POSTED IN Norge

Planen for å destabilisere Russland er offisiell:

Det er en krig uten krigserklæring.

0
Print Friendly, PDF & Email

Denne korte artikkelen fra Fort Russ inneholder egentlig ikke noe sensasjonelt nytt. Den viser bare til offisielle vestlige dokumenter hvor en lister opp hvilke tiltak som må settes i verk for å destabilisere Russland. Hvis noen synes det er rart at de ikke har hørt om dette må de henvende seg til de store mediene med det spørsmålet.

For det er egentlig det eneste sensasjonelle med det som følger under. Våre store vestlige medier informerer ikke sitt publikum om helt avgjørende politiske planer og tiltak. Da kan en heller ikke forstå det som skjer og hvorfor det skjer. Da blir verden kaotisk og uoversiktlig. Men det er naturligvis hensikten.

Knut Lindtner

Det er krig mot Russland. Og Vestens plan for den er offisiell.

Her er sjekklisten over anti-Russlands tiltak.

Vestens oppskrift for Den Tredje Verdenskrig er nå offisiell.

Zbigniew Brzeziński – Wikipedia
Zbigniew Kazimierz Brzeziński var sikkerhetspolitisk rådgiver for USAs president Jimmy Carter. Han ble senere professor i amerikansk utenrikspolitikk ved Johns Hopkins University i Baltimore… ( Fra Wikipedia)

Zbigniev Brzezinskis mujahedin-oppskrift for å gi Russland deres eget Vietnam var ikke noe isolert påfunn. (Gjelder krigen i Afghanistan det Sovjetunionen gikk inn i 1979/80, red.)

Og Natalia Poklonskayas melding om at Den Tredje Verdenskrigen allerede har begynt stemmer.

Begivenhetene viser at RAND Corporations plan blir brukt. Du kan her lese hele dokumentet «EXTENDING RUSSIA: Competing from advantageous Ground».

Men akkurat nå kan du brukte RANDs innholdsoversikt som en sjekkliste.

Tiltak 1: Skaffe dødelig hjelp til Ukraina.

Det vil ikke bli noen fred her. Den enkleste veien til fred vil være at Ukraina slutter å bombe utbryter-republikkene.

Men hele saken for Den Spesielle Utsendingen til Ukraina må være at disse republikken ikke eksisterer. Å snakke med dem vil bare legitimere dem.

Om du vil sjekke logikken i dette trenger du bare å se til kong George III som nektet å snakke med de amerikanske koloniene.  Du kan ikke inngå fred med folk som ikke eksisterer. Men du har fortsatt rett til å drepe dem.

Tiltak 2: Øke støtten til de syriske opprørerne.

Det skjer jo nå. Vi leser i nyhetene denne uken om at nok en USA-base blir bygget i Syria. Og til tross for Trumps uttrykte ønske om å trekke amerikanerne ut, så har vi hans andre tweet: «Vi skal beholde oljen» som forteller sannheten. Og oljen blir sendt ulovlig til Syrias fiender med vakter fra USA.

brown and white concrete building
At det pågår en destabilisering av Hviterussland er åpenbart. At ikke det nylige drapsforsøket på landets president nevnes i våre medier sier sitt om hvor selektiv informasjonen nå er.

Tiltak 3: Å gå inn for regimeskifte i Hviterussland.

Mens jeg skriver dette kommer nyheten om at Vestens darling Svetlana Tikhanovskaya – som påstår hun ville vunnet det siste valget der i landet om bare stemmene hadde blitt talt opp rett – hun skal intervjues på fjernsyn i USA i kveld.

Hun skal allerede i august få tale til FNs sikkerhetsråd etter å ha blitt invitert av Estland.

Tiltak 4: Å utnytte spenningene i Sør-Kaukasus.

Ingen grunn til å forklare dette.

FRNs lesere er alle vel informerte om Aserbajdsjans blodige angrep på Nagorno-Karabakh og hva det kostet av menneskeliv.

For de onde åndene som styrer her i verden er det som å leke i sandkassen  å bli med i dette spillet, uten tanke på menneskelige kostnader.

Helt fra begynnelsen – med oppløsningen av Sovjet-Samveldet, har Vesten insistert på «territorial integritet» for Asebajdjan og hisset Hejdar Alieev til krig.

Nå er det hans sønn som er den sterke mann i Asebajdjan.

Argumentet med «territorial integritet» koker ned til dette: Uansett hva USSR overlot til SSR – resten av unionen, så må må SSR ordne opp der når SSR blir et land.

Så denne krigen opprettholdes med en kommisær vilje.

Selvbestemmelse for Nagorno-Karabakh står jo i FNs charter, og det var et overveldende flertall i folkeavstemmingen for å gå ut av den aserbajdsjanske republikken.

Men det har ennå ikke kommet noen godkjenning om selvbestemmelse for Nagorno-Karabakh.

Her er et annet kapitel i RAND-dokumentet:

Her står under økonomiske tiltak: Tiltak 1: Hindre olje-eksport. Tiltak 2: Redusere naturgass-eksporten og hindre en utvidelse av rørledningene.

Presset på EU og Tyskland for å blokkere Nord Stream 2 trenger vi ikke å belyse her. Det siste i Navalny-farsen er simpelthen bare et skritt i den saken.

Oppsummering:

USA press på AllSeas som tvang dem vekk fra Nord Stream 2-prosjektet. Dette fortsetter.

At USA insiterer på at Ukraine IKKE må snakke med republikkene Lugansk og Donetsk – garanterer at det ikke vil bli noen fred.

Den nye krigen mot Russlands allierte Armenia.

Opprørene i Hviterussland;

  • ikke noe av dette er tilfeldigheter.

Alt står i planen!!

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Forsidebilde: Zach Lezniewicz

https://fort-russ.com/2020/10/its-war-on-russia-and-the-wests-game-plan-for-it-is-public/

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Afghansk sorg.

Tilhengerne av fortsatt krig har det ikke godt.

Forrige innlegg

Putins årlige tale:

Barnetallet skal opp og lærerne skal få bedre betalt.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.