POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Norsk lege advarer:

Stans vaksineringen omgående.

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Vi har sett gjennom dette foredraget til Jørn Eikemo og vil anbefale det på det sterkeste. Det gir en lettfattelig oversikt over hele pandemi-prosessen og en oppdatering over dagens situasjon og hva vi vet så langt. Det er ikke dramatiserende i sin form og lett å forstå av alle.

Redaksjonen i Derimot.

Foredrag: Jørn Eikemo: Stans av Covid vaksinene omgående

Innlegget er hentet fra Fritt Vaksinevalg sin hjemmeside

I denne videoen diskuterer lege Jørn Eikemo hvorfor covid-19-vaksineringen bør stoppes umiddelbart. Eikemo utdyper farene ved den nye genteknologien som benyttes i de eksperimentelle COVID19-vaksinene. På Litteraturhuset 23. mai 2024 presenterte Eikemo sine bekymringer og argumenter for en forsiktig tilnærming til denne nye medisinske teknologien. (Årsmøte Fritt vaksinevalg mai 2024)

Forsidebilde: little plant

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • Ja, verdt å se/høre.

  Nå er jo folk vaksinert , stort sett, og da blir det vel som å prøve å diskutere med et Jehovas Vitne.
  Innrømmer man at man er ( antagelig) lurt, er denne skammen så stor at det er bedre å holde fast på at det man har bygget livet på fortsatt er sant.

  Tall kan fortelle noe i tiden framover.
  -Men overgrepene fra politikerne, Grunnlovsbrudd m.m. , er så alvorlige at de ‘vitenskaplige’ undersøkelsene – som blir betalt av overgriperne- vil nok putte alle vaksineskader i sekken ‘LongCovid’.

  Vi får holde tunga rett i munnen og se på tall framover , uansett. Det er fortsatt grupper w.w, men også i Norge, som ikke er vaksinert eller har fått blodoverføring.

  Svar
 • Jørn Eikemo spurte i løpet av foredraget om noen kjente til om noen på Stortinget hadde opplevd bivirkninger. Ingen villig til å innrømme dette, som ikke vil overraske noen, vil jeg tro…
  Men tidligere stortingsrepresentant Morten Ørsal Johansen fikk alvorlige vaksinebivirkninger, noe han ikke legger skjul på:

  https://www.oa.no/stortingspolitiker-orsal-johansen-fikk-blodpropp-og-nyresvikt-fire-uker-etter-vaksine/s/5-35-1363418

  https://www.oa.no/stortingspolitiker-orsal-johansen-fikk-blodpropp-og-nyresvikt-fire-uker-etter-vaksine/s/5-35-1363418

  Svar
  • Fleste politikere har fått saltvann i stedet for , derfor sjelden bivirkninger hos dem

   Svar
 • Northern Light.
  7 juni 2024 20:34

  Fauci innrømmer at han diktet opp 2 meters regelen for sosial distansering, og munnbind for barn.

  Av Toby Young.
  En bombe av et vitnesbyrd fra Dr. Anthony Fauci; tidligere i år avslører at han fant opp 2 meter regelen om sosial distansering, og andre tiltak for å «beskytte» amerikanere mot Covid. The Mail har nyttig samlet noen høydepunkter fra vitnesbyrdet, i forkant av ytterligere vitnesbyrd fra Fauci senere i dag.

  Barns tap av undervisning og sosiale tilbakeslag er godt dokumentert, med en studie fra National Institutes of Health (NIH), som kaller virkningen av munnbind på elevenes leseferdighet og læring «veldig negativ». Og virkningene fra sosial distansering forårsaket «depresjon, generell angst, akutt stress og negative tanker», fant en annen NIH-studie.

  Da han snakket med rådgivere på vegne av House Select Subcommittee for Coronavirus-pandemien tidligere i år, fortalte Fauci til republikanerne at regelen for 2 meters sosiale distansering, «på en måte bare dukket opp», og at han ikke husket hvordan den oppsto. «Du vet, jeg husker ikke. Det dukket liksom bare opp», sa han ifølge komiteens utskrifter, da han ble presset på hvordan regelen ble til. Han la til at han «ikke var visste om studier» om sosial distansering, og innrømmet at slike studier «ville være veldig vanskelige» å gjøre.

  I tillegg til å ikke huske studier som beviser at sosial distansering virker, fortalte Fauci også komiteen at han ikke husket å ha lest noe som støtter at bruk av munnbind av barn ville forhindre covid. «Husker du å ha gjennomgått noen studier eller data som støtter bruk av munnbind for barn?» ble han spurt. «Jeg kan ha gjort det», svarte han, før han la til «men jeg husker ikke spesifikt at jeg gjorde det».

  Pandemi-patriarken vitnet også om at han ikke hadde fulgt studier i ettertid om virkningene tvungen bruk av munnbind hadde på barn, som det har vært mange av. Og svaret hans var et ironisk covid-aktig ordspill, «Jeg tror fortsatt det er i luften,» sa Fauci om hvorvidt munnbind på barn var en måte å forhindre overføring av smitte.

  Videre fortalte den tidligere direktøren for National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID), at han mener at teorien om en laboratorielekkasje – ideen om at covid begynte ved Wuhan Institute of Virology (WIV) – er en reell «mulighet». «Jeg tror folk har laget konspirasjonsteorier om det» , sa han, og la til «det kan være en laboratorielekkasje». «Så jeg tror at det i seg selv ikke er en konspirasjonsteori, men noen mennesker finner opp ting som er litt gale».

  Hans innrømmelse av at covid kan ha startet ved WIV, kommer fire år etter at han støttet publiseringen av en rapport som avviste teorien om en laboratorielekkasje, kalt «Proximal Origin»-rapporten.

  Fra The Daily Sceptic, publisert 3 juni 2024.
  Oversatt fra engelsk. Linker i orginalartikkelen.
  Orginalartikkel: Fauci Confesses He “Made Up” Covid Rules, Including Six Feet Social Distancing and Masking Kids.

  Svar
 • Jeg snakket nylig med en litt perifer bekjent, en kar i 60-åra, som kunne avsløre at han hadde tatt fire doser….Han hadde hatt korona to ganger, og særlig den siste gangen var han veldig dårlig – med ujevn/høy puls i et halvt år etterpå. Jeg prøvde å ymte frempå at den vaksinen umulig kan være særlig god/effektiv når dette blir resultatet – hvorpå han kvitterte med at «tenk hvor ille det hadde blitt om jeg ikke var vaksinert»…..Dette er den klassiske reaksjonen til de vaksinerte; de later ikke til å forstå at de harde sykdomssymptomene muligens ikke oppstår til tross for vaksinen, men på grunn av den….

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Angrepene på russiske varslingsanlegg øker faren for atomkrig.

Uavhengig konsulentselskap advarer.

Forrige innlegg

Norge inngår nå i USAs angrepsplaner overfor Russland.

Vi er en frontlinjestat.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.