POSTED IN Covid-19

Motstandere av Covid-19 tyranniet organiserer seg.

Brannfolk og politi i Los Angeles danner motstandsgruppe.

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Politi og brannmenn i Los Angeles har dannet en motstandsgruppe mot COVID -vaksinmandater for statsarbeidere i byen, og uttaler at de har som mål å «opprettholde menneskerettigheter, konstitusjonelle rettigheter, borgerrettigheter og sivile friheter som suverene naturlige frie mennesker og amerikanske innbyggere.»

Som rapportert i LA Times , har to separate politi- og brannmannsgrupper gått sammen for å motsette seg vaksinemandater. (Vaksinekrav)

‘Brannmannskap 4 Freedom’ har levert en uttalelse på sin hjemmeside:

«Målet vårt er å stoppe de pålagte vaksinasjonene for alle ansatte i byen så vel som innbyggerne i dette flotte landet. Vi ønsker å bringe utdannelse og sannhet til folket uten å bli sensurert. ”

I uttalelsen sies det videre at gruppen tror på «retten til arbeid, fri vilje, personlige valg, medisinske friheter og samtykke uten tvang, gjengjeldelse, trusler, disiplinære tiltak eller oppsigelse.»

Det fortsetter,

«Dette er ikke en vaksine versus ikke-vaksine problem, dette er ikke et venstre vers høyre politisk spørsmål. Dette er et menneskerettighetsspørsmål. ”

“Vi håper du står sammen med oss, for vi tror at alle medlemmer og innbyggere har valgfrihet og naturlige rettigheter. Kroppen din, ditt valg. Kroppen min, mitt valg, avslutter uttalelsen.

gray bridge
Brannfolk trues med oppsigelse hvis de ikke vaksinerer seg.

I mellomtiden har LAPD -offiserer sluttet seg til bevegelsen under banneret ‘Roll Call 4 Freedom’.

LAPD Sgt. Veronica Saucedo uttalte følgende:

«Vi støtter individuelle rettigheter, personlige valg og for å styre vår egen helse.»

Utviklingen kommer i kjølvannet av at de første respondentene i Oregon (de som ble pålagt å svare) anla et søksmål mot staten og guvernøren da det ble bestemt krav om vaksinering.

Maskinoversatt og bearbeidet av Knut Lindtner

https://www.globalresearch.ca/police-firefighters-la-form-group-resist-vaccine-mandates/5755266

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

  • Det er godt å se at stadig flere står opp mot galskapen. Hvis vi ikke bruker vold, kan de egentlig ikke gjøre noe mot oss, det vil bare føre flere og flere over til vår side. Hvis vi bruker vold for å forsvare oss, kan de få sitt kaos, og sette inn væpnede mannskaper mot oss, under dekke av å måtte «rydde opp» i kaoset (som de selv er ansvarlige for). Vi må ikke glemme mottoet «Ordo Ab Chao», som de forsøker å innføre over hele verden. La oss heller få fortgang i Nurnberg 2.0 hvor menneskeheten stiller de ansvarlige for retten og dømmer dem til adekvate straffer for deres forbrytelser. Er klar over at vold blir nødvendig for å berge livet fremover, men det er ganske enkelt ikke for makt-vold å regne, men heller nød-verge, og fullt lovlig under enhver lov, internasjonalt og lokalt. La oss starte tiltalene med K. Schwab og B. Gates, som en påminnelse til resten om at de IKKE er usårbare, og at deres tid kommer.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Ikke lenger frivillig USA?

Vil du ha jobb må du vaksinere deg?

Forrige innlegg

Til stor bekymring for alle som ønsker fortsatt kald krig i Europa.

Nå er North Stream 2 ferdigstilt.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.