POSTED IN Virkelighetsforståelse

Oppslag i vestlige medier:

Kina vil skjule ubåtene sine i havet!

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Vi kan ikke dy oss, men må presentere dette oppslaget som vi henter fra Andrei Martyanov sin nettside. Han skriver følgende i tilknytning til dette oppslaget som er hentet fra «The Seattle Times»:

«I tilknyttete nyheter tror jeg at alle journalistiske avdelinger må oppløses fordi disse idiotene er ansvarlige for å senke menneskehetens gjennomsnittlige IQ ned til rundt 50 poeng. (Gjennomsnittet i befolkningen etter IQ-testing er 100, red.) Hvem skulle trodd at man kan bruke havet til å skjule ubåtene sine. Jeg tenkte på å gjemme dem i fjell eller på stepper, men havet? Nei, det ble et for avansert konsept. Kan du forestille deg et fartøy som beveger seg under vann – dette er fantastisk, jeg håper at i det 23. århundre vil menneskeheten kunne klare å oppnå denne utrolige ferdigheten.»

Vi må tilføye at dette oppslaget er hentet fra 22 juni 2015, men det er andre som har fulgt dette opp, f.esk. den britiske Express den 1. august 2021. Det må da være grenser for hvor kunnskapsløse det går an å være.

Men morsomt er det.

Redaksjonen derimot.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

  • Torfinn Slettebø
    11 august 2023 8:41

    Den neste USA-administrasjonen vil vurdera å oppheva alle sanksjonar mot Russland, for å destabilisera Russland, skriv ein lesar i kommentarspalta på Sputnik.

    Svar
  • Det går nå også rykter om at kinesiske marinefartøy skal seile oppe på havet. Snatos-sfærens «ledere» er forferdet over hvor brutale kineserne er i sin tilnærming til krigen Usrael forsøker å presse på dem.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Libanon:

Spenningen stiger.

Forrige innlegg

Tonga-vulkan hadde stort undersjøisk utbrudd i 2022.

Skyldes det merkelige været dette vulkanutbruddet?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.