POSTED IN Israel

Netanyahu sitt drømme-Israel:

Netanyahus koloniserings-prosjekt er at Israel tilraner seg alle palestinske landområder

11 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Israels plan for å bli «Stor-Israel». USAs støtte gjør det mulig for Netanyahu å ignorere internasjonalt press.

Av Dr. Philip Giraldi.

Del 1. Israels plan om å utvide til en Eretz eller «Stor-Israel»som omfatter store deler av naboenes land, starter med å eliminere innbyggerne som bodde der før 1948, et sted som en gang var kjent som Palestina.

Al Jazeera har rapportert hvordan Netanyahu nå presser på for å formalisere det som har blitt referert til som «koloniserings-prosjektet», «tilegnelsen av alle palestinske områder etter ekskluderingen av det palestinske folket fra deres hjemland».

Netanyahu sa i en tale: «Dette er grunnleggende for regjeringen: Det jødiske folket har en eksklusiv og ubestridelig rett til alle områder av landet Israel. Regjeringen vil fremme og utvikle bosetting i alle deler av Israels land – i Galilea, Negev, Golan, Judea og Samaria».

Journalist Patrick Lawrence i Consortium News, beskrev nylig hvordan «Israels råskap i sin besluttsomhet om å utrydde palestinerne i Gaza – og vi må stålsette oss til det neste, som blir Vestbreddens befolkning – markerer en vending for hele menneskeheten. I sin nedstigning til fordervelse drar den sionistiske staten Vesten med seg». USA er redusert til et heleid datterselskap av den jødiske staten, ute av stand til å fremme sine egne interesser når de blir konfrontert med den såkalte Israel-lobbyen, og tilhørende Jødiske og sionist-kristne organisasjoner som har korrumpert og kontrollert amerikansk utenrikspolitikk, så vel som innenrikspolitikk.

Israel fortsetter å blokkere forsendelser av mat og medisiner, og har fokusert sine nylige angrep på de få gjenværende sykehusene, som drepte hundrevis. Selv om en FN-resolusjon krevde våpenhvile og tilgang til nødhjelpsforsyninger har Israel ignorert det, og det har også Washington. Det er bare USA kan tvinge Israel til å endre kurs, og er det et faktum at USA fortsetter å finansiere Israels krig, og forsyne de med hemmelige forsendelser av våpen, ellers vil ikke Israel være i stand til å fortsette krigen.

Og ikke la deg lure av Bidens påståtte press på Netanyahu for å «beskytte sivile». Han planlegger å invadere Gazas sørligste Rafah-region, hvor 1,5 millioner palestinere har søkt tilflukt og de vil nå få en snarlig død uten noen vei ut. Biden later som han er humanitær og har samvittighet, i et kynisk forsøk på å støtte hans eventuelle gjenvalg.

Vil vi se en ny apartheid-vegg lengre inn i vestbredden en gang i fremtiden? Bilde: Wikimedia Commons

Vi er alle palestinere.
Det hvite hus og kongressen, støttet av de jødiskdominerte mediene, er totalt i Netanyahus lomme, noe han har innrømmet offentlig mer enn én gang, og sa at USA «lett beveges» av en som ham. Hvis man virkelig trenger bevis om hvem som bestemmer i forholdet mellom USA og Israel, behøver man bare se på den nylige lovforslaget for omnibus-budsjettet for den føderale regjeringen på 1,2 billioner dollar:

Blokkering av enhver finansiering av United Nation Relief and Works Agency for Gaza (UNRWA) i minst ett år. Ettersom UNRWA er den viktigste humanitære hjelpeorganisasjonen, er forbudet fullstendig inkonsistent med Bidens uttrykte ønske om å møte den «økende» humanitære bistandskrisen for palestinerne som står overfor utsulting i det pågående folkemordet.

Lovforslaget vil også å beskytte Israel fra ansvar under eksisterende eller ny internasjonal lov, og å begrense palestinernes muligheter til å forsvare seg selv. Det forbyr enhver finansiering for å støtte en palestinsk stat, med mindre det vises at en liste over spesifiserte betingelser er oppfylt, og et tilfredsstillende «samarbeid med israelsk sikkerhetsorganisasjoner».

