POSTED IN Konspirasjoner / Sammensvergelser

Mordet på JFK:

Obdusenter bryter tausheten, og bestrider myndighetenes versjon.

5 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Tyler Durden

Flere leger som hadde vakt da president John F. Kennedy ble myrdet i 1963, reiste alvorlig tvil om den offisielle fortellingen som sier at det bare var én skytter, ifølge en ny dokumentar.

Warren-kommisjonen slo fast at to skudd ble avfyrt av Lee Harvey Oswald, fra sjette etasje i Texas School Book Depository, og traff president Kennedy bakfra mens han reiste i en bilkortesje i Dallas. En av kulene gikk inn i øvre del av ryggen og gikk ut nær strupehodet, mens den andre kulen gikk inn på høyre side av hodet og gikk ut via pannen. Kennedy pustet før han ble erklært død omtrent en halv time senere på Parkland Hospital. Det syv leger sa i de siste opptakene bestrider imidlertid kommisjonens påstander om hendelsen.

Jacquelynn Lueth, produsent av «JFK: What the Doctors Saw», intervjuet de syv legene for dokumentaren. Hun skrev for CBS News i forrige uke at legenes «erindringer var presise og klare, som om det var i går». «De reagerte sterkt da bildene fra obduksjonen ble vist», skrev Lueth. «De var ikke enige om alt, men det var åpenbart at presidentens utseende på Parkland ikke samsvarte med bildene fra obduksjonen tatt på Bethesda».

Hun la til at legene «ikke hadde noen annen agenda enn å prøve å redde presidentens liv», men fastslo at de trodde skuddsåret på presidentens hals var «et inngangssår», noe som bestrider Warren-kommisjonens funn. «Flere av dem så et gapende hull i bakhodet til JFK».

De ble advart mot å snakke om saken.

Flere av legene husket det som ble sagt av Dr. Malcolm Perry, kirurgen som tok seg av president Kennedy. Han tok også hånd om Oswald. «På pressekonferansen sa Dr. Perry, når han beskrev såret i halsen, at han syntes det så ut som et inngangsskuddsår», sa Dr. Robert McClelland.

«Så vi trodde det var to skuddsår, et inngangs- og et utgangs-skuddsår. Det var den eneste måten vi kunne sette det sammen. Jeg trodde det var et inngangs-skuddsår, sier Dr. Ronald Jones, en annen lege i Parkland.

Senere husket Dr. McClelland at han la merke til noe uvanlig etter pressekonferansen med Dr. Perry. «Når han forlot rommet, kom noen bort til ham som kanskje var en Secret Service-mann, og han sa til Dr. Perry: ‘Du må aldri si at det var et inngangs-skuddsår igjen hvis du vet hva som er bra for deg’».

Dr. McClelland, som døde 89 år gammel i 2019, sa at han trodde at «etter all sannsynlighet var det en konspirasjon, det var mer enn én skytter», ifølge opptak utgitt av Daily Mail. Og Dr. Jones sa at «i ettertid, «hvis Oswald» var i depotet i sjette etasje, hvordan kunne han da ha blitt skutt forfra? Da måtte det være mer enn én skytter?». En annen lege, Joe Goldstrich, spurte: «Hvordan kunne et skudd bakfra skyve hodebunnen fra forsiden bakover? Bortsett fra Warren-kommisjonen, har CIA også lenge hevdet at Oswald, som ble skutt og drept bare dager senere, var den eneste skytteren.

Andre påstander.

Avsløringene kommer da en tidligere Secret Service-agent offentlig for første gang på 60 år tilbakeviste teorien om den «magiske kulen». Paul Landis var bare noen få meter unna Kennedy da han ble skutt og drept. Han hadde fått i oppdrag å beskytte Jackie Kennedy. I et intervju med The New York Times, publisert 9 september, husket Landis at han hørte flere skudd på Dealy Plaza i Dallas da han gikk bak Kennedys limousin, og så Kennedy falt fremover etter å ha blitt skutt. Etter attentatet husket Landis at han plukket opp en kule i nesten perfekt tilstand fra baksetet, nær der presidenten hadde sittet.
Han tok deretter kulen til sykehuset hvor president Kennedy ble undersøkt. Han sa at han trodde at noen kunne ha stukket kulen i lommen som en suvenir.

Landis antydet at grunnen til at etterforskerne mistenkte at en «magisk kule» traff Kennedy, er fordi kulen som Landis oppdaget senere ble funnet på båren til president Kennedy. Det var ikke før intervjuet at Landis bekreftet at det var han som fant kulen og plasserte den der, og det var ikke før i 2014 at han innså at stedet de fant kulen var annerledes enn det som ble nevnt i Warren-kommisjonen. Deretter sjekket han dette med flere tjenestemenn, men ble møtt med skepsis.

Samme år advarte en tidligere Secret Service-kollega, Clint Hill, Landis om at han ikke skulle snakke om det han så den dagen. Hvis han gjorde det, kan det være «mange konsekvenser», husket han at Mr. Hill advarte om.


