POSTED IN Helse, Klima

Nå kobles de to svindel-tiltakene: pandemi og klima.

Rockefeller Foundation plasserer seg midt i desserten.

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Rockefeller Foundation inngår partnerskap med WHO for å styre verden, i tilfelle «pandemier» forårsaket av «klimaendringer».

Av Rhoda Wilson.

Tirsdag kunngjorde Rockefeller Foundation at de hadde inngått samarbeid med Verdens helseorganisasjon («WHO») «for å utvide den globale pandemiberedskapen i en tid med klimaendringer».

Rockefeller Foundation lanserte samarbeidet med WHO Hub for Pandemic and Epidemic Intelligence under den 76. verdenshelseforsamlingen (“WHA”). Den samme forsamlingen som møttes for å «forhandle» om foreslåtte endringer i de internasjonale helseforskriftene («IHRs»).

Det var ingen indikasjoner om at WHO-partnerskap skulle kunngjøres under WHA. Interessant nok var det planlagt en sidebegivenhet dagen etter The Rockefeller Foundations kunngjøring med dramatisk tittel «One Health in practice – Preventing the Next Pandemic Before Communities Suffer». Et tema som er mer i tråd med stiftelsens kunngjøring som gjør det klart at pandemien, klimaendringene og overvåkings-ideologiene har blitt slått sammen til én agenda.

Dette er bare toppen av One Health-isfjellet som har blitt innebygd i endringene til IHR-ene og pandemitraktaten. Når den er fullt implementert, vil One Health gi WHO-diktator Tedros, og de som finansierer ham full makt og kontroll over beslutninger knyttet til miljø, plantevekster, dyrehelse, menneskers helse og mer. Det er rammen for et globalt altomfattende diktatur.

Dette dreier seg om primært penger og ikke helse. Det er mange penger i dårlig helse.

Rockefeller Foundation kunngjorde at de investerer 5 millioner dollar for å «få fortgang på prioriterte prosjekter fra WHO Hub for Pandemic and Epidemic Intelligence, for å drive globalt samarbeid innen genomisk overvåking, tilpasning av dataverktøy for å oppdage patogener og risikovurdering av faren for utbrudd gjort verre av klimaendringer».

«Vi er stolte av å samarbeide med Hub for å utvide fokus på å forhindre pandemier startet av klimaendringer». sa Dr. Rajiv Shah, president for Rockefeller Foundation.

Dr. Rajiv Shah

«Med de økende truslene fra klimaendringer, er vi glade for å samarbeide med The Rockefeller Foundation, for å innlede en ny æra av globalt samarbeid innen å hente inn informasjon rundt pandemier», sa Dr. Chikwe Ihekweazu, WHOs assisterende generaldirektør og leder av WHO Hub for Pandemic og Epidemic Intelligence.

Med støtte fra regjeringen i Tyskland ble WHOs pandemisenter for pandemi- og epidemisk forskning etablert i september 2021. De er tilstede i mer enn 150 land, og seks regionale kontorer med hovedkvarter i Genève. Det er et data- og overvåkings-nettverk som muliggjør et globalt samarbeid mellom partnere for å forberede, oppdage og respons på en risiko for en pandemi og en epidemi. Det vil også utvikle verktøy og prediktive modeller for risikoanalyse, og for å overvåke sykdoms-kontrolltiltak og infordemier.

Infodemi er en blanding av «informasjon» og «epidemi» og refererer til den raske spredningen av både nøyaktig og unøyaktig informasjon om et problem, for eksempel et sykdomsutbrudd i digitale og fysiske miljøer.

Hensikten med det «globale samarbeidet mellom partnere,» sier WHO, er at land og interessenter kan «ta tak i fremtidige pandemier og epidemier med bedre tilgang til data, bedre analytisk kapasitet og bedre verktøy og innsikt for beslutningstakere».

Slik det ligger an nå, har det blitt bestemt av en liten gruppe mennesker i World Health Assembly, at en utvalgt gruppe «partnere» vil ha total global kontroll over å forutsi, data og informasjonen om «fremtidige pandemier». Pandemier som kan erklæres etter innfall av WHOs generaldiktator i helsens, miljøets eller klimaets navn. WHA og WHOs partnere har ikke fått myndighet til å ta disse avgjørelsene på vegne av verden, og de har utelukket de mer enn 8 milliarder menneskene i verden fra å ha noe å si om saken.

Fra The Expose, publisert 26. mai 2023.
Oversatt fra engelsk, noe forkortet. Linker og oversikter i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: Rockefeller partners with WHO to control the world in the event of “pandemics” caused by “climate change”.

Kommentar fra oversetter:
Det var Rockefeller som grunnla den farmasøytiske industrien, og er nå partner med WHO, underlagt FN, som inngikk partnerskap med World Economic Forum, partner med gigantselskapene i den farmasøytiske industrien, og med kapitalforvaltningsselskapene som er finansielle eiere. Det er vanskelig å tenke seg en større skandale, men skandale blir det ikke når BlackRock, Vanguard og State Street bekvemt for dem også eier 90% av vestlig hovedstrømpressen og media.

Forsidebilde: Edwin Hooper

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

  • Kirsten Saxvik Hatlem
    30 mai 2023 13:20

    Det ikke bare lukter, det stinker. Sånt vil vi ikke ha ,nemlig!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Kronikk:

Hvorfor er diesel i Sverige dyrere enn i Norge, men motsatt for bensin?

Forrige innlegg

Sluttreplikk fra Norgesdemokratene:

Våpenhvile og fredsforhandlinger i Ukraina umiddelbart.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.