POSTED IN NATO, Norge

Nato skal omgjøres til en angrepsallianse.

Skal ikke Natos vedtaks-endring til folkeavstemning?

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

«NATOs forsvarsministre møttes i Brussel for å undertegne en konvensjon om endring av alliansens vedtekter.

Av Northern Light


Fra nå av vil NATO kunne være i krig utenfor rammen av artikkel 5, med andre ord uten at ett av medlemmene blir angrepet».

Da burde befolkningen i et medlemsland kunne stemme over om de vil at landet skal være medlem av NATO, for det er dramatisk når NATO formelt går over fra å være en forsvarsallianse, til også å bli en angreps-allianse.

For eksempel har Kina aldri truet Norge, så at Norge skal være med USA i et militært angrep på Kina, fordi landet har passert USA når det gjelder økonomi og teknologisk utvikling, og fordi finansfolket vil erobre Kina for sin nye verdensordning, ville nok de fleste nordmenn ha reservert seg mot, hvis de visste om dette.

Angriper USA og Norge Kina i Sør-Kina havet, vil Kina gjengjelde med interkontinentale raketter mot Norge, og Norge blir slagmark. De fleste i administrasjonene kalt regjeringer vi har, er kun lojal mot sitt eget folk, finansfolket i Wall Street, bankkartellet og deres utøvende enhet Washington.

De har norske pass, men er ikke norske, de mener verden er deres. Hva slags farer det norske folk og land utsettes for på grunn av deres beslutninger, er dem uvedkommende. For dem er Norge bare en region i en verden hvor de skal herske.

Deres oppgave er å bruke Norges ressurser til finansfolkets globale agenda, derfor bruker de generøst av Oljefondet, men alle andre steder enn i Norge. Mye av pengene som Norge har gitt til USAs, les Wall Streets kriger, og skal gis til Ukraina, ender i finansfolkets lommer.

Finansfolket har hovedsete i Wall Street, men har sine folk i alle lands regjeringer, med oppgave å legge til rette for at de får kjøpe landenes ressurser med privatisering av økonomiene og politisk list.

Det er samlet en enorm konsentrasjon av kapitalmakt, eierskapsmakt, krigsmakt, politisk makt, rettsmakt og mediamakt hos dette finansfolket, som bare utgjør et par tusendeler av verdens befolkning.

De er dermed skyldig i de fleste av de militære og økonomiske krigene, som gjør at flere milliarder i verden lever i fattigdom og elendighet som dreper hundretusener hver dag. De gjør verden til en valplass, og det er dem likegyldig om milliarder av andre dør for at de skal få sin nye verdensordning.

Forsidebilde: Solal Ohayon

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • Reidar Kaarbø
  21 februar 2023 7:54

  I 1999 ble NATO endret fra forsvarsallianse til angrepsallianse på en snedig og tilslørt måte, – uten offentlig debatt, uten bred politisk behandling, uten folkelig forankring. Trolig fikk ikke våre politikere engang med seg alvoret i, og konsekvensene av den nye strategien.

  For nå åpnes det for at NATO skal kunne intervenere i andre ikke-medlem-land ikke bare når det er en væpnet konflikt, men når det er en potensiell fare for krise av noe slag. Med andre ord: NATO kan nå gå inn hvor som helst, når som helst, hvordan som helst, og ut fra hvilket som helst påskudd, til og med med kjernefysiske våpen.

  Professor i litteraturvitenskap ved UiB Arild Linneberg skrev en innledning til boka «NATOs nye strategikonsept# (Pax forlag 2000) som jeg har fått tillatelse til å gjengi. Tittelen til innledningen er «Strategisk retorikk og retorisk strategi i NATOs nye strategikonsept». Den ligger her:

  https://hvamenerpartiene.com/vedlegg/NATO.htm

  Svar
 • Torfinn Slettebø
  21 februar 2023 8:49

  Takk for nyttig og nifs informasjon. Stortinget har ingen planar om å melda Noreg ut av Nato. Difor må initiativet takast nedanfrå og lokalt.

  Hjelp kommunen din til å gjera vedtak om Nato-fri kommune.

  Norske offiserar som godtek den nye Nato-ordninga, får forbod mot å snakka om «forsvar» og må omskulerast.

  Svar
 • En viktig artikkel.

  Og to gode innlegg fra R. og T.S.

  «Norske offiserar som godtek den nye Nato-ordninga, får forbod mot å snakka om «forsvar» og må omskulerast.»

  Når Norge ( norske politikere . Dvs. Ap/Stoltenberg i teten) bruker våre FORSVARS-fly til å ANGRIPE et Libya som ikke angrep Norge eller noe annet land, eller Nato-land for den saks skyld.
  – UTEN at våre (forsvars- )militære protesterte !
  – Og UTEN at innbyggerne protesterte. Og UTEN at AP-statsministeren ble stilt for retten for å bryte norsk grunnlov!
  ( Og/eller at partiet ble forbudt.)

  DA har vi ( burde ha) mistet retten til militære fly og skip som potensielt kan angripe og ødelegge andre nasjoner.
  Et militært forsvar som angriper andre land som ikke provoserer oss, er det MOTSATTE av forsvar.
  Det trygger ikke Norge!
  Det er en oppfordring til å angripe Norge.
  Innbyggerne bør derfor angripe Løvebakken. Med eller uten våpen.

  Svar
 • Og nå sitter Jonas Gahr Støre og arbeider ut det krigsbudsjettet som Jens Stoltenberg ber om. Dette her går over alle støvleskaft.

  Svar
  • Wasan Totland
   21 februar 2023 22:34

   Vedig snart har vi en krigsøkonomi også med konfiskasjoner av folks eiendeler og midler. Eliten må bare få konstatert at NATO er i krig med Russerne fra en av partene og sendt passe langtrekkende våpen til at de kan ramme i Russland eller på Krim. Det kan skje allerede denne uka.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Seymour Hersh:

Ukraina kan aldri vinne krigen mot Russland.

Forrige innlegg

Verden er i forandring:

Israel kastet ut av toppmøtet i den Afrikanske Unionen.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.