POSTED IN USA

Noen tror at USA-valget dreier seg om personer.

I dag er spørsmålet om USAs eksistens som stat.

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Tanker om USAs vei

Jan Hårstad

I det offisielle Norge pågår det heftige debatter om hvorvidt Biden, deSantis eller Trump vinner presidentvalget i USA i november 2024. Det er faktisk noe av et hovedtema blant de offisielle, inkludert Document.no.

Veterananalytiker på  FrontPage i USA heter David Horowitz som i sin siste bok har fremmet den teorien av presidentvalget i november 2024 blir det siste i USA. Når dette kom opp var jeg frampå med en dissens. Jeg tror Horowitz er for optimistisk. Jeg er ikke sikker på om det blir noe valg i det hele tatt og Pentagon tar over.

Nå er jeg ganske sikker på at det går den veien. I går så jeg bilder fra USA som viste køer av folk som ville ta ut sine penger fra bankene. Nå har fire storbanker gått konkurs og folk har redsel for å miste pengene sine. Hvis utttakstsunamien baller på seg rystes jo hele bankverdenen.

Et annet moment var at en erfaren sikkerhetspolitiker McFarland gikk ut og sa at neste valg vil bli «rigged». Deep state har stor erfaring i dette.

Det foregår en økonomisk krig og for hver uke som går melder flere og flere stater seg på prosjektet til BRICS og SCO som går ut på å avdollarisere verdensøkonomien. Dette skjønner man også i Den Europeiske Sentralbanken i Frankfurt som nå sier at vi har en «weltwirtschaftskrise»-krise i verdensøkonomien som sådan.

Da ser det slik ut at vestlige banker har en redningsplan B som går ut på å lage en global One-world digital currency: UNICOIN. Det er da motprosjektet til avdollariseringsprosjektet som ledes av Kina/Russland. Økonomisk klassekrig med andre ord.

Våpen har en alltid råd til. Det er verre med maten.

Det siste felles vedtaket som ble gjort om økonomien i USA går ut på å avskaffe foodtickets, sosial spending på alle områder, men øke krigsbudsjettet med 3% slik et det nå ligger på rundt 1 billion dollar. 

Så meldes det at matvarekjeder går konkurs fordi kundene stjeler som ravner. Det er en av flere trender i USA som demonstrerer at landet er fullstendig i oppløsning. Og siste økonomibudsjett innebærer at ytterligere 1 million vil bli arbeidsløse.

Som strategene i USA ser det er det bare storkriger ledet av Pentagon som kan redde dem fra sammenbrudd. Og de mener at disse kun kan lykkes såfremt Nato-statene loyalt støtter opp om krigene. Modell Nato-stat er faktisk Norway.

Det er faktisk det eneste land i Natoblokken hvor det ikke finnes noen organisert politisk motstand mot krigsopptrapping og krigsøkonomi. Det er heller slik at Rødt ved siste forsvarsdebatter på tinget har overgått alle andre partier i militær finansiering til NatoNorge. Det er nesten ikke til å tro og resultatet er at Norge er avskaffet som selvstendig nasjon siden det nå er Natos gigant militærøvelser som særpreger landet. Vi er bare en framskutt Nato-base.

Dumheten og hybrisen blant de amerikanske generalene kjenner ingen grenser. Det ble bevist både med Afghanistan og Irak-krigen som faktisk senket USA som verdenshegemon. USA bokser hele tiden skyhøyt over sin vekt og en trenger faktisk ikke ha militær utdannelse for å forstå dette.

Når da Document.no skal finne forklaringer på hvorfor helten TRUMP ikke kom til makten ved siste valg, har man funnet ut at dette skyldes at Biden-administrasjonen er stappfull av «venstrekstremister» og «marxister». De som har seriøst forsket i det, har kommet fram til at ¾ av lederskapet der består av neo-con zionister. 

For å tildekke realiteten har man så Bernie Sanders fraksjonen som har JACOBIN som sitt organ. Det er også en favoritt for Klassekampen må vite. Som bloggen wsws.org skriver 3 juni:

«Jacobin har aldri tatt opp temaet om US-Nato krigen mot Russland i Ukraina. Det kommer av at det og deres supportere i Democratic Socialists støtter USA imperialismen og dens kriger for globalt hegemoni.»

