POSTED IN Media, Norge

NRK som talsorgan for den korrupte Biden-familien.

Ikke et ord i NRK om den mulige riksrettssaken som er under oppseiling i USA.

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

SKANDALØST dårlig av NRK om Joe Biden

Dette innlegget er hentet fra Hva Mener Partiene

Republikanerne i representantenes hus vil nå gjennomføre en riksrettsak mot president Joe Biden. NRK hadde en stund en overskrift med 1 (en) linje på nrk.no der det ble henvist til nyhetsfeeden. Ikke et ord ble nevnt om hva saken gjelder. Etter kort tid ble linjen fjernet. For dem som ønsker vite hva som er bakgrunnen for riksrettsaken: her er kortversjonen:

 • Joe Biden har mottatt minst 20 millioner dollar gjennom sin sønn Hunter Biden fra «land vi ikke liker å sammenligne oss med», som Russland, Kina, Kashakstan, Romania og Ukraina da han var visepresident. Dersom dette er bestikkelse, har Biden et problem fortsatt.
 • Pengene er gått inn i et 20-talls stråselskaper uten virksomhet som Joe Biden og familien opprettet med ett eneste formål: Å hindre sporing av pengene som til slutt ble fordelt hos familien Biden.
 • Republikanerne vet ikke hva Biden har levert som er verdt så mye penger, om det er politiske løfter, hemmelig informasjon eller annet. Dette bekymrer dem, og de søker å finne dette ut.
 • Det viser seg at FBI og DOJ (justisdepartementet) har vært vanskelig få svar fra, og saker er blitt trenert så til de grader at noen av dem har blitt foreldet.
 • The House Oversight Committee i den amerikanske kongressen har derfor selv stevnet banker og vitner og har fått ut forklaringer og dokumentasjon som kontoutskrifter, telefonlogger osv.
 • President Joe Biden har også brukt «aliaser» i offisielle e-poster (igjen: fra tiden som visepresident) som han nekter The House Oversight Committee å få innsyn i.
 • Saken ikke dekket i Norge. Over 4 måneder har vi andre fulgt denne saken på AP (Associated Press) og Fox News. NRK har knapt nevnt saken som noen kaller «den største skandalen i USAs historie».

NRK ser ut til å ha blitt et talerør for stuerene meninger i USA. Lenger nede på denne siden er et eksempel fra Afghanistan, vi har tidligere skrevet om 11. september 2001, dagens eksempel gjelder president Joe Biden og dem som styrer ham, og vi ser den samme ensporete dekningen av Ukraina. Journalister fremstår som «influencere» og meninger dikteres ovenfra. Det må være flaut å være journalist i et slikt medium. Vi har ikke hørt det siste om Joe Biden.

Forsidebilde: Ocean Biggshott

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • Reidar Kaarbø
  14 september 2023 8:08

  Etter at dette ble skrevet, har NRK faktisk omtalt riksrettsaken i 17-nyhetene vist på NRK tv i går (13.09), du kan se den her 2 timer og 18 minutter ut i sendingen:
  https://tv.nrk.no/serie/nyheter/202309/NNFA15091323/avspiller

  Det er interessant å se hvordan NRK unngår å nevne at 20 millioner dollar har funnet veien til 9 familiemedlemmer i Biden-familien fra korrupte land, gjennom stråselskaper som Biden-familien har opprettet med det formål at overføringene ikke skulle spores. Det er heller ikke betalt skatt for pengene, noe som satte skattemyndighetene på saken, inntil etterforskerne fikk beskjed av justisdepartementet (!) om å holde fingrene vekke. To av dem har stått frem som varslere og har vitnet for kongressen.

  NRK nevner ikke at Joe Biden sin politiske innflytelse må ha vært eneste «aktiva» i Hunter Bidens «forretningsvirksomhet» , og det spekuleres i hva som kan ha vært gjenytelsen for bestikkelser i størrelsesorden 20 millioner dollar.

  Som beviser legges frem kontoutskrifter som viser pengeoverføringer, bevis på opprettelse av selskaper, truende tekstmeldinger som involverer «my father – the big guy» mm. Rettsaken åpner for at man nå kan innhente eposter, telefonlogger osv. og dokumentere kommunikasjonenn mellom Hunter og Joe Biden, samt stevne involverte direkte til avhør under ed. Bevisene er ikke nevnt i NRK.

  NRK velger fortsatt å tone ned skandalen, viser ikke saken på Dagsrevyen, bruker forsiktige ord og vendinger og får det nesten til å høres ut som dette er de stygge republikaerne som forsøker å gjøre livet vanskelig for Joe Biden. Men igjen: Vi skal høer mer om denne saken fremover.

  Svar
 • Muligens har «Kraken» begynt å rulle? Det går mye rykter på nett om at opprenskningen i The Swamp er begynt, foreløpig er mange små og mellomstore fjernet i det stille, men når de går etter «Sniffing» Joe (Fully) Bribed kommer det hele ut i sollyset hvor trolla sprekker. Hvem blir neste ut? Homobama og Killary Clinton? Pelosi, Schiff og andre Rino’s? Vi lever i spennende tider, men mest «spennende» blir det nok for «de grådige» eller khazarene som de kalles. Kristne vil nok si at Verdenskongen Jesus er i ferd med å gjeninnsettest på sin trone, og Satan er på full fart ned i Helvete igjen hvor han skal forbli i evigheten, sammen med alle de som solgte sjela si for en tusenlapp og løfter om gull, grønne skoger og opphøyet makt.

  Svar
 • Jeg følger med i polsk media og ser at det er samme retorikk som i Norge som om alt styres fra USA 🙁

  Svar
 • Torfinn Slettebø
  14 september 2023 21:30

  Ein USA-journalist har blitt talsperson for det ukrainske militæret. Artikkelen høver ikkje for sarte sjeler:

  https://sputnikglobe.com/20230914/they-will-be-hunted-down-ukrainian-military-speaker-threatens-russian-journalists-1113379420.html

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Rundt den varme grøten.

Det en noen saker det ikke skal snakkes om i Norge.

Forrige innlegg

Makron ble regelrett buet ut da han skulle åpne Rugby World Cup

Frankrikes president er mektig upopulær.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.