Det forbyr all finansiering til de palestinske myndighetene dersom Palestina gis status som stat av FN eller et annet FN-organ uten Israels samtykke. De detaljerte delene av lovforslaget som utvider hva som er blokkert eller forbudt, er som følger:

Lovforslaget forbyr all amerikansk finansiering av FNs internasjonale undersøkelseskommisjons etterforskning av Israels ulovlige okkupasjon av palestinsk territorium.

Lovforslaget trekker USAs finansiering av FNs menneskerettighetsråd, med mindre organisasjonen henlegger all etterforskning av menneskerettighetsbrudd fra Israel.

Lovforslaget forbyr finansiering av all støtte til den palestinske staten, bortsett fra under bekreftelse av det amerikanske utenriksdepartementet om at regjeringen oppfyller spesifiserte betingelser, som å «samarbeide med israelske og andre passende sikkerhetsorganisasjoner».

Lovforslaget forbyr all støtte til Palestinian Broadcasting Corporation.

Lovforslaget forbyr all finansiering av de palestinske myndighetene, dersom palestinerne setter i gang en etterforskning av Israel i Den internasjonale straffedomstolen.

Lovforslaget gir 3,3 milliarder dollar i «utenlandsk militærfinansiering» til Israel, som skal utbetales innen 30 dager.

Lovforslaget gir en halv milliard dollar i militærhjelp til Israel for «Iron Dome» og andre missilforsvarssystemer.

Lovforslaget har gått gjennom Kongressen, er skrevet inn i loven og er på vei for å få Bidens underskrift. Med andre ord, USA er villig medskyldig i tusenvis av drepte allerede, og den forestående drepingen av titusenvis flere uskyldige mennesker. Det finansierer Israels utryddelseskrig mot palestinerne.

Det er skammelig og vår regjering oppfører seg så monstrøst, kontrollert av en fremmed makt som har grundig korrumpert den. Og råttenskapen sprer seg over hele vårt politiske system, også til vår egen rett til ytringsfrihet. Bare forrige uke skrøt guvernør Greg Abbott i Texas av en ny lov for å utrydde angivelig antisemittisme, og ettersom kritikk av Israel eller jødenes oppførsel defineres som antisemittisk, er det sannsynlig at studenter som demonstrerer til støtte for palestinerne vil bli utvist fra universiteter og til og med tiltalt.

Det er også rapportert at Israel Lobbyen i USA er opptatt med å finansiere fjerning av politikere og andre offentlige personer som er kritiske til Israel. Dette er alvorlige ting som vil påvirke oss alle. På tide å våkne opp, Amerika!

Fra Global Research, publisert 4 april 2024.
Oversatt fra engelsk og forkortet. Linker i orginalartikkelen. Oversatt av Northern Light
Orginalartikkel: “Netanyahu’s Colonial Project”. Appropriation of All Palestinian Lands. Israel’s Plan to Expand into A “Greater State”. Dr. Philip Giraldi.

Forsidebilde: Wikimedia Commons

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

11 kommentarer. Leave new

 • Alle med flere enn to hjerneceller skjønner at BEGGE disse dødsfiendene vil kaste den andre på havet. Begge ser på seg selv som gudenes utvalgte, og den andre som Satan-dyrkere. En hvilken som helst «fredsavtale» i disse områdene er defacto bare å regne som en høyst midlertidig våpenhvile. Her blir det ALDRI fred så lenge det er igjen ett pustende nesebor.

  Stikkordet er RELIGION. Det er dette NWO’ers globalarkitekter har skjønt. Derfor forsyner de partene med våpen, og håper Midt-Østens innbyggere utrydder hverandre once and for all. From the River to the Sea. Pluss moms…

  Svar
  • VOX har rett. Religioner er skadelige. Politiserte. Uhellige. Vi trenger dem ikke. Vi kan være i kontakt med det guddommelige, helt på egen hånd, og presteskapet må finne seg en ny jobb, skjønt noen seremonimestere til dåp, død og denslags kan vi beholde.

