IN Covid-19, Storbritannia

Presset Boris Johnson tar grep:

Pandemien avsluttes.

6 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Pandemien avsluttes i Storbritannia

Storbritannia avslutter sine Covid-restriksjoner fra torsdag 27. januar og det vil ikke komme flere lovpålagte covid-restriksjoner, ifølge en notis på nrk.no publisert i går, onsdag 19. januar.

Allerede i dag, 20. januar, er de slutt på krav om munnbind for skoleelever. Torsdag 27. januar er det slutt på krav om hjemmekontor, munnbind og vaksinepass for alle briter, ifølge NRK.

Det vil også bli slutt på lovpålagte covid-tiltak, ifølge statsminster Boris Johnson.
– Heretter vil det komme råd og anbefalinger, ikke lovpålagte tiltak, skal Boris Johnson ha sagt i en tale til underhuset i går ettermiddag.

Fra mandag reduseres isolasjonsperioden for briter som tester positivt for covid-19 til fem dager og to negative selvtester. Kravet om selv-isolasjon etter positiv covid-test vil bli avsluttet 24. mars, men datoen kan bli framskyndet, skriver The Guardian.

En kan se et klipp fra det britiske parlamentet der han annonserer dette:

Forsidebilde: Mr Xerty

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

6 kommentarer. Leave new

 • Så er Storbritannia fortsatt nærmest de globale styresmaktene, og dermed kan avslutte først?

  Svar
 • Og i et kjempeoppslag på vg.no i dag tar Erna Solberg til orde for at nå må vi få innført dette covid-passet en gang for alle, før det er for sent.

  Fortellingen begynner å falle fra hverandre og covid-fanatikerne begynner å bli desperate. Når løgnene forvitrer og vaksinekulten innser at de har malt seg inn i et hjørne, kan dette bli mindre hyggelig.

  Svar
  • Torfinn Slettebø
   20 januar 2022 10:57

   VG og Erna Solberg er ikkje åleine i dette spørsmålet.. «Kultur-Norge» demonstrerer i Oslo og krev innføring av vaksinepass. Snakk om ukultur.

   Svar
 • Hvis det riktig at hun har sagt «før det er for sent», er akkurat de ordene meget avslørende.
  Jeg vemmes.

  Svar
 • Ett forbannet dårlig virus og en forbannet dårlig pandemi som ikke har klart å øke dødeligheten.Om pandemien derimot er skapt for å øke frykt og forvirring,da er den nesten for perfekt.

  Svar
 • Northern Light.
  20 januar 2022 16:54

  Selv om «pandemien» avblåses i dag i de fleste land, har storkapitalen som står bak innkassert en gigantisk seier. Gjeldsberget for de fleste land i verden har økt kraftig, siden nedstengninger og koronatiltak har blitt finansiert ved at landene har måttet ut på finansmarkedene for låne pengene. Som betyr at det er bankkartellet nå er eier av det meste av verdens gjeld på snart 230 000 milliarder dollar.

  Som spesielt fattige land ikke kan betale tilbake, og bankkartellet tar statlig eiendom, landenes aktiva som betaling. Det er verdt mye mer enn lånet, og bankkartellet på toppen i næringskjeden blir uformell eier av mage av verdens land. Mange vestlige lands statsgjeld er også snart større enn de kan betjene, som gjør at finanskapitalen får stadig større innflytelse på hvordan landene styres, til storkapitalens fordel.

  Den farmasøytiske industrien kan også notere seg et veritabelt globalt kupp, bivirkninger som milliarder av mennesker får av deres mRNA-injeksjoner kalt vaksiner skal behandles med medisiner de fremstiller, og de kan ikke saksøkes for skader heller, det har landene i kontraktene med selskapene som fremstiller vaksinene skrevet under på.

  De økonomiske virkningene av «pandemien» gir storkapitalen muligheter for å omforme økonomiene til sin fordel. Under den konstruerte koronakrisen har de også gjort store oppkjøp, og festet grepet ytterligere på matproduksjon og energisektoren, alt for å få makt og kontroll over befolkningene. Globalismen konsentrerer eierskapsmakten og kapitalmakten hos finansfolket i stadig større tempo.

  Selv om alle nedstengninger og alle former for tiltak stopper i morgen den dag, beveger verden seg mot New World Order, billiardærenes nye verdensordning, med en fremdrift etter deres timeplan. Storkapitalens plan om en digital sentralbankvaluta og deres krigshissing for å felle og for å erobre Russland gjør at en form for terror fra dem, pandemien, bare blir avløst av en annen. Finansfolket driver verden til deres NWO eller tredje verdenskrig hvis ikke befolkningene kan forene seg, avsetter kapitalmakten og erstatter den med folkestyre.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Parlamentsmedlem:

Statsminister, hvorfor lyger du til meg?

Forrige innlegg

Det var et kuppforsøk.

Russland ute av Kasakhstan etter en uke.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.