Fra Zerohedge, publisert 22. november 2023.
Oversatt av Northern Light fra engelsk. Linker i originalartikkelen.
Originalartikkel: JFK Assassination Doctors Break Silence, Dispute Key Government Claim.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

5 kommentarer. Leave new

 • Reidar Kaarbø
  24 november 2023 6:42

  2023 begynte med at USAs president Joe Biden nektet å offent-liggjøre 5000 dokumenter fra drapet på John F. Kennedy – do-kumenter som tidligere var lovet offentliggjort. Begrunnelsen er skremmende og gjør bruk av nye lovregler for å beskytte kjeltringene:

  JFK Records Act tillater utsettelse av offentliggjøringen av informasjonen dersom dette anses ”nødvendig for å beskytte mot en identifiserbar skade på det militære forsvaret eller etterretningsoperasjoner, rettshåndhevelse eller gjennomføringen av utenlandske relasjoner som er av en slik alvorlighetsgrad at den oppveier den offentlige interessen for avsløring.”
  (fra boka «20 år etter 11. september 2001»)

  Svar
 • «…reiste alvorlig tvil om den offisielle fortellingen som sier at det bare var én skytter, ifølge en ny dokumentar.»

  60 år altså.
  Vil det gå like lang tid før det blir avslørt at ABB ikke var den eneste gærningen ved reigjeringsbygningene og på Utøya?
  Vil vi få frigitt overvåkningskameraene ved regjeiringsbygningene? Vil ABB tilstå på dødsleie?

  Svar
  • Det har i lengre tid gått eit rykte i uavhengige media om at ABB tok på seg rolla som ansvarleg for 22.juli-terroren, i byte mot 55 millionar kroner og åtte års soning. Om dette er sant eller ikkje, kan diskuterast. Fleire overlevande frå Utøya-terroren har sagt at dei såg fleire gjerningsmenn. Og politiet framstod som uvanleg trege og klønete. At dette er ein operasjon frå «djupstaten» er det fleire som meiner.

   https://www.nyhetsspeilet.no/2021/07/er-ikke-anders-behring-breivik-lenger-fengslet/

   Om hypotesen til Nyhetsspeilet stemmer, er det altso ein som liknar på ABB som sit fengsla, sidan ABB då skulle ha sleppt ut og bli gjeven ny identitet og adresse – sannsynlegvis i utlandet. Det er her verdt å merkje seg at ABB er frimurar, noko boka Åsne Seierstad skreiv om han, «En av oss». Frimurarane veit å beskytte sine eigne.

   Svar
 • JFK, Olof Palme, Dag Hammaskjøld, Martin Luther King, Anne Orderud Paust, Synnøve Taftø……..listen er uendelig lang over drap/ulykker på de som forsøker og fortelle hva djupstaten holder på med!
  Nå skal du og jeg drepes! Vi er unyttige stor etere. De «få utvalgte» skal ha alt for seg selv. De vil eie alt. De eier allerede alt. Black Rock og Vanguard. De har langsomt tiltusket seg alt av materielle verdier på planeten! Nå står kampen om din ånd. «Menneske skal hackes. Gud er død» (Harare). Kunstig intelligens skal skrive den nye Bibelen!
  De sier rett ut hva de har for planer! Så lenge alle «som tier, regnes som et samtykke» fortsetter de ufortrødent. Vi tar på oss masker og bretter villig opp ermene og lar oss bestikke med giftsprøytene. Vi tror på vitenskapen!?
  Vitenskapen den største overtro! «Ta en for laget» Din beste egenskap blir brukt mot deg! Vi konfonteres med ondskap utenom vår fatteevne! Vi fødes inn på denne ufattelig vakre overdådige planeten Jorden. Vi kommer til «dekket» bord. Det er nok av alt! Det er plass for alle. Tiden her er kun kort «som et pust i sivet». Ingen av oss overlever! Vi skal alle dø! Hva bruker jeg mitt liv til? Til å tjene meg selv? Karre til meg mest mulig jordisk gods? Eller … ? «Liksjorten har ingen lommer». Hvem er min værste fiende? Jeg ser meg i speilet!

  Svar
  • «Nå skal du og jeg drepes! »
   Neida, Olav, vi skal ikke drepes. De trenger noen som kan produsere for dem og skape verdiøkning for dem, og de trenger et stort marked for alle de unødvendige tingene de produserer. Vi skal få lov å leve, til nød tenke, men ikke ytre kritiske meninger, ikke organisere oss, ikke protestere mot noe. Vi blir som biene i en bikube som skal sørge for at dronningen har det godt. Og til det trenger vi ikke så mye, et lite sted å bo, litt mat å spise, masse godt arbeid og hvis vi blir syke blir vi sparket ut av kuben slik at vi ikke skal ta opp «ressurser».

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Next Post

Overdødelighet og synkende fødselstall i Norge.

Stor økning i kreftformer blant barn og unge i UK.

Previous Post

Viritualt møte i BRICS+ om Gaza-krisen:

Kinas Xi skisserte tre krise-løsninger som må komme.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.