POSTED IN Covid-19, Helse

Nekter å fremlegge de data som covid-vaksinen bygger på.

Hvordan kan vi da vite at det er en vaksine?

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Redaktør for British Medical Journal: – Dette er ikke vaksiner!

Av red. PSt -7. november 2021

Den anerkjente medisinske redaktøren Peter Doshi hevder at covid-vaksinen mangler vitenskapelig grunnlag – «Uten data er det ikke vitenskap».

Peter Doshi er en farmasøytisk forsker, førsteamanuensis og anerkjent redaktør av British Medical Journal. Han snakket 3. november i en rundbordsdiskusjon organisert av senator Ron Johnson om mangelen på åpenhet i legemiddel- og vaksinestudier (13 minutter og 20 sekunder inn i videoen). Dette skriver svenske checkfact.org.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er peter-doshi-696x390.png

Doshi mener at historien gjentar seg. I fire år prøvde han og mange andre forskere å få det tusensiders grunnlaget for godkjenningen av det antivirale stoffet Tamiflu, som ble brukt mot sesonginfluensa et stykke ut på 2010-tallet. Forsøkene var forgjeves.

For Pfizers vaksine, som er den covid-vaksinen som er mest brukt i den vestlige verden og som nå er den eneste i Sverige som gis til personer yngre enn 30 år, vil det ikke være mulig å be om informasjon fra studiene før i mai 2025. 

Doshi mottar heller ikke dataene for de kliniske studiene som covid-vaksinen er basert på. Ingen av farmasøytiske selskapene har utgitt studiedokumentene. For Pfizers vaksine, som er den covid-vaksinen som er mest brukt i den vestlige verden og som nå er den eneste i Sverige som gis til personer yngre enn 30 år, vil det ikke være mulig å be om informasjon fra studiene før i mai 2025. 

Doshi avslutter sin tale til senatoren med ordene: «Uten data er det ikke vitenskap».

https://youtu.be/VruS4N0_wxE

Innlegget er hentet fra Steigan.no

Forsidebile: Florian van Duyn

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • Er blitt fortalt at vaksinen inneholder : Aluminium. Formaldehyde. Mercury (kvikksølv) som er et av de mest giftige stoff som finnes, kan bla. gi hjerneskade. DNA fra aborterte fostre, en mix av griseblod, kaninhjerner, hundnyrer. Genmodifisert stoff som kan gi mutasjoner. mm.

  Svar
  • Du glemte grafen som gjør deg til en antenne for 5G signaler slik at «de» kan styre hjernen din og få deg til å gjøre ting «de» vil. Dessuten glemte du morgellons som er funnet i flere «vaksine» batcher. Hva disse morgellons skal gjøre er uklart, men noen mener at forsøk med slike har vært gjort i laboratorier for å «overta» hjernecellene dine (på medisinsk basis).

   Svar
   • Jaha, nå må du fortelle hva disse vaksinene inneholder da, det er det som er interessant, ikke det tøvet du kommer med.

 • Morgellons er mest utbredt i USA. Det er en lidelse sterkt foraktet av det offisielle helsevesen, og beskyldninger om at det er innbildninger, og at den egentlige sykdommen er vrangforestillinger er utbredt.
  Allikevel har jeg sett så mange fotos av morgellons sår at jeg kan ikke tvile. Det er syntetiske fibre som har klare industrielle farger som dukker opp i hudoverflaten og skaper ekstrem kløe og ubehag. Punktum.
  Hvordan de har kommet dit er derimot ett annet spm. Den mest troverdige teori er at det er nanopartikler som har blitt sprayet via fly og som har havnet i drikkevann og næringskjede ellers, og deretter, når disse har blitt med i byggeprosessen i kroppen så begynner de når mengden er stor nok å samle seg til fibre.

  Men ja, spørsmålet om innholdet i vaksinene er viktig og hvorfor har det ikke dukket opp før?
  Og hvordan kan noensomhelst påstå at vaksinen er sikker når innholdet ikke er kjent?
  Jeg har hatt inntrykk av at vaksinen er veldig voktet og at det er meningen at eksemplarer ikke skal havne på avveie slik at de kan bli testet.

  Svar
  • Et kjapt søk i vitenskapelige artikler på Google Scholar, viser at det er publisert 90 vitenskapelige artikler som inneholder ordene «morgellons» og «vitamin D». Jeg har skumma noen og det se ut som borrelia går igjen som tema i flere av dem.
   Ville bare nevne det, siden jeg likevel maser om sånt.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Hva har Australia gjort i det siste som fører til overfylte sykehus?

Kan det ha noe med vaksiner og nedstengninger å gjøre?

Forrige innlegg

Nord i Syria skjer det nå.

Blir det den syriske regjeringshæren og russerne som redder kurderne denne gangen?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.