POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Påvirker kroppens DNA.

Pfizer-vaksinen har kanskje uønskete virkninger.

7 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Forskning: Pfizer-vaksine risikerer å endre DNA

Av red. PSt 

Ny svensk forskningsstudie

Pfizer hevder at deres coR-19 mRNA-vaksine ikke endrer menneskelig DNA. Nå viser forskning at mRNA fra vaksinen kan aktivere elementer i cellens DNA som kan føre til restrukturering. Derfor bør vaksinasjonen settes på pause til mer er kjent, sier en forsker. Dette skriver Epoch Times.

En ny studie ved Lunds universitet viser at når laboratoriedyrkede leverceller mottar mRNA fra Pfizers covid-19-vaksine, aktiveres virusrelaterte elementer som finnes i cellens DNA. Den viser også at vaksinens mRNA, malen for spike-proteinet, omdannes til DNA i cellen.

Selv om fenomenet så langt kun har blitt utført i cellelinjer, viser det at vaksinen kan utløse generelle cellulære mekanismer som kan innebære en viss risiko ved bruk på mennesker, advarer Ann-Cathrin Engwall, immunolog og virolog.

– Jeg er for tida nølende med å fortsette å behandle mange friske individer med mRNA-prevaksiner før disse aspektene er ordentlig undersøkt. At teknologien brukes til kreftbehandlinger er en annen sak, men jeg er mer avventende til forebyggende forkjølelse hos friske personer før vi vet mer, sier hun til Epoch Times.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er endring-av-dna-696x392.jpg

Forskerne viser også til en studie der det på samme måte ble vist at RNA fra SARS-CoV-2 kan omdannes til DNA i cellen og deretter inkorporeres i cellens DNA.

Engwall forteller at aktiveringen av LINE-1 som forskerne har vist, gjør at endringer i cellens DNA er mulig.

– Det betyr at man kan få genomisk plastisitet, altså endringer i DNA, som slettinger, kryssinger, dupliseringer med mer. Virus kan også forårsake denne typen endringer og bidra til sykdom, men også til evolusjon. At vaksinen også har den evnen er ikke overraskende gitt mekanismen fordi mRNA-prevaksinen går inn i cellene.

Charlotta Bergquist, vaksinekoordinator i Legemiddelverket, sier til Epoch Times at de ikke kommenterer enkeltartikler, men at de til dags dato ikke ser noen støtte for at genomet skal inkorporere DNA avledet fra deler av mRNA-vaksinen.

En talsmann for Pfizer sa til Epoch Times at «Vår covid-19-vaksine endrer ikke DNA-sekvensen i den menneskelige cellen. Det gir bare kroppen instruksjoner om å bygge immunitet ”.

Ann-Cathrin Engwall sier at Pfizer ikke har vist noen overbevisende bevis på at vaksinen deres ikke forårsaker endringer i cellens DNA.

Innlegget er hentet fra Steigan.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

7 kommentarer. Leave new

 • Så «vaksinen» endrer deg fra et oppegående friskt menneske, til et zoombie-lignende vesen klargjort for slavearbeid?
  Kanskje å ta i litt hardt, men da ikke et helt utenkelig scenario, alle de injiserer kan jo ikke elimineres, noen slaver må de ha igjen.
  Ser forøvrig at Fuellmich advarer om at propagandaen nå går på Aids, alle må teste seg (kjøp en hjemmetester for Aids!). «vaksinene» ødelegger ikke immunforsvaret, det er det nå Aids som gjør!
  Ergo vet man nå med sikkerhet at ødelagt immunsystem var en del av «planen» med injeksjonene (helt til faktisk.fjott «dementerer» det).

  Svar
  • At en personlighetsforandring kan skje rapporteres også fra injiserte. Ikke bare er kroppen ødelagt, men også min evne til å føle meg til stede med venner og kjente, sier en, og en prest sier han oppleer seg som avskåret fra sin gud etter første stikk, så han takket nei til sprøyte nummer to. Bare munnbindet alene kan forårsake hjerneskade p.g.a. konstant surstoffmangel, og det rammer barn hardere, for de i vekst trenger mer enn voksne. Schwabs umenneskelige rådgiver Yuwal Noah Harari mener disse greiene med menneskets frie vilje og sjel og ånd og sånt, det er over.

