POSTED IN Coronavaksiner, Helse, Konspirasjoner / Sammensvergelser

Oppfinneren av mRNA-teknologien, Robert Malone:

«Det dreide seg aldri om helse. Det dreide seg om å lure folk.»

9 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Det kan se ut som om Pfizer har bestukket hele den vestlige verden.

Av Dr. Robert Malone.

The false claim that the fully-approved Pfizer vaccine lacks liability protection - The Washington Post

Christine Anderson  er medlem avl Europa-parlamentet. Hun representerer partiet AFD Alternativ for Tyskland. De er kalt et «populistisk parti» i Tyskland. De er kjente for sin opposisjon mot EU, og også mot Tysklands åpne grense-immigrasjon som EU støtter. 

Hun tror ikke på åpne grenser, derfor blir hun kalt ting som «høyrevridd» og «anti-islamistisk». Så langt jeg kan si er det for det mest propaganda-snakk fra Wiki og deres like.

I et kort videoklipp kommer Christine Anderson med et viktig punkt som det bør forskes nærmere på. Hun mener Pfizer og Pfizers administrerende direktør Albert Bourla har bestukket regjeringsledere over hele verden. Dette er korrupsjon på sitt verste.

De har løyet for folk. Og det er en gigantisk løgn. Og med denne løgnen har regjeringene, spesielt i de vestlige demokratiene, brutt med folks rettigheter. Da de innførte disse lockdowns tok de friheten fra folk. De stengte dem inne i dere hjem, innførte portforbud – alt basert på en gigantisk løgn.

Ursula von der Leyen, president i EU-kommisjonen, er nå under alvorlig press, og det med rette. Folk har rett til å få vite hva som foregikk da disse kontraktene ble tegnet – hennes utveksling av SMSer med Pfizers Bourla.

Folk har rett til å få vite hvem som var de ansvarlige, og hvem som kan stilles til ansvar for hva som foregikk bak scenen. Ting har endret seg nå. Korthuset er i ferd med å falle sammen. Og med rette. Og vet du hva? En ting til. Jeg er helt syk av å bli kalt en COV-idiot.  Jeg vil heller være en COV-idiot enn en GOV-idiot (GOV for regjering).

Det er jo det alle disse menneskene var når de helt blindt stolte på det regjeringen kom med. Og jeg sier det igjen, det handlet aldri – ALDRI – om folks helse, det var aldri snakk om noen slags gjennombrudd. Det var bare snakk om å narre folk.

Den gode nyheten er jo at de mislyktes. Det virket ikke. Og jeg er svært stolt over å få representere de som ikke lot seg narre. Det vil jeg fortsette med. Takk skal dere ha!

Ursula von der Leyen – Wikipedia
Ursula Gertrud von der Leyen

Ursula Gertrud von der Leyen har vært president i Europa-kommisjonen siden 2019.  Det er de som leder Europa-Unionen.  De fungerer som en slags regjering for 27 land som er medlemmer av kommisjonen , og er ledet av presidenten (som nå er Ursula Gertrud von der Leyen).

De har en administrasjon som består av 32 000 europeiske ansatte. Leyen har i all hemmelighet kommunisert med Pfizers administrerende direktør om å kjøpe COVID-19-vaksiner siden tidlig i 2022.

En journalist ba om å få kopier av disse tekst-meldingene, men Europa-kommisjonen avslo dette kravet. Siden har dette åpnet for utbredte spekulasjoner om feilinformasjon og korrupsjon. I juli sa Ursula von der Leyen at hun ikke lenger hadde disse tekstmeldingene. 

EUs ombudsmann har besluttet at dette er feilinformasjon. Christine Anderson skriver om Europa-Unionen: 

EU er en organisasjon som er elitistisk, reservert og med avstand til folket. Med sine fangarmer har de et kvelertak på de europeiske nasjonenes suverenitet. De kan diktere enhver detalj hos borgerne, hvordan de skal oppføre seg.

Jeg vil ha et ærlig og fritt Europa, med frie mennesker. Ikke en oppkonstruert politisk elite. Jeg vurderer å sette en stopp for denne falske eliten som sitter i Brüssel og Strasbourg. Det skal være den viktigste oppgaven i mitt politiske arbeid.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

9 kommentarer. Leave new

 • Det australske Bureau Of Statistics viser 72% nedgang i fødsler 9 måneder etter at COVID-vaksinering startet.

  https://healthimpactnews.com/2022/australian-bureau-of-statistics-shows-72-drop-in-births-9-months-after-covid-shots-started/

  Svar
 • Svar
 • Hjertemuskel-skader etter vaksine booster forekommer 800 ganger hyppigere enn tidligere antatt.

  https://www.wochenblick.at/corona/herzmuskel-schaeden-nach-booster-800-mal-haeufiger-als-bisher-zugegeben/

  Svar
 • Studie bekrefter at covid-vaksinerte har hyppigere covid-symptomer enn uvaksinerte.

  https://www.wochenblick.at/corona/studie-belegt-geimpfte-haben-haeufiger-covid-symptome-als-ungeimpfte/

  Svar
 • «Hun mener Pfizer og Pfizers administrerende direktør Albert Bourla har bestukket regjeringsledere over hele verden. Dette er korrupsjon på sitt verste.»

  Ja, har dette skjedd, om så på finurlige måter, så er det mer enn ille. Men det må bevises selvfølgelig.

