POSTED IN Helse, Norge

I Australia øker tilfellene med brå dødsfall.

Dr. Peter McCullough krever gransking av dette dødelige fenomenet.

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Kardiolog krev at Australias tilfelle av brå, uforklarte dødsfall må granskast straks

Dr. Peter McCullough krev at det straks skal settast i verk nærare undersøkingar av den plutselege auken i dødsfall med ukjend årsak etter COVID-19-vaksinen.

av Avi Yemini 

Det hastar med å få undersøkt auken i det såkalla ‘sudden death syndrome’, brå død med ukjend dødsårsak. Det har kardiologen Peter McCullough gjentatt under ei rekke tilstelningar langs austkysten av Australia denne veka. 

«Når unge folk får hjartestans, er årsaka kjend – eller den var det i alle fall før Covid dukka opp. Det som er ekstremt urovekkande no i (Covid-)vaksine-æraen, er at det skjer brå død utan forklaring, sa han.

«Vi bør aldri godta at nokon som har døydd etter å ta vaksinen får dødsårsaka erklært som ’ukjent’.»

Dr. Peter McCullough

Den US-amerikanske hjartespesialisten sa han trudde vaksinen gjorde folk meir mottakelege for ulike hjarteproblem.

«Det er heilt klart noko som treng nærare gransking,» sa han.

I Australia blir folk no eksponert på to måtar – både av viruset og vaksinen. Dei fleste australarar tok vaksinen først, og fordi den ikkje fungerte, fekk dei Covid på toppen av den – så dei har blitt eksponert for pigg-proteinet til koronaviruset fleire gongar.

«Vi veit at [mRNA-]vaksinen eksponerer kroppen for langt fleire pigg-protein enn sjukdommen Covid gjer.»

’Turnéen’ til McCullough var sponsa av United Australia Party (UAP), og han heldt sine talar på Covid-19 Vaccination Conference-arrangement i Brisbane, Sydney og Melbourne.

Kardiologen avviste medieskildringar av han som «kontroversiell»:

There’s «Det er ikkje nokon kontrovers om dei medisinske sanningane, og ikkje ein einaste australsk doktor har utfordra noko av det eg har sagt,» fortalde han til Rebel News.

United Australia Party-senator Craig Kelly sa massemedia «nekta å ta imot pengane våre» til annonsar om tale-turnéen.

Men dét hindra ikkje at billettane til arrangementa vart raskt utselde.

UAP-senator Ralph Babet sa: «Vi har legar som gjerne vil høyre sanninga, vi har folk som er vaksineskadde, men viktigast av alt: vi har folk som kjem for å høyre noko dei ikkje har høyrd dei siste to av tre åra – sanninga.»

Fritt omsett av Monica Sortland

Henta frå https://www.rebelnews.com/cardiologist_demands_urgent_investigation_into_sudden_australian_deaths?utm_campaign=ay_drmccullough021523&utm_medium=email&utm_source=therebel

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • Årsaken er injeksjonene. Alle vet det. Med kontroll på media og penger kan sannheten forsatt undertrykkes. Patrioter i alle vestlige land bør begynne planlegge folkedomstoler for de ansvarlige. Politi og militære skal delta på folkets side. De er folkets tjenere, deres troskaps ed går til folk og land, ikke regjering, storting eller politisk etablissement. Nekter de støtte sitt folk, går de med i dragsuget. Regjeringer, parlamenter, akademika, media, forvaltning – alle skal få sin medvirkning vurdert. Disse menneskene er ansvarlig for i egen vinnings hensikt, at tusenvis av nordmenns fikk en plutselige død, sykdommer og manges altfor tidlige død. Det skal dommene avspeile.

  Svar
  • Ja, det er innlysende at det er injeksjonene som har skylden. Bare det faktum at medier og myndigheter «går rundt grøten» og ikke nevner det opplagte med ett ord, bør være nok til å få noen og enhver til å ane «ugler i mosen». Det har også vært en «mystisk» økning i trafikkulykker – og jeg har merket meg en tendens i flere måneder nå. En rekke sjåfører, gjerne yngre, kjører ut av veien i (antatt) lav hastighet og blir funnet bevisstløse eller døde bak rattet uten å nevneverdig ha kollidert med noe som helst. Her har man konkludert med illebefinnende. Også fra utlandet ser man bekymringsfullt mange ulykker som skyldes «medisinske episoder». Det er selvsagt at noe slikt som blodtrykksfall, hjerteatakk og slag like gjerne kan skje bak rattet som andre steder.

   Jeg lurer for øvrig på hvem som vet hva av alle dem som pusher vaksinene. Hvem tror ærlig og oppriktig at disse er gode og livreddende? Hvem mistenker at de er farlige , men tør ikke si fra? Og hvem er så onde og uten skrupler at de uten betenkeligheter fortsetter å «reklamere» for noe som de vet dreper deres medmennesker?

   Svar
   • Wasan Totland
    21 februar 2023 22:12

    Jeg tror du må stille flere spørsmål. Hvis noen er i stand til å gjøre noe slikt mot folket og har sånne enorme ressurser, kan de også være i stand til å ramme deg på andre måter hvis målet er depopulasjon. Maten vi spiser, Andre vaksiner, medisiner, vann, husdyr, melk osv. ..spekteret er stort.
    Bare det at de med alle midler forsøker å skjule sine forbrytelser sier meget om dem. Hvorfor blir ikke unge døde obdusert, for eksempel?
    Vi må være på vakt!

   • Så enig, så enig! Vi lever i en «merkelig» tid….i et absurd teater…..en skrekkfilm. Og det eneste man egetlig kan stole på, er egen intuisjon. Leste forresten nå nettopp at leger er fullstendig utslitte – og at noe har skjedd de siste årene; folk er sykere enn før. Særlig de eldre. Og det er mange av dem. Det kan ikke tilfeldigvis ha noe å gjøre med en viss vaksine…..?

    For øvrig er det helt klart at «de» ønsker å ramme og lamme matproduksjon ,forsyninger og arbeidsplasser. Togavsporingen som nylig har skjedd i Ohio, og som knapt nevnes i MSM, ser ut til å være en forferdelig katastrofe – verre enn den i Tsjernobyl. Folk blir syke og dyr dør. Og disse stoffene forgifter nå de enorme jordbruksområdene i Ohio og Pennsylvania. Det er nødt til å være en agenda som ligger til grunn for at denne katastrofen ikke er hovedoppslag i alle medier.

   • Taival_Koski
    22 februar 2023 7:26

    «Togavsporingen» med den påsatte brannen skjedde i Amish-folkets kjerneområde. Dette var et rettet angrep på en vaksineskeptisk kristen minoritet. Dette var angrep på egen befolkning. Når skal samene i Finnmark få føle den permanente stats misnøye for sin motstand mot vindmøller og kraftlinjer i Finnmark? Er det løsningen på dette de jobber med på de amerikanske militærbasene i Norge, å utvikle skreddersydde DNA-basert biologisk løsning mot samer, kvæner og nordmenn? Grunnforskning var gjort i Ukraina før russerne lempet dem på dør å flyttet til Norge. Så det er all grunn til å være ytterst mistenksom når legen vil ha deg bytte medisin. De ønsker bare å drepe deg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Seymour Hersh:

Ukraina kan aldri vinne krigen mot Russland.

Forrige innlegg

Verden er i forandring:

Israel kastet ut av toppmøtet i den Afrikanske Unionen.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.