   Svar
   • Og vi hører mafiaen snakke om neste pandemi som kommer til å skje, og de som har blitt lurt med at dobbel og trippel dose beskytter og gir trygghet, de står med 30% eller kanskje enda dårligere immunforsvar og ligger tynt an hvis (eller når) et virkelig killervirus slippes ut. Av alle lyssky ting som har foregått i Ukraina er Pentagons biolab, samt kjøp og salg av mennesker eierne gjør hva de vil med. Bestillingsbabyer produseres. Alt er forberedt. AIDS-hjemmetesten er klar til å lanseres. Lissom tatt ut av lufta kommer Prince Harry med en uttalelse om at man bør testes for HIV. Som om han har greie på sånt. Norge har visst bestilt en god del HIV-medisin.

 • Tragisk nok visste «Vi» at disse mRNA vaksinene etter all biologisk viten ville være mer dødelig enn selve viruset allerede når de ble introdusert, men enkelte ville faktisk henge både fagkyndige og skeptikere i begynnelsen av denne falske pandemien.

  Man kan anta at disse falske vaksinene vil drepe én person for hver person den «redder» fra å dø av covid, og da går ikke regnestykket opp – Gjør det vel ?

  Skadevirkningene av disse «vaksinene» vil være forskjellig fra menneske til menneske men vi vet nå med stor sikkerhet at disse falske vaksinene også kan forårsake AIDS. Noe man også har vært klar over i lengre tid !
  Foruten det å potensielt forårsake blodpropp eller hjerteinfarkt er det nå en alarmerende økning av kreft blant personer som har fått disse covid19-injeksjonene. Dette måtte bare komme og det ble også advart om dette for «laang» tid siden.

  Dr. Ryan Cole har økt bevisstheten om den alarmerende økningen i kreft bland de vaksinerte og forklarer i dette intervjuet faktaene vedrørende dette :

  https://rumble.com/v11ey6j-dr.-ryan-cole-cancer-depleting-immune-systems-and-what-we-can-do-about-it.html

  Svar
  • «Man kan anta at disse falske vaksinene vil drepe én person for hver person den «redder» fra å dø av covid, og da går ikke regnestykket opp – Gjør det vel ?»

   Gaia`s /Tellus`s befolkning, ca. 9 mrd. En drept for hver overlevende = 4,5 mrd. overlevende. Overgår B.G. (Bill Gates) sine beregninger med god margin. B.G. deltaker på Ted Talk (USA) i 2010 Sa: om vi er flinke med et dårlig helsetilbud, vaksiner, etc … kan vi redusere dette med 10-15%

   Målet er å redusere befolkningen til 500 000 000 Fem hundre mill. Ifølge. teksten på Georgia guide stone.

   Noen «få» doser til nå, så er vi der.

   Svar
   • Jeg skulle vel egentlig ønske at jeg tok feil men jeg tror ikke det, vi opplever nå overdreven død blant unge mennesker og disse sammenfaller med vaksinemandatene !

    Man kan kalle dette Democide. – Det vil si drap på sivilbefolkningen som et resultat av regjeringens politikk. Kan defineres som grov uforstand, likegyldighet og omsorgssvikt ovenfor egen befolkning !

    Disse falske vaksinene er eksperimentelle, genforandrende giftstoffer uansett hvordan man velger å klassifisere dem ! (Fakta)

 • Immunologer og virologer og epidemiologer kommer etter over to år fram til det opplagte, at det er lurt å nøle med «behandlingen», sannelig godt at vi har eksperter som kan tenke for oss og har gått på skole i årevis for å pønske ut noe selvinnlysende

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

India er en stadig viktigere global aktør.

At de ikke støtter USA overfor Russland vil få langsiktige følger.

Forrige innlegg

Angrepet på Ukraina

Kamp om sjølråderett eller en stedfortrederkrig mellom USA og Russland/Kina på ukrainsk jord?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.