POSTED IN Globalisering

Overnasjonale organisasjoner – verktøy for globalister?

Er FN en ideell organisasjon?

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Northern Light

Mange forestiller seg at de Forente Nasjoner er en ideell organisasjon og er i sin helhet, og alle underorganisasjonene som blant annet WHO, finansiert av de 194 medlemslandene. Men hadde presse og media drevet journalistikk, hadde de kunnet avsløre at Verdens Helseorganisasjon er finansiert for det meste av private givere, og det hele 80 prosent, og nesten halvparten av dette kommer fra Gates Foundation. Bare 20% av WHO er finansiert av FNs medlemsland.

Og Bill Gates og Gates Foundation har store eierinteresser i de farmasøytiske selskapene som fremstiller vaksinene. Dermed er det ingen overdrivelse å si at WHO ikke er noe annet enn en front-organisasjon for den farmasøytiske industrien. Ikke bare det, men World Economic Forum (WEF) og FN inngikk et partnerskap for noen år tilbake, noe presse og media har holdt vekk fra førstesidene.

WEF organiserer og er partner med de store selskapene i den farmasøytiske industrien, og kapitalforvaltningsselskapene som er de finansielle eierne. Dette er egentlig en enorm skandale, men det blir ingen skandale når presse og media unnlater å skrive om det. Så har også vestlig presse og media samme finansielle eiere som den farmasøytiske industrien.

Hvordan kan en da stole på at direktiver fra WHO ikke er diktert av Big Pharma? WHO kan bestemme at alle innbyggere i de 194 medlemslandene skal ha vaksiner, og dermed tvinge befolkingene til å ta/få/kjøpe- produkter av Big Pharma til priser de setter, til enorm profitt. Ikke bare vaksiner med stor fortjeneste, men også testsett for virus.

Når verden har 8 milliarder innbyggere kan antall vaksiner og testsett ganges med åtte milliarder, og profitten blir astronomisk for eierne og de finansielle eierne som Covid-pandemien har vist, og de har tenkt å gjenta sin suksess. Uttalelser, bøker, dokumenter og taler fra WEF Davos, WHO og Anthony Fauci antyder at verden skal holdes i en kontinuerlig pandemi-tilstand frem til 2030.

Det bør fremmes forslag om at ingen av FNs organisasjoner skal være finansiert av private. De skal kun være finansiert av medlemslandene. Ikke at det stopper den enorme korrupsjonen i WHO og andre organisasjoner i FN. Hvordan kunne FNs generalsekretær underskrive avtalen med WEF uten at de 194 medlemslandene ble tatt med på råd?

De enorme agrobusinesselskapene som WEF organiserer, ønsker seg hundre prosent eierskap og kontroll på matproduksjonen i verden, og hvordan kan en da stole på at direktiver om mat, CO2-, metan- og nitrogen- utslipp fra landbruk ikke er diktert av finansfolket i WEF? Gates er nå en av de største eierne av matjord i USA, og vil at folk i vestlige land skal spise hans kunstige kjøtt og GMO-mat fra hans og de andre agrobusinesselskapenes gigant-industribruk.

Med WEF slått sammen med FN, har den globale storkapitalen fått FN’s styringsverktøy over 194 land, og World New Order; En verden styrt av en ikke-valgt elite av billionærer, med en herskerklasse og en slaveklasse, som nå har kommet betydelig nærmere oppfyllelse.


Hentet fra derimot.no sin kommentarspalte

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • Propaganda-apparatet er globalt. Prince Harry mener plutselig at alle bør hiv-teste seg.
  NRK har fotografert Anne-Lise (33) som er klar for dose nummer fem hvor hun har på seg en hettegenser og ermet opprullet med budskapet OBEY i store bokstaver på brystet. Et plagg jeg heller ville forvente på en konspirasjonsteoretiker. Så ironisk. Vi blir holdt for narr. Anne-Lise er i Nor-vaC-studien, «det kan bli aktuelt med en sjette dose også». «Etter tre måneder er antistoffene helt borte, forteller Anne-Lise.»

  Svar
  • Ja, e. Hva med styrking av immunforsvaret, med f.eks. D-vitamin? Annen medisin som man har sett gir positiv virkning?

   ‘«– Jeg er livredd for å bli smittet. Jeg er redd for å havne i respirator, og for at jeg kanskje ikke våkner opp i det hele tatt,
   ……– Nå er vi inne i en periode hvor viruset ikke gjør så stor skade, men vi forventer at det kommer en ny smittebølge til høsten. Hvordan denne utvikler seg, vil da være avgjørende for hva vi anbefaler videre. Men vi ser at det kan bli aktuelt med en sjette dose også,
   ….– Det ser ut til at jeg får en liten antydning til antistoffer tre til fem uker etter vaksinering, men etter tre måneder er antistoffene helt borte, » ‘
   nrk.no/norge/her-tester-anne-lise-_33_-blodet-for-femte-koronavaksine-1.15985486

   Er dette bare ( nok en ) frykt-fortelling, et drypp som skal overbevise injeksjons-tvilerne?

   Svar
 • Ja, NRK er vår sannhetsminster og ser til at skuldrene ikke senkes: «pandemien ikke over».
  Sol, vitamin D, N-acetylcystein, Sink, Magnesium, Multivitamin, Ginseng, Spirulina, Ashwaganda tar jeg til daglig, og en melatonin til kvelds, det er min rutine, litt drastisk kanskje, men kroppen har mye å gjøre i forhold til toksisk stråling, immunsvekkede og derfor potensielt smittsomme medmennesker, giftstoffer og GMO i komersiell matproduksjon, etc.. Jeg dyrker mye grønt i kasser. Helt annen smak. Furunålsavkok skal være veldig bra. Og gratis. Vokser på trær, bokstavelig talt.

  Svar
 • Steigan kaster lys på
  «Norske politikere og bedrifter i milliardærklubbens garn»,
  og en kan spørre seg om det er verdt bryet å stemme ved valg.
  Lojaliteten gis ikke til Norge, men til NWO og avskaffelse av demokratiet og nasjonalstaten.
  Og til og med kronprinsparet har solgt sjela til fienden. En skam for landet, hele gjengen, navngitt på ikke-fullstendig liste på steigan.no

  Svar
 • Elon Musk undrer seg over hvorfor mediene ikke interesserer seg for hvilke politikere,näringslivstopper og medietopper som har besökt djevelöya,ooops Lolita Island ?.Nå som DOJ har muligens alt materiale Epstein og Maxwell hadde filmet,kan kanskje det väre svaret på hvorfor eliten kappes i å si og gjöre så mye dumt.
  Ellers hörte jeg et rykte igår om at den selvmordende Epstein ble funnet död med en rennelökke rundt halsen og halve brystkassa sönderskutt.Det er i tilfelle kunst av ypperste klasse,ikke mange får til slike flotte selvmord.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Ukraina.

Hadde landet forskningslaboratorier for USAs biologiske våpenprogam?

Forrige innlegg

De visste at Russland måtte reagere:

USA fremprovoserte krigen i Ukraina.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.