POSTED IN Israel

Mislykket tiltak.

Vaksinepasset fungerer ikke i Israel.

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Israel skroter vaksinepass – det viser seg at ideen var meningsløs, bortkastet og undetrykkende.

For ikke å si idiotisk.

Av Marko Marjanovic

Israel har skrotet systemet med «grønne pass». 

Passet ble skrotet etter beviser som viser at realiteten i hele systemet med vaksinepass har feilet. Passet har blitt avvist av samfunnet, som faktisk ikke brydde seg om det..

Det var spesielt på arenaer som forbød å ta med barn – som ikke var kvalifisert for vaksinering – bestemmelser som ga bøter for å gå på bar, det ble katastrofe for kinoene og iskrem-saliónger.

brown-themed bar
På slike steder funker det ikke. Blir alt for tungvindt og krevende å håndheve det.

Faktisk var kafeene fulle av unger som ikke brydde seg om dette passet.

I de siste tre månedene har jeg blitt spurt om å vise fram passet mitt kun to ganger.

Noen ganger ble jeg spurt om om jeg har et, men de pleide å ta meg på ordet uten at jeg måtte vise det fram Oftest ble jeg ikke spurt i det hele tatt.

Håndhevingen av reglene om vaksinepass har vært så å si fraværende så lenge koronavirus-tilfellene stadig falt. Ingen bryr seg om det.

Så hva betyr det?

Systemet med vaksinepass var i realiteten blir aldri overholdt. Samtidig som utbruddet av sykdommen forsvant raskt.

Det betyr at opplegget har vært helt unødvendig.

Systemet med vaksinepass var bestemt av staten men ikke ble overholdt av samfunnet. Det betyr vel at fant det undertrykkende.

multicolored playground slide during daytime
Hvordan skal de kunne håndheves i slike omgivelser?

Glem alt om meningsmålinger.

Hva folk sier og hva folk gjør er to forskjellige ting. De er slik fordi de blir styrt av to deler av hjernen. Den delen som snakker og den delen som handler.

Det er jobben til den snakkende delen å si si hva som er best for politikken som har med forholdet mellom menneskene å gjøre, mens jobben til den mye eldre handlende delen av hjernen vet bedre.

De israelerne som var for vaksinerpasset kunne fritt støtte bare de butikkene som jevnlig sjekket passet.

Hadde de virkelig gjort det kunne de tvunget et flertall av butikkene til å gjøre det.

Men det gjorde de ikke.

Det er lett å si hva man vil, men når det kom til praktisk handling fant de ut at faren med å blande seg med dem uten pass kunne tolereres, og at statens pålegg kunne være undertrykkende.

Det er jo slik det kan gå når en konstant strøm av hysteri og frykt fra statens side møter motstand.

Når det er sagt, så er det usannsynlig at israelerne, eller hvem helst andre, vil få den gamle friheten sin tilbake.

De mest undertrykkende sidene ved Covid 19-tyranniet vil nok ikke overleve lenge, men de vil nok forbli der i tiår framover, kanskje i flere hundeår.

Det vil være et Damokles-sverd under «offentlig helse», med byråkrater som stadig forer oss med data som kan være en unnskyldning for å tvinge oss tilbake til lockdowns og vil demonstrere sin betydning og sin status.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

  • Her i Norge vil nok ikke «offentlige» helsearbeidere og byråkrater som Nakstad og Gullvåg gi slipp på sin nyvunne makt uten å protestere heftig. Nå har tiden for å rydde opp i «kabalen» kommet, det er i hele verdens interesse å straffe de som står bak. La Mcarthy’s kommunist-jakt gjenoppstå, for det er samme «klan» som står bakom, uansett hva man kaller -ismene og ideene. Alt er pådrevet for å skyfle penger inn på kontoen til denne klanen. På tide med selvforsvar? De dreper oss i millioner verden over, på tide å ta igjen med samme mynt? Slutte å vende det andre kinn til? Ta livet av 1%’en og det meste er gjort, denne lille klanen er vel ansvarlig for over 90% av krigene, natur-ødeleggelsene og slavelignende tilstander verden over. Ta «kvakksineringen» som eksempel, i India; Ta sprøyta ellers slår vi av strømmen din, i Pakistan; Ta sprøyta ellers slår vi av telefonen din, osv. osv. I «regjeringenes» interesse å utestenge folk? Ikke egentlig. I Big-Pharma sin interesse? Ja så absolutt, kvakksinering er inntjening (og kanskje noe mer?) Hvem eier Big-Pharma? Helt riktig «Klanen», 1%, De Internasjonale Bangstere (DIB) mange navn på en liten gruppe av djevler, som går over lik for å tjene litt mer til lommene i likskjorten sin, som det nå egentlig er på tide å tre på disse eldgamle satanistene. En verden fri for denne klanen vil absolutt bli en bedre plass for resten av menneskeheten.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Rødt i Oslo:

Riktig, nødvendig og tøft

Forrige innlegg

Punjab i Pakistan:

Sim-kortet blokkeres for de som ikke tar vaksinen?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.