POSTED IN Coronavaksiner, Virkelighetsforståelse

Når virkeligheten er ubehagelig skal den faktasjekkes.

Studie som viser 40 ganger flere bivirkninger av coroanavaksiner enn forventet blir fjernet.

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Alarmerende vaksinasjonsstudie trekkes plutselig tilbake

I begynnelsen av mai skapte etterforskningen alarm: Ifølge studien er alvorlige bivirkninger etter Covid-vaksinasjoner 40 ganger (!) høyere enn forventet. To uker senere tar den ansvarlige universitetsklinikken studien offline – det er visst bedre å ikke være assosiert med studien lengre

For det første fikk studien til Berlin Charite University Hospital det til å skape sjokkbølger i samfunnet. Ifølge universitetet er antallet alvorlige komplikasjoner etter Covid-vaksinasjoner 40 ganger høyere enn forventet. En halv million mennesker er berørt. Studielederen advarte: «Legene må handle!»

__________________________________________________________________
Innlegget er hentet fra Politikeren

__________________________________________________________________

To uker senere er det annerledes. Plutselig tok Charité avstand fra etterforskningen, som ble rapportert av “Berliner Zeitung”. Charité ønsker heller ikke lenger at påstandene fra studieleder Harald Matthes skal spres på deres vegne og være offentligpå nett.

Ifølge Matthes’ studie er tallene fra Paul Ehrlich Institute (PEI) feil. Antall alvorlige bivirkninger etter koronavaksinasjoner er 40 ganger høyere. Matthes er professor i integrativ og antroposofisk medisin ved Charité.Som Venstre-parlamentsmedlem Tobias Schulze nylig tvitret, ønsker klinikken å ta studien fra internett og utsette den for en omfattende kvalitetssjekk før den utleveres på nytt, eller “faktasjekkes” om du vil og tilpasses folkets narrativ.

Charité snakker nå om en «åpen internettundersøkelse som ikke en gang er fullført», og de mener det ikke lengre kan være snakk om resultatene av en vitenskapelig studie men en falsk studie, Ifølge Charité-talsmann Markus Heggen er ikke databasen tilstrekkelig «til å trekke konkrete konklusjoner om frekvenser i befolkningen generelt og til å tolke dem på en generell måte».

Frykten slo altså inn i Europas munnbindkapital og koronapassets frontside.

Forsidebilde: Agence Olloweb

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Det totalitære vesten møter motstand mot WHO-diktatur. På Afrika-dagen. Så ironisk. De er ikke så begeistret for globalismen. Kjerkol har vist sitt sanne ansikt og drar hjem med uforrettet sak. Neket. Nå ble jeg litt glad. Og humrer skadefro.

  Svar
 • Dermed har vel konspirasteoriene blitt til fakta (igjen)? «Vi» har forsøkt å advare mot disse «vaksinene» siden de kom, men massenes treghet har ført dem opp i store fremtidige vanskeligheter, hvor mange skal dø fremover, og hvor mange skal være permanent skadet av disse injeksjonene?
  I dag ser det ut til at man bør stole på KT’ere mer enn såkalte «eksperter» fra diverse «helse» foretak, NGO’er og statlige organisasjoner. Det er noe som heter «føre var, er bedre enn etter snar», og dette ordtaket står beinstøtt inn i evigheten. Likeledes at å tenke selv er det beste for deg.

  Svar
 • Apropos bedre føre var enn etter snar:
  Det finnes visst mulighet for å gi blod til seg selv som kan lagres inntil ett år, i tilfelle behov, greit å vite, for å akseptere blod fra blodbanken ville være galskap. Dr. Jane Ruby snakker nettopp om dette og mye annet på bitchute. Hun tør å gå inn på tema som «shedding» og hvorvidt de forfriskningsdoserte utgjør den verste smittefaren, eller om de injiserte er blitt personlighetsforandret. At de nevrologiske skadene er katastrofale vil bli tydeligere etterhvert. Kapasiteter som Astrid Stuckelberger snakker på ramme alvor om zombie-apokalypse.

  Svar
 • Roald Bentzen
  7 juni 2022 11:50

  Jeg er selvsagt ikke vaksinert og har hatt Covid, nesten uten å merke det. Etterpå var jeg surrete og lurte på hva det var – Søkte på nettet (på engelsk) : Covid aftermath, og fikk en haug av rapporter – Bl.a. denne https://www.nhs.uk/conditions/coronavirus-covid-19/long-term-effects-of-coronavirus-long-covid/

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Bokomtale: «The Real Anthony Fauci»

Den globale krigen mot demokratiet og folkehelsen

Forrige innlegg

Økende vansker for EUs kraftforsyning.

Franske atomkraftverk leverer stadig mindre kraft.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.