  «De har løyet for folk. Og det er en gigantisk løgn. Og med denne løgnen har regjeringene, spesielt i de vestlige demokratiene, brutt med folks rettigheter. Da de innførte disse lockdowns tok de friheten fra folk. De stengte dem inne i dere hjem, innførte portforbud – alt basert på en gigantisk løgn. »

  Dette er nok lettere å bevise. Løgner og overgrep , fra mars 2020, er det bare å plukke ned og vise fram, fra øverste hylle. Ellers godt synlig for de som vil se.

  Svar
 • Northern Light.
  13 november 2022 15:22

  England: 82% økning i Covid-dødsfall de siste 3 månedene sammenlignet med 2020, til tross for tre booster-injeksjoner til eldre og sykelige.

  Av The Expose.
  Tall fra The Office for National Statistics (ONS), bekrefter at betydelig flere mennesker har dødd av Covid-19 i England og Wales de siste tre månedene, sammenlignet med samme periode i 2020.
  Diagrammene er laget ved hjelp av tall i ONS-datasett publisert som en del av deres ukentlige oppdatering om dødsfall registrert i England og Wales.

  Dette viser at mellom rundt midten av juli og slutten av oktober var det 4 539 Covid-dødsfall over hele England og Wales i 2020, 10 353 Covid-dødsfall i 2021 og 8 264 Covid-dødsfall i 2022. Dette betyr at det var en 128 % økning i Covid-dødsfall i 2021 sammenlignet med 2020, og en 82 % økning i 2022 sammenlignet med 2020.

  Diagrammet viser Covid-dødsfall fordelt på ukene de inntraff, og avslører bekymringsfullt nok at det var mange ganger flere dødsfall i løpet av sommeren i 2022 sammenlignet med 2020 til tross for at SARS-CoV-2 angivelig er et koronavirus, og derfor et sesongvirus som slår til i høst/vinter sesongene.

  Økningen på 82 % i Covid-19-dødsfall er ganske overraskende når en vurderer følgende fakta;
  Naturlig immunitet var mest sannsynlig lav mellom juli og november 2020, og ingen Covid-19-vaksiner var tilgjengelig. Naturlig immunitet skal nå være høy i 2022, og vi bør ha høy vaksineindusert immunitet (hvis de virker). Dette er fordi nesten 90 % fra 12 år og eldre i England skal være dobbeltvaksinert, og 80 % skal være trippelvaksinert, og personer over 50 år eller ansett som sårbare tilbys nå en tredje booster injeksjon (femte dose).

  Det mest håpefulle scenariet for de som har valgt å få opptil fem doser av Covid-19-injeksjonen, er at økningen på 82 % i dødsfall skyldes at det er så mange mennesker som har nektet Covid-19-injeksjonen som dør. Men dessverre tyder de tilgjengelige bevisene på det motsatte.

  Fordi ifølge et annet datasett publisert av ONS, var over 90 % av Covid-19-dødsfallene i England mellom begynnelsen av 2022 og 31 mai blant den trippelvaksinerte befolkningen. Mens 90 % av Covid-19-dødsfallene mellom mai 2021 og mai 2022 (et helt år) var blant den fullvaksinerte befolkningen.

  Så det er høyst tvilsomt at det plutselig har snudd, og det ser ut til at økningen på 82 % i Covid-19-dødsfall i løpet av de siste 3 månedene sammenlignet med 2020, faktisk skyldes at det er så mange av de trippel- fire- og femdobbelt vaksinerte som dør.

  Fra The Expose publisert 13 nov 2022. Skrevet av The Expose red.
  Oversatt fra engelsk. Linker, link til studie, oversikter og diagrammer i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: COVID Deaths are up 82% in the past 3 months compared to 2020 despite roll-out of 3rd Booster to Over 50’s & Vulnerable.

  Kommentar:
  Dette skulle også være relevant for Norge, da innholdet i injeksjonene er det samme i England som i Norge.

  Svar
  • «Dette skulle også være relevant for Norge, da innholdet i injeksjonene er det samme i England som i Norge.»

   Nå er jo flesteparten av innbyggerne i vesten dobbelt/trippel-vaksinert.
   Det er lite man kan gjøre med det. Gjort er gjort og spist er spist. Og skepsisen mot vaksinering burde vel også være kjent for folk flest. Så man kan nesten (nåja) kalle vaksineringen et fritt valg.
   Heldigvis er det mange som er u-injeksjonerte, så det burde være relativt greit å sammenlikne dødsfall og sykelighet gruppe mot gruppe.
   Vi har ihvertfall fått vite/bekreftet at folk i Norge er underlig ( skremmende ) autoritetstro, selv om ‘autoritetene’ er tatt i løgn og tall-manipulasjon gang på gang.

   Så skal det bli spennende ( » » ) å følge med framover.
   Får vi en ny svartedauen ? Enten pga. Covid/’langtidscovid’; – eller på grunn av injeksjonene.
   Kanskje blir Ødegård et vanlig navn igjen? – Eller kanskje Ødeblokk?

   Vi får følge med. i Edrulighet.
   Og/men vite at makta har mye å tape og/eller være redd for, eventuelt. Og nok vil komme med de underligste Nakstad-forklaringer framover.

   ‘Konspirasjonsteoretikerne’ ?
   Jeg forventer ( enda flere) fakta fra den kanten. Hysteri har vi vel hatt nok av, fra politikere, i to år fra mars 2020.

   Svar
 • Pfizers Albert Bourla forsnakket seg nylig i et intervju hvor han lanserte Pfizers nye «biovåpen» , heisann, der sa han det han tenkte, rettet raskt på seg selv: den nye og bedre «vaksinen».

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Et system i krise.

Kritiske stemmer skal kveles og falske nyheter skal spres.

Forrige innlegg

Gjennom Paul Craig Roberts briller:

Splittelsen i USA kan observers og beskrives på mange måter.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.