POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Ny studie: Vaksinene dreper 1 av 874.

Covidsmitten var langt mindre farlig enn vaksinene.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Covid-vaksiner dreper allerede én av hver 874 vaksinerte amerikanere, og tallet øker fortsatt.

Av Ethan Huff.

Den 24 januar ble en fagfellevurdert studie publisert i tidsskriftet BMC Infectious Diseases som viser at covid-«vaksiner» dreper én av hver 874 vaksinerte – så langt.

Bare i 2021 anslår studien, døde rundt 278 000 amerikanere som et resultat av å ha blitt «vaksinert» for covid. Ved utgangen av desember samme år hadde 243 millioner amerikanere fått minst én covid-vaksine. Vaksinerte har for øyeblikket én på 874 sjanse for å dø som følge av å bli injisert. Dette tallet er langt høyere enn det myndighetene innrømmer. Relatert: Det er en grunn til at myndighetene er mot å obdusere døde «fullvaksinerte».

Studien er utført på oppdrag fra meningsmålings-selskapet Dynata. Formålet var å identifisere faktorene knyttet til amerikanernes beslutning om enten å ta vaksinen eller ikke. Totalt 2840 deltakere fullførte undersøkelsen mellom 18 og 23 desember 2021. Nesten én av fire sier de kjenner til minst én person, som har opplevd et alvorlig helseproblem etter å ha blitt injisert for covid.

«Estimat fra undersøkelsen indikerer at det i det første året av vaksinasjonsprogrammet, kan det ha vært så mange som 278 000 dødsfall på grunn av vaksinene, og opptil en million alvorlige bivirkninger», viser studien.

Covid-vaksiner er ikke trygge eller effektive – med mindre sykdom og død er den tiltenkte effekten.
På tidspunktet for publisering av studien, registrerte myndighetenes vaksinebivirknings-rapportering system (VAERS), 8023 dødsfall direkte knyttet til covid-injeksjon. VAERS forteller imidlertid bare en del av historien. Det har blitt anslått at så lite som én prosent av alle vaksine-bivirkninger registreres i VAERS i det hele tatt.

Det er også andre datakilder som anses å være mer pålitelige enn VAERS, som:
• En Rasmussen-undersøkelse fra januar 2023, fant at 28 prosent av alle voksne kjenner minst én person som døde av covid-vaksiner.
• Et estimat fra midten av desember 2021 fra Steve Kirsch, om at 388 000 amerikanere på den tiden hadde dødd av covid-injeksjoner.
• En analyse fra Fabian Spieker som anslår ett dødsfall for hver 1642 covid-vaksine i Tyskland.

«Forutsatt at innen utgangen av 2021 ble det gitt 1,8 doser per vaksinert person, siden noen bare hadde fått én injeksjon. Dette vil i USA bli 266 400 døde fra covid-injeksjoner,» rapporterte Exposé News. Igor Chudov skrev et stykke publisert på sin Substack som støtter opp om 278 000 amerikanske dødfall, med henvisning til den nevnte BMC Infectious Diseases journal studien. Vi vet at langt flere mennesker enn det som er rapportert, har blitt skadet eller dødd som følge av covid-vaksiner. Og analysen hans av studien og dataene er overbevisende og verdt å lese.

Kommentar av oversetter:

Overlevelsesprosent for covid, basert på tall fra 38 land.: 0-19år : 99.9973%, 20-29 år: 99.986%, 30-39 år: 99.969%, 40-49 år: 99.918%, 50-59 år: 99.73%, 60-69 år: 99.41%, 70+år: 97.6% (utenfor institusjon). Kilde: Steigan. Artikkel: Studie fra Yale: Faren for å dø av covid er forsvinnende liten.

Hadde folk visst om at overlevelsesprosenten for covid er nær 100, selv for folk i høy alder, hadde mange ikke tatt «vaksinen». Skadene på kroppen kan ikke reverseres, og immunforsvaret blir varig svekket. Mange som har tatt vaksinen har nå bivirkninger og helseproblemer, og lever med redusert livskvalitet og i frykt.

Fra Natural News, publisert 27 januar 2023. Skrevet av Ethan Huff.
Oversatt fra engelsk, noe forkortet av Northern Light. Linker og link til studie i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: Covid jabs are already killing one out of every 874 vaccine recipients… and the numbers keep growing. (https://www.naturalnews.com/2023-01-27-covid-jabs-killing-one-in-874-recipients.html)

Forsidebilde: Usman Yousaf

Tidligere publisert på derimot.no

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Northern Light.
  29 januar 2023 15:38

  Bill Gates: Neste pandemi vil sannsynligvis være menneskeskapt og verre enn covid.

