POSTED IN Endring av politikken, Virkelighetsforståelse

Når de rikeste får viljen sin.

Da blir verden et stort fattig felleskap som de kontrollerer

9 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Vil en sentral datamaskin styre livene våre?

Av Northern Light

Når byttemidlet penger som fysiske mynter og sedler blir byttet ut med digitale penger må en være logget på en digital verden for å være “innenfor”. Befolkningen holdes hele tiden på tå hev og frykt i en tilværelse som kan sammenlignes med et åpent fangenskap, smarttelefonen eller mikrochipimplantatet blir den elektroniske fotlenken.

Det gir kontroll over befolkningene på individnivå med et minimum av personell for overvåking og administrasjon, herskerklassens drøm går i oppfyllelse. Mobilen og eller implantatet sender alle data over 5G nettet til sentraldatamaskinen styrt av AI. (kunstig intelligens, eller et stort dataprogram, red.) Det er en grunn til at 5G nettet også er finansiert av det offentlige i mange land.

En nasjon uten egen sentralbank og en egen valuta er ingen nasjon, den blir underlagt den sentrale datamaskinen hvor den er plassert i verden. Det er det globalistiske finansfolket er ute etter, en verden uten landegrenser og nasjonal identitet.

red and black houses beside sea
Nasjonal identitet skal bort. Det samme skal vår felles historie. Det skaper ulikhet.

Det er derfor herskerklassen av billionærer vil ha en digital verdensbankvaluta, for den digitale teknologien kjenner ingen landegrenser, og samsvarer med herskerklassens mål om at hele verden skal bli et eneste stort frihandelsområde med fri flyt av kapital, arbeidskraft, varer og tjenester.

En må ikke ha noen illusjoner om at herskerklassen gjør dette for fellesskapets og individets beste. Finanskapitalen er ute etter maksimal profitt med minst mulig utgifter, og når kapitalen nå tar over offentlige oppgaver, “private public partnership” som det introduseres som, blir alle sosiale rettigheter privatisert.

Kapitalen vil ikke ha utgifter på eldre og andre utenfor det yrkesaktive livet på offentlige ordninger, helst skal folk i slaveklassen som ikke har råd til eller får private helse og sosiale forsikringer under øvre middelklasse falle død om på sin siste produktive dag. Uproduktive blir “ryddet bort” av mRNA-injeksjoner, for med et redusert immunforsvar faller de raskt i fra med en “naturlig” død av slag, blodpropp og andre alvorlige sykdommer. Fattigdom utryddes ved å utrydde fattige, på en måte som ikke vekker panikk hos de andre i slaveklassen som får leve i den nye verdensordningen.

Moderne datateknologi muliggjør full kontroll av alle.

Tiden for The Great Reset er nå, fordi teknologien tillater det. Først må statsgjelden til de fleste land bli ubetalbar, ødeleggelsen av økonomien for arbeiderklassen og middelklassen verden over sørger for det. Så kan bankkartellet, eieren av verdens gjeld og dermed eier av verdens land introdusere en digital verdensbankvaluta som de vil.

I kaoset som de har orkestrert, kan de ta over eierskap til verdens energi og matproduksjon, og vil kunne forme sin nye verdensordning som de vil med kontroll over verdens landressurser. Dette er katastrofekapitalisme og globalisme som forfatteren Naomi Klein best beskriver det i sin bok sjokkdoktrinen.

Globalismen akkumulerer all kapitalmakt, eierskapsmakt, krigsmakt, politisk makt og retts-makt hos en promille av verdens befolkning. Det er beslutninger av kapitalens politikere gjort over flere tiår som har gjort at kapitalen nå er i posisjon til å danne verdensregjering. Sovende politisk uinteresserte befolkninger lot det skje og må nå betale prisen, for det kapitalen har tatt gir den ikke tilbake.

Her i Norge produserer vannkraftverkene mer enn nok for industri og husholdninger, og selv om den koster bare 10-12 per kwh å produsere, betaler vi 20-30 ganger mer på grunn av ACER. Og selv om Norge er en av verdens store produsenter av olje, kan vi måtte betale over 30 kr per liter. Det motsatte av globalisme er at folket har eierskap, selvråderett og suverenitet over naturressursene, egen sentralbank med egen valuta, egne landegrenser og eget forsvar uten amerikanske militærbaser på Norsk jord. Har det ikke vært klart før, bør det bli klart nå.

Innlegget er hentet fra derimot.no sin kommentarspalte

Forsidebilde: Joshua Gandara

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

9 kommentarer. Leave new

 • Kjell Aasen
  15 mars 2022 7:57

  Jeg tror dessverre folk flest ikke skjønner dette. Budskapet kommer ikke frem i en fotballkamp, vinter idrett og generelt inasjoners utmerkede falske nyhetsmeldinger.
  Det må annen lut til. I går så jeg gamle tante Nancy på TV – skremmende, hun er nr tre av rang i USA.

