POSTED IN Norsk politikk, Terrorisme, Virkelighetsforståelse

Norge er venn med Israel og USA.

Mens bombene faller over Gaza kaller ungdommer de norske medansvarlige for terrorister.

2 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Er vi terrorister ???

Innlegget er hentet fra Hvamenerpartiene.

8. mai 2024: Lederen for Rød Ungdom kaller Støre, Stoltenberg og Nikolai Tangen for terrorister. Espen Barth Eide avbildes ved siden av en plakat med «Fuck Israel, Fuck Capitalism, Fuck NATO».

Ungommene fører an, knuses av terrorpoliti

Norge er truffet av svake dønninger etter flodbølgen på amerikanske universiteter, utløst av Israels uhyrlige handlinger på Gaza og USAs betingelsesløse støtte. Dermed gikk hele kobbelet av rett-vitende i strupen på de to aktivistene og krevde at de trakk utsagnene tilbake. Det er nemlig helt greit at Norge tjener masse penger på drepingen på Gaza.

Bakmennene er ansvarlige

«Den som gir våpen og penger til terrorismen er den egentlige ansvarlige og må straffes». Joe Biden siktet til Iran som har solgt våpen og gitt penger til Houthiene. Men utsagnet har slått tilbake på ham selv. USA finansierer forbrytelsene til Israel, amerikanske bomber dreper folket i Gaza, og USA har stoppet enhver resolusjon i FN som kunne få slutt på elendigheten siden FNs barndom. Dette gjør USA medansvarlig i terrorisme og systematisk utryddelse av palestinerne.

Biden har også sagt at kinesiske bedrifter kan vente seg «betydelige konsekvenser» hvis de bidrar med materiell til Russlands krigføring i Ukraina, en proxy krig som USA har planlagt, finansiert, utrustet, startet og opprettholder, en krig fremprovosert av USA med det formål «å svekke Russland». Dobbeltmoralen har ingen grenser.

Norge er lydig puddel til USA og Israel

Norsk lojalitet ligger hos Israel og USA i tykt og tynt. Vestlig utenrikspolitikk formuleres i det korrupte rottereiret i Washington som igjen styres av Israels-lobbyen. Derfor ser vi at Russland alltid rammes av boikott og sanksjoner. Israel og USA blir aldri rammet, uansett hva gale de gjør. Israels-lobbyen er virksom også i Norge. Det finnes politikere som direkte støtter Israels terrorisme, eller indirekte ved ikke å boikotte slik Støre og Barth Eide gjør.

Nok prat nå. Tid for handling

Tiden er overmoden for å si «Fuck Israel» og slutte å prate. Vi må iverksette diplomatiske reaksjoner av sterkeste slaget. I dagens situasjon betyr det full boikott av Israel. Hvis ikke er Norge medansvarlig for Israels terror.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

2 kommentarer. Leave new

 • Er det 7 milliarder kroner vi har tjent på folkemordet så langt?

  Svar
 • Trump-velgere forklarer hvorfor de flytter til Russland: «Det føles som Amerika på 1950-tallet»
  MAGA-velgere har artikulert sin begrunnelse for å omfavne et nytt liv i Russland, og hevdet at den tidligere kommuniststaten legemliggjør en «positiv visjon av 1950-tallets Amerika.»

  Daily Mail rapporterte at konservative menn som har forlatt USA for Russland, setter pris på landets tilslutning til kristne verdier, dets tillokkelse av vakre kvinner og dets fantastiske landskap.
  https://resistthemainstream.com/trump-voters-explain-why-theyre-moving-to-russia/

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

For å støtte dollaren?

Prisstigning i Norge av svekket krone.

Forrige innlegg

Ble latterliggjort av bl.a NRK som hestemedisin.

Kan legemidlet Ivermectin behandle enkelte kreftformer?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.