  Av Belle Carter.
  Globalist og Microsofts medgründer Bill Gates advarte om at den neste pandemien sannsynligvis vil være «menneskeskapt», og «mye mer brutal» enn covid.

  Han advarte om dette under et nylig besøk til Sydney, og den Australia-baserte tenketanken Lowy Institute. Gates sa til publikum at verden må lytte til ham og følge instruksjonene hans, for at ikke et økonomisk blodbad i en skala som aldri har skjedd før vil inntreffe. Big Tech-mogulen ba også om «større globalt samarbeid», og viser til covid-pandemien som et eksempel på hvordan land kan forbedre responsen hvis de arbeider sammen.

  «Sammenlign den økonomiske kostnaden ved å være forberedt på den neste pandemien med kostnaden for denne – over $10 billioner økonomisk tap,» sa Gates. «Med pandemien var vi ukloke nok til å ikke ha verktøyene klare, treningen og den globale kapasiteten med å være i beredskap som vi gjør med brann eller jordskjelv». Ifølge Microsofts medgründer er det nødvendig med en stabil internasjonal orden, basert på gjensidig politisk vilje for å håndtere fremtidige pandemier.

  «Den som er kritisk er vil vi må ha den globale kapasiteten, og på regionalt og landnivå som når at en smittsom sykdom dukker opp, handler vi på en slik måte at den ikke blir global. Vi må hvert femte år gjennomføre en omfattende øvelse på både land- og regionalt nivå av pandemi-beredskap, og vi trenger en global gruppe som koordinerer alt dette».

  Gates berømmet også Australias «nesten drakoniske» politikk som svar på pandemien, som inkluderte lange nedstengninger og strenge maskemandater. «Noen av tingene som skiller seg ut er at Australia og syv andre land, gjorde diagnostikk på befolkningene tidlig og hadde karantener. Det betydde at de holdt smittetrykket lavt det første året da det ikke var noen vaksiner, sa han til publikum.

  Gates’ vaksiner gjør mer skade enn nytte.
  Under sin Lowy Institute-tale beskrev Gates Afrika som en region som ikke har mottatt sin rettferdige andel av de eksperimentelle vaksinene. Han lovet å sikre at afrikanere blir vaksinert i fremtiden.

  «Markedskapitalismen har sviktet enormt med å se behovene til de fattigste. Deres stemme på markedet er veldig liten», sa Microsofts medgründer. «Du kan bokstavelig talt redde liv for 1000 dollar, og det er ikke mye som er så tilfredsstillende som det». Men han unnlot å nevne at covid-tilfellene i Afrika er de laveste i verden.

  Enda verre, vaksinene han fremmer bruken av forårsaket mer skade enn nytte på kontinentet. Verdens helseorganisasjon (WHO) påpekte i en rapport fra 1 september 2020 at et nytt utbrudd av polio i Afrika, hadde blitt forårsaket av orale vaksiner som var laget for å bekjempe sykdommen. I følge det globale helseorganet var det et vaksineavledet poliovirus Type 2 (VDPV2), som forårsaket en bølge av infeksjoner i Tsjad og nabolandet Sudan.

  Den orale poliovaksinen som er ansvarlig for spredningen av VDPV2, blir promotert av Global Polio Eradication Initiative, som er støttet og finansiert av Bill og Melinda Gates Foundation. Relatert: FN tvunget til å innrømme at vaksiner fra Bill Gates sprer polio over hele Afrika.

  Fra Natural News, publisert 27 januar 2023. Skrevet av Belle Carter.
  Oversatt fra engelsk, linker, og linker til relaterte saker i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Bill Gates: Next pandemic likely to be man-made and worse than COVID-19.

  Svar
 • 1 av 874- SÅ LANGT. Nettopp, så langt, og sakte men sikkert blir krybbedød for voksne vanlig, som en venninne, 59, som nettopp «sovnet stille inn». Fikk jeg vite av en felles bekjent, for avdøde lot ikke lengre høre fra seg for et par år siden da jeg advarte mot stikket. Jeg vet ikke hva som ble angitt som dødsårsak.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Hysteri i klimaets navn:

Biden-forslag vil forby nesten alle bensindrevne strømgeneratorer så vel som gassovner!

Forrige innlegg

Analytiker:

Indias beslutning om å kjøpe russisk olje stabiliserer internasjonale priser.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.