POSTED IN Demokrati, Tyskland

I Tyskland tvinges nå Palestina-solidaritet under jorda.

Konsekvensen er at demokratiet kvistes.

6 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Kruttønna Tyskland

Av Jan Hårstad

I årevis har jeg bedt selvtenkere beskjeftige seg med Tyskland, noe som slett ikke er enkelt i Norwegen da våre professorer og journalister i stort lanserer Tyskland som et superland for demokrati (Bernt Hagtvet) og  – igjen – som vår bastion mot det fæle Russland. 

Det er ikke noe hemmelighold om Bundeswehrs langtidsplaner. Der står det svart på hvitt at Deutschland skal være en Führungsmacht militært i Europa. Og pengene som går til hæren og rustningsindustrien er ekstreme. Tyskland skal bli «krigsdyktig» heter det.

Det framgår også av strategiske dokumenter at Tyskland er helt i staver over de gode energi- og militær-avtalene med Norwegen. De tror knapt sine egne øyne så fint som det går.

Umiddelbart etter at Gazakrigen brøt løs 7 oktober 2023, har Tyskland jaget palestinske aktivister som nazistene jaget jøder utover 1930-tallet. Palestinsk solidaritet med palestinske fanger er en forbudt organisasjon, demos klubbes ned konsekvent og ettermiddagen fredag 12 april kom det til en oppsiktsvekkende razzia i Kongresshallen i Berlin Tempelhof.

Helt åpenbart har arrangørene jobbet intenst med å ha en lav profil på denne palestinakongressen vel vitende om at det offisielle Tyskland ville sabotere den. Også DIE LINKE!!!

Kongresshallen tar 1000 deltagere, men her stilte da politiet opp i et antall av 900 og sa at brannforskriftene bare tillot innslipp av 250. Men det stoppet ikke der: selv jødiske aktivister for fred ble tatt hånd om av politiet som farlige og prominente og eldre palestinere likeså. Kort; Politiet sørget for at kjempearbeidet med denne Kongressen ble tilintetgjort.

Å fremme en fredspolitikk overfor Russland gjør en til en politisk tvilsom, kanskje kriminell person i dagens Tyskland.

Alle som er knyttet til partiet AFD er konsekvent boikottet og demonisert. Offisielt påståes det at de er «rasister» men det skal man ikke la seg lure av. Eliten i Tyskland brenner etter en revansjekrig mot Russland. Det er deres sentrale pasjon og AFD pådrar seg framgang ved å ivre for fredsforhandlinger og normalisering med Russland. Det er det som er høyforræderiet. De står i veien for krig. Og det gjør partiet populært blant folket som allerede nå merker at omlegget til tysk Krigsøkonomi gjør dem fattigere.

Du trenger ikke være professor i statsvitenskap for å vite det at i to verdenskriger har UKRAINA hatt en sentral plass i tyske krigsmål. Alle de gruvene og alt det korn og skog Ukraina hadde, var noe Tyskland også ville ha del i. Og nå mer enn noen gang da Tyskland er fattige på strategiske råstoffer og kaster blikket på gruvene i Norwegen også. De kommer.

Avskaffelsen av all type marxistisk tenkning har ført til et merkelig verdensbilde i Norge. En tror historien beveger seg ut fra politikersnakk. Snakk er ifølge norske statsvitere historiens motor. Der er det ingen forskjell på Aftenposten-Klassekampen-Document.

Det som nå skjer over hele det gamle imperialistiske Europa er at våpenselgerstatene mobiliserer seg til en massiv undertrykkelse av Palestina solidaritet. Dess mer enn undertrykker desto større er faren for at åpen demokratisk politikk blir tvunget under jorda der en kan ta i bruk metoder vi ikke forbinder med Hagtvets lysende demokrati.

Forsidebilde: Lexica

Redaksjonen har lagt til bilde m/tekst

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

6 kommentarer. Leave new

 • Det er vel grunn til å tro at det går opp for vestlig-kulturelle at det er rimelig håpløst å blande seg inn i striden når to totalt ikke-kompatible dødsfiender – som begge hevder å være gudenes utvalgte – sender bomber og raketter mot hverandre.

