POSTED IN Krig-fred, Ukraina

Når medier og politikere ikke klarer å stille kritiske spørsmål.

Hvorfor henter ikke ukrainerne sine døde?

3 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Falsk massegrav i Izium

Det ukrainske presidentskapet har anklaget russerne for å ha begått forbrytelser etter det ble oppdaget en massegrav i Izium. Den inneholder nesten 150 lik.

De fleste vestlige stater har levert protester. Det tsjekkiske presidentskapet i Rådet for Den europeiske union ba om opprettelsen av en internasjonal straffedomstol.

Gamle triks fungerer definitivt fortsatt. Da Ceaușescu-regimet falt i Romania i 1989 laget Vesten fortellingen om Timisoaras massegraver. I virkeligheten var det lik hentet fra likhuset og bundet opp med ledninger. På det tidspunktet konkluderte observatører at de var blitt torturert av regimet.

Denne gangen er det heller ingen massegrav. Det er en kirkegård med 440 ukrainske soldater gravlagt, én etter én, av den russiske hæren.

Det Vesten burde spørre seg selv er hvorfor visse ukrainske enheter ikke plukker opp likene til soldatene sine. Vi har allerede forklart det [1]: de «integrerte nasjonalistene» (definert som «nynazister» av russerne) er tilhengere av filosofen og mystikeren Dmytro Dontsov. De ser på seg selv som etterkommere av varangianerne (en vikingstamme fra Sverige), som kjemper en innledende kamp av det gode mot det onde. I følge deres ideologi går valkyriene inn på slagmarken og velger de beste krigerne til å danne Twilight-hæren som skal kjempe det siste slaget mot russerne. De døde krigerne døde derfor ikke forgjeves. De blir fjernet av valkyriene og overlatt til å vente i Valhalla for å delta i endetiden.

[1] “The ideology of the banderists”, by Thierry Meyssan, Translation Roger Lagassé, Voltaire Network, 21 June 2022.

https://www.voltairenet.org/article218062.html

Forsidebilde: Agence Olloweb

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

3 kommentarer. Leave new

 • Soldatene med vyer om valhalla og valkyrier er sikkert like høye på sentralstimulerende som sine forfedre som sloss for Hitler, eller som sjefen, Zelenko. Dra til valhalla (!) med valkyriene, jo flere jo bedre, til valhalla med dere, helt passende destinasjon for sånne som lar likene ligge så anstendige russere må svette for å få de under torva.
  De er de gode som kjemper mot det onde? Berserkere.

  Svar
 • «Varangianerne» er en amerikansk form. På norsk kalles disse vikingene for «væringer».

  https://no.m.wikipedia.org/wiki/V%C3%A6ring

  Svar
 • Kristne russiske soldatar begravde ukrainske soldatlik for at dei ikkje skulle bli spist av rotter og villdyr. Med fare for eigne liv søkte dei ly i skogen under trekrunene for droner som dirigerte den pågåande artilleribeskytinga.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Krigen går over i en ny fase

RUSSLAND MOBILISERER

Forrige innlegg

Krisen til EU forsterker seg.

USA har ingen olje å avse.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.