POSTED IN Globalisering, Klima

Nederland: Vi sier nei til globalisme!

Titusenvis demonstrerte mot klimasvindlernes tyranni

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Swebbtv

Titusenvis av mennesker demonstrerte i helgen mot klimaalarmistenes forsøk på å gjøre Nederland til en globalistisk slavestat. Publikum De jublet da den kjente nederlandske rettsfilosofen Eva Vlaardingerbroek talte: – Vi forhandler ikke med folk som plager bøndene våre og driver dem til fortvilelse!, erklærte hun foran den enorme folkemengden.

Denne helgen var det en massiv demonstrasjon i Nederland for landets bønder, som den nederlandske globalist-regjeringen prøver å knuse og beslaglegge jorden deres. En av foredragsholderne var den nederlandske rettsfilosofen Eva Vlaardingerbroek, som Swebbtv Nyheter har skrevet en serie artikler om. Hun sparte ikke på kruttet da hun angrep «globalistene» som ifølge henne prøver å ødelegge landet.

Landet vårt ble født av motstand mot tyranni, spansk tyranni. Nederland ble dannet etter en 80 år lang uavhengighetskrig mot kong Filip II og spansk styre, som begynte med et opprør i 1568. Nå, nesten fem hundre år senere, kjemper vi igjen mot tyranni, mot et korrupt og urettferdig regime som driver bøndene våre bort fra jorden deres.

Tidligere kom denne urettferdigheten fra Madrid. Nå kommer den herfra, fra Haag. Og dette er den verste urettferdigheten. Vår regjering har satt i gang et angrep på sitt eget folk, på en av de hardest arbeidende, mest suksessrike og inspirerende folk i landet. Og det er våre bønder og innbyggerne i Nederland! Hun påpekte at nederlandske bønder i århundrer har produsert mat til millioner av mennesker over hele verden.

– Og i motsetning til det løgnerne i Haag hevder, gjør bøndene det på en bærekraftig og ansvarlig måte, med stor respekt for Guds skaperverk. Men det er selvsagt ikke det vår regjering er bekymret for. Vår regjering bryr seg ikke om naturen, det nederlandske folket eller bøndene. De har rett og slett fabrikkert en løgn for å stjele bøndenes jord. Alt dere bønder eier, alt dere har arbeidet så hardt for hele livet. Vil du vite hva jeg kaller den typen mennesker? Tyver! Og jeg kan fortelle dere alle her, vi forhandler ikke med tyver. Vi forhandler ikke med folk som fører en utmattelseskrig mot bøndene våre.

Men ifølge rettsfilosofen gjelder dette ikke bare regjeringen, men også «opposisjonen», som ikke deltok i protestene. Alle politikere følger globalistenes agenda. – De burde skamme seg! Fordi, kjære folk, hvis ikke nå er tiden for å kjempe, når er det da? Og de som står bak er den globalistiske eliten i EU, påpekte Vlaardingerbroek. – Hva blir igjen til oss? Ingenting! Og det er derfor vi har samlet oss her i dag. Se hvor mange av dere er, mot alle odds! Det er utrolig å se! Ødeleggelsen av vår nasjon og vårt demokrati må stoppe.

Nederlandske bønder, dere er de eneste som har nok mot og styrke til å virkelig kjempe mot vårt forferdelige regime. Dere er vårt siste håp. Det siste håpet for vårt vakre land. Og det er selvfølgelig nettopp derfor de vil ha dere bort. Men vi vil kjempe mot dem. De vil kjempe mot oss, de vil ikke stoppe ved noe. De vil jage oss overalt.

Og selvfølgelig vil lakeiene deres i hovedstrøm-mediene gjøre alt de kan for å demonisere bøndene våre og resten av oss. Men vi vet bedre. Derfor står vi fast ved våre bønders side. Vi sier nei til globalisme, nei til de som selger ut landet vårt, og vi sier nei til dette regimet! Lenge leve de nederlandske bøndene, leve Nederland, leve vår frihet!


Fra Swebbtv, publisert 13 mars 2023. Oversatt fra svensk av Northern Light.
Linker og tweet med video i originalartikkelen.
Originalartikkel: Tiotusentals demonstrerade mot klimatbedragarnas tyranni – ”Vi säger nej till globalism!”

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Nydelig! Får håpe Andre land tar enter det som skier I Nederland.

  Svar
 • Statens NRK nevner ikke demonstrasjonen. Selvfølgelig. Det kunne jo inspirere nordmenn til noe lignende. På samme måte som de gule vestene ble ignorert til det ble uunngåelig å ikke informere. Litt. Ingen hjerteskjærende bilder av gummikuleskadede og skamslåtte. Av politiet. Selvfølgelig ikke.
  Norsk medvirkning til Nordstream-sabotasjen nevner NRK heller ikke.
  Men det gjør Lindtner og Steigan.
  Hjertelig takk!

  Svar
 • Uvanleg kloke ord frå ei uvanleg vakker kvinne frå gode gamle Holland. Til inspirasjon. Klima er ei kalkulert avledning frå naturvern og forurensing som vi mennesker kan påvirke. Sokalla klimatiltak er kun styrt overføring av verdier frå fattige til rike.

  Svar
 • Bra at noen sier i fra om klima svindelen og om hva som skjer.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Hele banksystemet skjelver.

Står vi overfor en omfattende bank-kollaps?

Forrige innlegg

Er det mulig å avsløre dem alle?

USAs løgner.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.