  Svar
 • «Kapitalen vil ikke ha utgifter på eldre og andre utenfor det yrkesaktive livet på offentlige ordninger, helst skal folk i slaveklassen som ikke har råd til eller får private helse og sosiale forsikringer under øvre middelklasse falle død om på sin siste produktive dag.»

  Ironisk nok har det aldri vore vanskelegare å få trygd på grunn av manglande evne til å vere i lønt arbeid. Om denne vondsinna eliten får viljen sin, vil dermed trygd vere synonymt med den sikre død, ettersom ein då ikkje lenger gjer nytte for seg i samfunnet – ein er ein «useless eater». Kan det at trygd er blitt vanskeleg å få, vere ei slags felle? Kan folk som av ymse årsaker ikkje kan vere i arbeid, rett og slett bli lurt til å kjempe for sin status som unyttig for samfunnet?

  Eit anna skremmande spørsmål er dette: Kan dei konsekvente kutta i midlar og bemanning i eldreomsorga dei siste tiåra rett og slett vere del av agendaen for å «kvitte seg» med dei som ikkje lenger produserer noko i samfunnet?

  Svar
  • Thor Olav Brattensborg
   15 mars 2022 12:09

   Ja, dette er en Hitler verdig. Forfallet satte inn her hjemme i 1990 med den nye energiloven. EØS avtalen er et statskupp. Landet vårt skal stykkes opp og deles og de uverdige skal ikke overleve. Men hele Europa vil gå samme vei. Hvem er forræderne her hjemme. De tør ikke å stå frem engang, men det begynte med Gro.

   Svar
 • Terje Aune
  15 mars 2022 8:31

  Jeg tror folk må lære på kropp, og det kommer fort nå. Priser på energi,drivstoff, gjødsel,mat, mangel på mat og ettet hvert sult. Det kommer fort nå.Det blir slutt på å ønske , ha en fin dag og kos dere.

  Svar
 • Velskrevet. Kunnskapsrikt.
  Det er utrolig onde krefter vi står overfor. Og det går skremmende fort.
  Det jeg forsker på er hvor eugenikk kommer inn bildet, for planen er utrenskning ned til et minimum, og disse kontrollfrikene vil sikkert ha en bestemt sort som skal være så heldige å få leve som deres slaver.
  Italias Mario Draghi krever at ukrainske flyktninger «vaksineres», men det har aldri skjedd med andre og mer mørkhudede landet har tatt inn. Hvorfor? Fra den mannen kommer ingenting godt, så logikken bak er mystisk og definitivt ikke godt ment. Han er blant de verste.

  Interessant er også det okkulte trossystemet deres som er drivkraften bak de umenneskelige handlingene. Hvordan media, musikk og underholdning hypnotiserer non-stop. vigilantcitizen.com

  Dette er ikke tiden for å se på sport, men NRK bombarderer med sirkus til folket.

  Putin er nå lagt for hat i WEF; enda en grunn for demonisering i media.
  Schwab ikke vil ha noe med Putin å gjøre. Ikke venner lenger.
  Persona non grata. Leste jeg nettopp i
  wochenblick-de

  Svar
  • Du skriver “Interessant er også det okkulte trossystemet deres”.
   Helt enig med deg. Hvis du vil gå litt dypere, anbefaler jeg å lese deg opp på Sabbatean Frankism.
   Det er en bevegelse med direkte kobling til askenazi .. (say no more, som Monty Python sa) – og wef (jeg vil ikke skrive det med store bokstaver).

   Svar
   • Hyggelig å hilse på deg; jeg leser dine innlegg med interesse.
    Sabbatteisk frankisme kan jeg snart holde foredrag om, Adam Weisshaupt, frimureriet, hvor min far var aktiv, forbindelsen derfra til zionismen, kongefamiliene, SRA, Khazaria og mye, mye annet så en kan bli helt himmelfallen, men spennende. Mye mystisk, som at Schwab har jødisk mor. Og at Israel er ett av klodens mest «vaksinerte» folk. Jeg liker
    drdanielleblumenthal.wordpress.com

   • En artikkel som belyser hvorfor Israel er ett av de mest vaksinerte landene, er
    tapnewswire.com/2022/03/israelis-are-jew-jab-guinea-pigs/
    Der er også flere interessante linker i artikkelen.

 • – Ronald Reagan sa dette: Den følgende setningen er den farligste setningen du kan høre. Hvis noen sier dette til deg, så løp. Setningen lyder:

  ‘I’m from The Goverment, and I’m here to help.’

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Ikke om moral

Krig handler om penger.

Forrige innlegg

Det er flere spillere på banen…

Er Erdogans mål å ødelegge Russland til fordel for et Stor-Tyrkia?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.