POSTED IN USA, Virkelighetsforståelse

Paul Craig Roberts:

Jeg kan ikke lenger forsvare en sivilisasjon hvis sataniske ondskap øker for hver dag.

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Det er vanskelig å forestille seg at denne mannen, Paul C. Roberts, har vært medredaktør av storavisen Wall Street Journal og statssekretær i Ronald Reagans regjering på 1980-tallet. I den forstand forteller det han skriver om hans egen politiske oppvåkning.

Men til ettertanke forteller det også om den politiske prosessen som skjer i USA hvor landet er i ferd med å gå i indre moralsk oppløsning som følge at at sterke kapitalkrefter oppløser normer og relasjoner for å sikre seg politisk kontroll – enda en liten stund. Vi minnes den greske filosofen Heraklit sin ord som formulerer en universell lov i to ord: Alt flyter!

Eller det Madame de Pompadour sa til kong Ludvig 15 etter et militært nederlag: Etter oss kommer syndfloden! Ja, den kommer nå, men ikke slik mange er redd for – tror og håper jeg.

Knut Lindtner
Redaktør

Biden, en kjøpt og betalt israelsk marionett erklærer: «Jeg er en sionist».

Den jødiske amerikanske utenriksministeren sa det samme.

Støtt sannheten, ellers vil den bli utryddet som det palestinske folket.

Av Dr. Paul Craig Roberts.

Biden-regimet har gjort det klart at den amerikanske regjeringen er sionistisk. Biden er tydeligvis ikke en amerikansk patriot. Han ofrer USAs velferd og omdømme, det lille som gjenstår, på vegne av det sionistiske Israels folkemord på det palestinske folket.

Siden 1947 har Israel stjålet Palestina fra sine eiere og 2000 år gamle innbyggere. I flere tiår har Israel drevet palestinere ut av landsbyene sine, tvunget dem inn i flyktningleirer i fremmede land, og redusert deres tilstedeværelse i Palestina til nesten ingenting. Israel har lyktes i å gi nytt navn til Palestina: Israel. Dette har pågått i 76 år med støtte fra de store, moralske, vestlige demokratiene som alltid uttrykker bekymring for menneskerettigheter, men bare når deres bekymring er rettet mot deres utvalgte fiender.

Nå som sionistene har krympet Palestina til nesten ingenting med amerikansk, europeisk og muslimsk hjelp, er beslutningen tatt i Washington og Israel om å utslette Palestina helt. Det blir ikke mer meningsløst snakk om «to statlige løsninger».

Til tross for at det vestlige utdanningssystemet nå er brutt ned til å bedrive pro-sionistisk, pro-svart propaganda, er det fortsatt mennesker med moralsk samvittighet –til og med studenter ved Harvard. Et Harvard som spesialiserer seg på å gjøre amerikanske jenter til skjøger og amerikanske ikke-jødiske gutter til intetkjønn. Den sionistiske marionetten Biden, president i USA, representerer den sionistiske propagandaen om at enhver kritikk av Israels folkemord på palestinerne er antisemittisme, det vil si at kritikken angivelig bare er hat mot jøder, og ikke har noe forhold til innvirkningen på den moralske samvittigheten av det sionistiske massemordet på palestinske kvinner og barn, som vi alle kan se skjer hver dag.

Er motstand mot Israel/USAs krig på Gaza det samme som jødehat?

Å se en amerikansk president synke så lavt, forteller oss at det som en gang var en stolt amerikaner nå er en skamfull amerikaner. Presidenten i USA har gjort landet vårt kjent som en fullstendig tilhenger av folkemord og tilrettelegger for massemord, med en president som har brukt hundre milliarder dollar av pengene våre til massemord, og på USAs bekostning sendt bomber og missiler som gjør folkemordet mulig.

Biden er Israels leder i Amerika og den vestlige verden, og kongressen, spesielt republikanerne, er enige med ham. Det var Representantenes republikanere som ba presidentene ved Harvard University, University of Pennsylvania og Massachusetts Institute of Technology å komme til House Education Committee, for å bli skjelt ut for å ha studenter som våger å protestere mot Israel. Merk at alle tre presidentene for våre ledende utdanningsinstitusjoner er kvinner. Ikke en hvit angelsaksisk heteroseksuell mann i sikte.

Ekte menn i Amerika eksisterer tydeligvis ikke lenger ettersom det er ikke-hankjønn som utnevner kvinnene og innvandrere til presidenter for universiteter og til konsernsjefer, slik som immigranten fra India som er administrerende direktør i IBM. Tydeligvis har hvite heterofile menn, hvis det er noen igjen i akademia og forretningsliv i Amerika, kjøpt Woke-propagandaen og er overveldet av skyldfølelse. Resultatet er at Representantenes hus har vedtatt en resolusjon om at kritikk av Israel er antisemittisme.

I Tyskland og andre europeiske land kan en bli arrestert bare for å ha korrekt kritisert Israels brudd på menneskerettighetslovene. Disse lovene gjelder bare for Washingtons fiender, aldri for Israel eller Washington. I Europa er det straffbart å være uenig på noen måte i den offisielle sionistiske fortellingen om Holocaust. Ved å forby protester mot Israels folkemord på palestinerne, har Europa gitt Israel blankofullmakt til folkemordet.

Som det er helt åpenbart, er ondskap nå den offisielle utenrikspolitikken til den vestlige verden. Dette gjør forsvaret av den vestlige sivilisasjonen stadig vanskeligere. Jeg finner det stadig vanskeligere å forsvare en sivilisasjon hvis sataniske ondskap øker for hver dag.

Fra Dr. Paul Craig Roberts blogg, publisert 13 desember 2023.
Oversatt fra engelsk av Northern Light. Linker i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: Biden, a bought-and-paid-for Israeli Puppet declares: “I am a Zionist.” The Jewish US Secretary of State said the same.

Forsidebilde: Museums Victoria

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Det er unektelig litt pussig at for å bli president i USA hjelper det å være geriatrisk, kjeltring, litt gal, korrupt og zionist. Særlig når man vet at det finnes massevis av flotte mennesker som kunne gjort en kjempejobb som president.

  Svar
 • «Biden er tydeligvis ikke en amerikansk patriot.»

  Jo, det kan han sikkert være.
  Men han vet, som alle amerikanske politikere, at hvis de truer bakemennenes makt , så settes det igang pogromer mot de og nasjonen. I media, og penge- økonomisk.
  Jeg tror andre nasjoners politikere vet det samme, inkl. de norske.
  ( Mossads Espstein også i mente. )

  Svar
 • Antikristene blir jaget ut hvor enn de kommer; kan det ha noe med dem selv å gjøre?
  Er der sannhet i historiens beskyldninger. Døm selv:
  Spør henrymakow.com , selv av den herkomsten, men konvertert.

  https://videos.files.wordpress.com/8m9bSfTI/p9l.mp4

  Svar
 • Antikristene blir jaget ut hvor enn de kommer; kan det ha noe med dem selv å gjøre?
  Er der sannhet i historiens beskyldninger. Døm selv:
  Spør henrymakow.com , selv av den herkomsten, men konvertert; viser denne videoen:

  https://videos.files.wordpress.com/8m9bSfTI/p9l.mp4

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Professor Jeffrey Sachs i intervju:

Vi leverer bombene og Israel står for drepingen.

Forrige innlegg

Tysklands president måtte vente i 30 minutter.

Putin ble mottatt som en konge.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.