  Jeg hører stadig flere ymte at det beste vi kan gjøre er å holde oss langt unna. For her blir det ikke fred før det bare er en mann igjen. Slik må det gå når religiøse fiende-nasjoner besitter bomber og raketter.

  Svar
  • wasan Totland
   15 april 2024 9:56

   Jeg støtter ditt og son of Hamas syn på saken. Denne artikkelen snur alt på hodet. DSisse terroristene og deres medløpere støtter altså Støre selv om han ble jaktet på av dem? De skyver sivilbefolkningen foran seg og har som eneste mål å utslette staten Israel. Hva gjør at mennesker støtter de som begår slike bestialske handlinger som de selv la ut på nett. Noen av dem ble samlet i filmen Supernova. Uansett om Nathayahu hadde en finger med i spillet er det ikke legitimt å støtte islamistene.
   Får håpe at redaksjonen her en gang våkner opp. Inntil da blir det ikke mere pengestøtte fra meg! Det får være måte på underkastelse!

   Svar
   • Jan Hårstad
    15 april 2024 13:44

    Wasan: jeg tror ikke du har lest Mosabs bok: Son of Hamas. Etter masse traumatiserende
    opplevelser gikk han inn i Mossad og virker deretter.
    Norge-Støre har alltid vært støttespiller for PA-selvstyremyndigheten i Ramallah.
    Også på document har jeg et helt bedt folk der legge fram beviser for at Støre/Norge
    støtter Hamas. Kommer aldri.
    Det andre ingen berører er at ALLE palestinske organisasjoner deltar i Gazakrigen. Selv Fatah
    på grunnplan deltar.
    Undersøkelser viser at 84-88% av palestinerne støtter Gazakrigerne og Hamas-Islamsk Jihad etc
    Når jeg leser innlegget ditt Wasan er jeg i tvil om du har snoket på palestinsk-isralsk historie i det hele tatt. I Norge bør man helst ikke vite hva IRGUN,HAGANAH,PALMACH,STERN var for noe.

  • Jan Hårstad
   15 april 2024 12:18

   Dette er jo bare fantasi,vox. Sykes-Picot avtalen av 1916 delte jo Arabia mellom Frankrike/England.
   Når UK ga Palestina bort som Homeland til zionistene var det naturligvis for å styrke sin egen posisjon
   i Midtøsten. (Balfour)
   På grunn av de ekstreme gass og oljekilder som finnes i Midtøsten deltar jo Vesten direkte eller indirekte i absolutt alle kriger som finner sted.
   Hvis man tenkte seg et fravær av vestimperialismen i Arabia (baser,våpensalg,avtaler) ville jo Vesten bryte sammen. Derfor blir det krig i Arabia så langt øye kan se.

   Svar
   • wasan Totland
    18 april 2024 11:42

    Det er også riktig etter mitt syn. Når det gjelder den andre saken må du være klar over at slike som begår slike overgrep mot menneskeheten, og deretter paraderer likene, er det ikke mulig å støtte uten å bli klassifiseert som gal. Lest eller ikke lest historie har lite eller ingen ting med saken å gjøre.

    Israelittene kan nok gjøre mye ugagn, skyte barn og lignenede, men de kommer aldri opp imot slik perverse scener som de selv filmet direkte da de fikk anledning under det iscenesatte angrepet til Nathanyahu m. fl.
    Det handler om anstendighet.

 • Politiet misforstår oppgaven igjen og igjen. 900 av dem. Ressurser som kunne brukes til noe samfunnstjenlig som å stanse for eksempel kriminelle klaner brukes heller til å forhindre en antikrigskongress. Vi ser hvor lydige bikkjer de er til å gjøre som de får beskjed om uansett hvor etisk feil det er. Jøder mot folkemord regnes nå som kriminelle i Tyskland. Hvor dumt kan det bli? Die Lügenpresse kaller det «kongressen for Israel-hatere» og det kan kanskje komme til å stemme bedre og bedre for hver dag som går.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Nå presses det på for full underkastelse:

EØS er perleporten til himmeriket for Norge.

Forrige innlegg

Netanyahu sitt drømme-Israel:

Netanyahus koloniserings-prosjekt er at Israel tilraner seg alle palestinske landområder

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.