POSTED IN Coronavaksiner

Nye studier:

Immuniteten svekkes av Covid-«vaksiner»

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av David McLoone
Oversatt og kommentert av Northern Light

Ny studie i Qatar viser at to injeksjoner med Covid-vaksiner svekker immuniteten mot COVID-19.

Qatar-forskere fant at beskyttelsen fra to injeksjoner fra Pfizer og Modernas mRNA-vaksiner avtar raskt, og svekker immuniteten etter bare seks måneder. En ny studie har funnet ut at to injeksjoner av Covid-vaksiner kan føre til en reduksjon i beskyttelsen mot det nye koronaviruset sammenlignet med den som oppnås ved naturlig immunitet.

Publisert i det prestisjetunge New England Journal of Medicine, viste forskningen fra en gruppe ved Weill Cornell Medicine i Qatar, at beskyttelsen med naturlig immunitet mot smitte av omicron-variantene av Covid-19, er langt overlegen to injeksjoner med Covid-vaksiner.

15. juni-studien, utført mellom desember 2021 og februar 2022 i Qatar og som analyserte rundt 100 000 individer, viste at tidligere infeksjon med Covid hos de som ikke hadde fått vaksinen, fikk et nivå på 46,1 og 50,2 prosent effektiv beskyttelse mot å bli smittet med Omicron variantene, mens vaksinasjon med to doser av Pfizers mRNA-vaksine hos de som ikke tidligere hadde blitt infisert ga en negativ effekt, noe som resulterte i -1,1 og -4,9 prosent beskyttelsesnivå.

De som hadde blitt smittet og deretter fikk to injeksjoner av mRNA-vaksinene, noe som de kalte «hybridimmunitet», hadde en effektiv beskyttelse mot å bli smittet igjen med et hvilket som helst Omicron virus på 40,7 prosent, noe lavere enn det gitt av naturlig immunitet alene.

Forfatterne bemerket at mens individer opprettholdt beskyttelsen mot viruset fra naturlig immunitet over 300 dager etter å ha blitt smittet første gang, avtok to injeksjoner av Pfizers vaksine raskt i effektivitet, og falt til -3,4 prosent etter seks måneder, noe som indikerer at de ville være mer beskyttet mot smitte hvis de ikke fikk vaksiner i det hele tatt.

De som fikk Moderna-vaksiner kom litt dårligere ut i studien, og viste en svekket beskyttelse mot enhver Omicron-variant etter seks måneders vaksinasjon til -10,3 prosent etter å ha startet marginalt høyere enn for Pfizer-vaksinen.

De som fikk en tredje injeksjon av enten Pfizer eller Modernas vaksiner ga en fornyet immunitet blant de med «hybridimmunitet», men som med to injeksjoner begynte beskyttelsen raskt å avta, og med begge vaksinene falt effektiviteten med mellom 14 og 16 poeng etter en måned.

Litt over en uke etter at Qatari-studien ble publisert, publiserte BMJ en studie som viste at med Pfizer og Modernas injeksjoner var det mer sannsynlig at folk ble innlagt på sykehus på grunn av alvorlige bivirkninger fra injeksjonene, enn at de ville beskytte dem mot å bli alvorlig syk av Covid.

Risikoen for å bli skadet etter Covid-vaksine var så stor at forfatterne konkluderte med at «det var ikke bevis for en reduksjon i dødeligheten i mRNA-vaksineforsøkene».

De siste tallene fra U.S. Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) viser 1.314.594 rapporter om uønskede bivirkninger og skader av Covid-vaksinene, hvorav 212.064 er alvorlige skader og ytterligere 29.162 rapporter om dødsfall etter injeksjonene.

Kommentar:
Med en overlevelsesprosent på 99,8 for Covid, og tilnærmet 100 prosent for Omicron, er det ikke nødvendig med vaksiner for den friske delen av befolkningen, som også de mest fremstående virologer og forskere sier som ikke får taletid i MSM. Covid-«vaksinene» skal ikke kalles vaksiner når de som får dem lettere smittes igjen med Covid, ofte med et alvorligere sykdomsforløp og smitter andre.

Tall fra VAERS og Eudura Viligance, statistikk og studier fra de siste to årene, ville under andre omstendigheter fått helsemyndighetene til å stoppe vaksineringen umiddelbart. Det at de ikke gjør det, men tvertimot vil gi befolkningene mer av det samme, gir tyngde til de som hevder at injeksjonene er for depopulasjon og befolkningskontroll. Massevaksineringen av befolkningene med mRNA-injeksjonene er et av flere parallelle løp som finansfolket kjører mot sin nye verdensordning.


Fra LifeSite News, publisert 6 juli 2022.
Oversatt fra engelsk, noe redigert. Linker i orginalartikkelen;
New study finds two-dose mRNA shots provide negative immunity against COVID-19

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Nakstad maser senest i dag på statskanalen om å følge vaksinasjonsrådene, mens de gamle får enda en sprøyte, og tror det er godt ment. Apekopp-historien slår visst ikke så godt an. Marburg er det neste WHO har planlagt for folket, som nå er så immunsvekket at de vil dø i hopetall.
  dailymail.co.uk sparer ikke på konfekten:
  «90% blør seg til døde gjennom nese, munn og øyne.»
  «Ekstremt strenge infeksjonskontrolltiltak behøves for å kontrollere viruset», «bolstering disease surveillance, testing and contract tracing.»
  Tyrannene koser seg, klar til å slippe marburgene løs.