Krake søker make.

Det som er viktig å forstå: prosjektet med Natovalutaen UNICOIN kommer til Norway fortere enn vi kan forestille oss.

Redaksjonen har lagt til bilde m/tekst.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Den største og viktigste «valutareserven» til et land er dets innbygere-folket! Hvis folket er demoralisert-egoistisk-ikke vet hvilket kjønn de er-totalt demoralisert-bare opptatt av å skaffe seg neste «skudd» med adspredelse og under holdning!! Gir f… i sin neste. Bare opptatt av penger. Ny tesla! Nytt hus! Skaffe seg personlige fordeler! Jobbe i stat og kommune. Idealet om å tjene mest mulig uten å «jobbe» skape noe som helst. Høste uten å så! «Det får andre gjøre!» Resultatet ser vi! Alles krig mot alle! Vi står i en åndskamp hvor enkeltmennesket blir prøvet til yttergrensen! Kampen står om våre sjeler! Hvem er jeg? Hvorfor er jeg her akkurat nå! Hvor alt rives i filler! Alt er snudd på hodet! Barn forvirres av transer i barnehagen. Det er så inkluderende! Alle perversiteter skal tolereres! «Husk på å ikke krenke noen!»
  «Pedofile har og rettigheter!» Det har «vitenskapen» bestemt! Vitenskap er blitt den største overtro!

  Svar
  • Ja, alt er snudd på hodet og satan er alle løgners far, sies det, så nå er fredsnasjonen Norge av de mest krigerske, Krenkebergstuens konversjonsterapi for «å bli homo» er lov, men ikke omvendt; ifølge Stoltenberg er krig fred, den nå verneverdige gruppen pedofile har fått ny tittel: MAP, og å definere «kvinne» sannferdig er hatprat. Fetisjistme, sadomasochisme, seksualiserte dragshow for barn, nesten nakne og høyrøstede i en hel måned, det er PRIDE nå, å stolt dele med alle deres private prefereanser. De fleste ser ikke at det hele er kuppet av satanistisk storkapital og bombardert i media til det sitter.
   Gjør det du vil, sa Aleister Crowley, har-du-lyst-har-du-lov, krøk tildligst mulig, helst på barnehagens småbarnsavdeling.

   Forvirringen er skapt ovenfra over lengre tid, og med fullt overlegg:

   Cloward-Piven-strategien beskrives på armstrongeconomics.com Det meste er satt i verk og lett å se.
   Verden går akkurat den veien ekteparet Cloward-Piven ønsket seg og majoriteten går på autopilot mot den lykkelige eiendomsløsheten vi har å se fram til; planene som ble lagt for lenge siden realiseres nå i all sin ondskap.

   Svar
   • «Ja, alt er snudd på hodet og satan er alle løgners far, sies det,»

    Hvem er det som sier det? Det er ikke der som står i evangeliet. Les Johannes 8:44
    Jesus snakket til noen og sa at de hadde djevelen til sin åndelige far.
    Neste vers begynner med: «Da svarte jødene»….
    Det er tilhengere av «Satans synagoge» som har djevelen til far, i følge Jesus.
    Og jeg må gi Jesus rett der.

   • Jødane hatar Jesus og derfor har han vekka ny interesse, men vår felles Gud er eg meir skeptisk til.

    Eidsvollsmennene i 1814 var opplyste og beleste og skreiv ein grunnlovsparagraf nr 2 i beste meining for landet si framtid. Paragraf 1 var den sentralt definerande, og det var også den andre. Prestesonen Henrik fekk æra for fjerninga paragraf 2 nokre tiår etter. Ein truverdig historikar har fortalt meg at mange prestar var jødar.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Smugkikke inn gjennom vinduene:

Microsoft vil integrere obligatoriske AI-systemer i Windows 11 for å spionere på alle dine aktiviteter på datamaskinen

Forrige innlegg

Professor Arne Burkhardt er død.

En viktig stemme for sannhet har stilnet.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.