   Svar
 • «Del 1. Israels plan om å utvide til en Eretz eller «Stor-Israel»som omfatter store deler av naboenes land»

  Og langsiktig, del2 ?
  Israel vil nok ikke bare ha kontroll over Golanhøyden. Men hele Syria til sitt Stor-Israel .
  ( Eller for å ‘trygge Isrraels grenser’ som Mossads argumenter vil bli om noen år. )
  Og kampene i Syria hadde ikke kommet istand uten USA/Israel sine våpenleveranser til ‘opprørsbevegelsen’ IS.

  Svar
 • wasan Totland
  15 april 2024 11:36

  Hele artikkelen er lavpanna propaganda. Her forsøker man også å forskjønne UNWRA. Hva er det med dette nettstedet og disse terroristene. Vi har vel nok med å takleat halvtomsete jentunger allierer seg med dem og står å skriker i gatene? Neste gang er det deres tur å bli steinet.
  Det hele handler mest om olja sett fra Nathayahus side.

  Svar
  • w.T.:
   » Det hele handler mest om olja sett fra Nathayahus side.»

   Ja, dette er nok en del av det.
   – Og muligheter for oljeledninger gjennom palestinsk område.

   Hva er det som er (lavpanna) propaganda? Lovforslagene?

   Svar
   • wasan Totland
    18 april 2024 11:24

    Det er ikke noe grunn lag for å opprette en stat som vi må betale for og senere forsørge innbyggerne i. Da snur man ting på hodet.

 • «Og ikke la deg lure av Bidens påståtte press på Netanyahu «

  Og ikke la deg lure av norske politikere, Bart Eide/Støre, sitt ‘press’ på Israel.
  Norge vil ikke sanksjonere Israel i særlig grad, kun for galleriet.
  Og Løvebakken sender fortsatt norsk våpenproduksjon til Israel, via USA.
  Og Nrk vil selvfølgelig ikke stå for noen GrandPrix boikott, -‘før alle land gjør det’ 😉

  Svar
 • Reidar Kaarbø
  15 april 2024 13:41

  Det Israel ikke har oppdaget ennå, er at Hamas og palestinerne denne gangen har vunnet krigen. De har trukket ned buksen på Israel for hele verden, og ingen liker det de ser. De har avslørt djevelskapen som har fått råde grunnen som noe Gudgitt frem til i dag. Nå er det slutt.

  Det vil sikkert ta litt tid fortsatt, spesielt for politikere som er korrumpert av Israel. Men det vil alltid være et før og etter 7. oktober 2023. Ikke fordi det var så fryktelig det som skjedde denne dagen, og kanskje var forutsett og planlagt for Israel, men fordi det som skjedde etterpå var så djevelsk, så umulig å se gjennom fingrene med.

  Mens et samstemt vesten brukte 3 uker å på utvise 153 russiske diplomater etter russernes angivelige forsøk på å ta livet av Sergej Skripal, har Vesten og Norge for et folkemord brukt et halvt år på IKKE å reagere, igjen sammen med et «samstemt» Vesten. Det er greit med litt folkemord når det er Israel som gjør det mot palestinerne.

  HER ER HVA ESPEN BARTH EIDE OG JONAS GAHR STØRE MÅ GJØRE STRAKS:

  Godkjenne den palestinske staten
  Sende Israels ambassadør hjem
  Iverksette sanksjoner mot Israel
  Iverksette full boikott av Israel
  Uttrykke støtte til Sør-Afrikas søksmål i ICJ
  Utestenge Israel fra MGP

  De to israelsvennene har hittil vist seg som lite troverdige, handlingslammete og ganske patetiske. Å prate nå, er det samme som å forlenge folkemordet. Nå må det HANDLES.

  Reidar Kaarbø
  redaktør http://www.hvamenerpartiene.com

  Svar
 • Hvordan skal man nå finne sympati for «Israel'»?