  Svar
 • Men Erna Solberg, Norges tidligere statsminister, maser ikke lengre om en «borgerplikt» til å la seg injisere med Covid-19 vaksinen lengre. Har hun endelig fått kalde føtter, eller har aksjekursene på Pfizer og Moderna falt så mye at hun ikke kan å oppfordre folk til deres borgerplikt lengre nå som skadelige bivirkninger melder seg i hopetall for de som gjorde sin såkalte plikt?

  Svar
  • Det er ingen borgerplikt å la seg injisere med dett eksperimentelle produktet. Det er jo rene giften. Men, det er politikernes og statsledernes PLIKT å informere folket med fakta. Der svikter de – samtlige!

   Svar
 • Northern Light.
  12 juli 2022 18:19

  Haiti vaksinerte ikke sine innbyggere, bare 1,4 % er vaksinerte. Likevel har landet en av de laveste dødsratene for Covid i verden.

  Data fra Verdens helseorganisasjon (WHO) viste at bare 837 mennesker har dødd i Haiti siden pandemien begynte, med bare 1,4 % av befolkningen på 11,6 millioner vaksinert. «I Haiti, fra 3. Januar 2020 til 7. Juli 2022, har det vært 31 703 bekreftede tilfeller av Covid-19 med 837 dødsfall, rapportert til WHO. Frem til 24. juni 2022 har det gitt totalt 342 724 vaksinedoser,» ifølge data fra WHO. Frem til 24. juni var bare 1,4 % av befolkningen fullvaksinert. Haiti har en befolkning på 11 681 526. I motsetning til land som vaksinerte flertallet av befolkningen, har Haiti overlevd virkningene av Covid-19.

  The Gateway Pundit har tidligere rapportert hvor ineffektive Covid-vaksinene er rundt om i verden. La oss se på hvor dårlig Covid-19-vaksiner gjør det i forskjellige deler av verden:

  Israel – 72 % vaksinert.
  Israel har ikke en høy grad av full vaksinasjon (66%), men landet omfavnet ivrig alle de foreslåtte fire boosterne. Til tross for dette, opplevde Israel den høyeste COVID-19-dødsraten som er registrert i år.

  Finland, Danmark, Island og Norge: 84 %, 83 %, 81 % 79 % vaksinert.
  Finland, Danmark, Island og Norge dokumenterte hver sin høyeste dødsrate, noen slo rekordene sine flere ganger i løpet av de siste ukene. Det som er bekymringsfullt er hvor lenge bølgene varer. I fjor varte Danmarks bølge fra midten av november til midten av mars. I år startet det fra begynnelsen av november, og det ser ikke ut til å gi seg. Årets tall er ganske plagsomme i alle fire landene.

  Canada – 86 % vaksinert.
  Canada slo ikke rekorden på Covid-dødsraten, men den siste bølgen startet en måned tidligere og har så langt etterlatt et tilsvarende antall ofre enn i fjor. Med andre ord, vaksinene gjorde absolutt ingenting.

  Japan – 82 % vaksinert.
  Japan opplevde nylig sin verste Covid-dødsrate i år, og doblet sin rekord gjennom tidene. Masker og isolasjon hjalp heller ikke.

  Australia – 87 % vaksinert.
  Landet opplevde nylig en dødsrekord av Covid fire ganger høyere enn på noe annet tidspunkt under pandemien, og smittetallet er fortsatt høyt. Kanskje en 100 % vaksinasjonsrate vil hjelpe, eller obligatoriske booster-skudd hver gang noen vil gå ut av huset?

  New Zealand – 84 % vaksinert.
  Hver gang jeg ser New Zealands tall, rister jeg på hodet. For et vakkert land, og for en udugelig regjering. De slo nylig sin egen dødsraterekord for Covid. Kanskje de vil ha mer suksess med å stoppe metanutslipp fra kyr?

  Sør-Korea – 88 % vaksinert.
  En gang var landet et lysende fyrtårn for hvordan man skal håndtere Covid-19, står Sør-Korea i dag med det høyeste tallet for dødsfall fra Covid noensinne. Det oppnådde dette med 86,95% av befolkningen fullvaksinert.

  Hong Kong – 89 %.
  Diagrammet taler for seg selv. Enten virket ikke vaksinene, eller så utsatte nedstengningene bare det uunngåelige.

  Malta – 92 %.
  Nok et land som slo sin egen rekord. Malta innførte til og med nye nedstengninger i Januar mens befolkningen var over 90 % vaksinert.

  Singapore – 92 %.
  Singapore er et av de mest vaksinerte landene på planeten, og slo deres egen Covid-19 dødsrekord to ganger.

  Fra Tap News, publisert 11 Juli 2022, skrevet av The Truth Seekers redaksjon.
  Oversatt fra engelsk, redigert og forkortet. Linker og WHO diagrammer i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Haiti Did Not Vaccinate Its Citizens, The Current Vax Rate is 1.4% — Yet Country Has One of Lowest COVID Death Rates in the World.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Koker Nord-Amerika?

Eller er det NRK som bare forteller halve sannheten?

Forrige innlegg

Tre korte om EUs håpløse politikk:

Unionen henger ikke sammen i det hele tatt.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.