  Svar
  • For en million skal jeg gjerne sympatisere med dem i et par år, så lenge jeg slipper å late som om jeg liker det.

   Svar
  • Tja, de kan jo oppføre seg som de var en del av menneskeheten:
   Så kan/bør de så interneres, og gjennomgå omskolering i noen år.
   Slik det nå er , med dere hybris & tisseklipp er vel løpet kjørt. :
   Da må kulturen renses først.
   Skjønt, vitenskapen er vel usikker på om psykopati/hybis kan helbredes. (?)

   ‘Vår rase er Mesterens rase. Vi er guddommelige guder på denne planeten. Vi er like forskjellige fra de underordnede rasene som de er fra insekter. Faktisk, i forhold til vår rase, er andre raser dyr, i beste fall kuer.
   Andre raser bør anses som menneskelig ekskrementer. Vår skjebne er å herske over de underordnede rasene. Vårt jordiske rike vil bli styrt av vår leder med et våpen av jern.
   Massene vil slikke våre føtter og tjene oss som våre slaver.’
   (Menachem Begin – Israeli Prime Minister 1977-1983)

   Begin hadde vært involvert i terrorhandlinger i Palestina på 1940-tallet som leder av Irgun. Han hadde organisert bombingen av King David Hotel i 1946 og massakren på hele landsbyen Deir Yassin i 1948. Menachem Begin er den mest beryktede terroristen i israelsk historie og grunnleggeren av det politiske partiet som styrer Israel i dag, Likud.

   Og:

   ‘ Den jødiske utenriksminister i Frankrike Itzig Aron Cremieux sendte i 1860 et opprop til verdens jøder, og det heter her bl.a.:
   «Unionen som vi vil grunnlegge, skal ikke være noen fransk, engelsk, irsk eller tysk, men en jødisk verdensunion. I ingen henseende vil en jøde bli en venn av en kristen eller en muslim, før øyeblikket kommer da den eneste rettens religion stråler over hele verden i jødetroens lys…. Vår nasjonalitet er våre fedres religion og ingen annen nasjonalitet kjenner vi…. Tiden er nær da Jerusalem vil bli et bedehus for alle nasjoner og folk Vår makt er ufattelig, hvis vi lærer å sette inn makten for vår sak … Dagen er ikke fjern da alle rikdommer og alle jordens skatter skal bli Israels barns eiendom.’

   Ellers:

   Om ‘GUDEN’ :
   ‘For snart 3.000 år siden lå to små kongeriker der Israel og Palestina er i dag. De var verken store eller viktige, men hadde god beliggenhet i en viktig handelsrute.
   Det førte til at andre riker stadig var ute etter dem. De ble beleiret og erobret. I år 722 f.Kr. faller Israel, det ene kongeriket. 130 år etter faller Juda, det andre. Folkene flykter.
   Disse folkene hadde flere guder, som de tilba og ofret til i templene sine. Jahve var en av dem. I dag kalles han Gud. 
   Senere utover århundrene går de over til troen på at det bare finnes en gud, Jahve eller Gud som vi kaller ham i dag, sier Gudme.
   På veien fra Jahve som en av flere guder til den eneste ene blir de andre gudene trakassert og erklært maktesløse.
   Det avhenger av om du ser på dette historisk eller religiøst. Jahve fikk sitt eget reklamebyrå og tekstforfattere. Han ble støttet av folk som hadde makt i samfunnet, og som klarte å rekruttere flere, sier Anne Katrine Gudme.
   Hun tror hun vet hva forfatterne av Det gamle testamentet ville svart: 
   – De ville svart begge deler: Vi har den beste guden, og den beste guden har oss, som er de beste tilbederne.’
   forskning.no/arkeologi-historie-kristendom/gud-hadde-opprinnelig-en-kone/2344508

   .

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

I Tyskland tvinges nå Palestina-solidaritet under jorda.

Konsekvensen er at demokratiet kvistes.

Forrige innlegg

Kunstig intelligens:

KI som informasjonskrigens supervåpen.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.