POSTED IN Coronavaksiner, Helse

«Sikker vaksine», sa dem!

Mer enn 94 % av alle tilfeller av spedalskhet er blant covid-vaksinerte.

6 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Av Ethan Huff

Tilfeller av den bibelske sykdommen spedalskhet øker på grunn av covid-«vaksiner», med opp til 94 prosent av tilfellene blant de som har fått covid-vaksiner.

I følge data fra klinikken for spedalskhet ved Hospital for Tropical Diseases i London (HTD), er 49 av de 52 tilfellene som har blitt observert så langt hos personer som adlød deres myndigheter, og ble covid-vaksinert.

HTD bestemte seg for å gjennomføre to separate case-studier om saken, og oppdaget at spedalskhet faktisk er en potensiell bivirkning av covid-injeksjoner. De fleste tilfellene oppstår innen 12 uker etter å ha blitt injisert, og minst ett individ utviklet «borderline tuberkuloid spedalskhet» innen bare en uke etter å ha blitt vaksinert to ganger. Et annet tilfelle innen to uker etter å ha fått covid-vaksinen.

Det viser seg at covid-vaksiner ble utviklet for å fremprovosere en respons fra hvite blodceller, også kjent som T-celler, som er i stand til å utløse Mycobacterium leprae, en type bakterier som forårsaker spedalskhet og som også sees i økende antall i delstaten Florida.

Relatert: Les vår tidligere artikkel om utbruddet av spedalskhet som nå skjer takket være Operation Warp Speed.

Alle som fikk covid-vaksinen vil til slutt angre

Femtito tilfeller høres kanskje ikke ut som mye i den store sammenhengen, men dette er bare én fryktelig bivirkning blant mange som nå øker og er knyttet til covid-vaksiner.

Et par dusin tilfeller her og et par dusin der, multiplisert utallige ganger over hele verden, gir en eventuell katastrofe for helsen til alle som ble rammet av covid, enten de har fått en bivirkning ennå eller ikke.

Til slutt vil hver enkelt person som ble vaksinert for covid mer enn sannsynlig angre på det når de skadelige effektene virkelig begynner å vise seg. Enten det er spedalskhet, blindhet, sterilitet, antistoffavhengig forsterkning (ADE) eller tidlig død.

«Det er viktig for leger i direkte kontakt med pasienter, å være klar over at en av de potensielle bivirkningene forbundet med covid-vaksinasjon er spedalskhet», advarer en av de to HTD-case-studiene om saken.

I tillegg til å forårsake spedalskhet, er covid-vaksiner knyttet til en rekke andre bivirkninger, inkludert menstruasjonsforstyrrelser hos kvinner, blodpropp i øyet som ikke kan behandles – for ikke å nevne kardiovaskulære blodpropper som ødelegger hjertet og til slutt tar liv – og myokarditt og perikarditt, begge forekommer ofte blant fullvaksinerte.

Associated Press (AP) hevder allerede at utbruddet av spedalskhet i Florida på en eller annen måte ikke er relatert til covid-injeksjoner, selv om det er åpenbart at det er det.

AP publiserte en «faktasjekk» som hevdet at en rapport fra US Centers for Disease Control and Prevention (CDC) om covid-jabs som forårsaker spedalskhet er falsk, fordi den visstnok er avhengig av tall for spedalskhet som ble innsamlet før Operation Warp Speed da covid-vaksineringen startet.

Den offisielle historien er at ingen vaksine, inkludert covid-jabs, er i stand til å forårsake spedalskhet, en bakteriell infeksjon formelt kjent som Hansens sykdom. AP insisterer på at «sammenhengen ikke er tydelig», og at folk automatisk bør avvise det helt.

«Dette er veldig merkelig,» skrev en kommentator om sammenhengen med spedalskhet og covid-vaksinene. «Den hellige fader Damien arbeidet i den spedalske kolonien Molokai i 25 år før han fikk sykdommen».

Kommentar fra oversetteren:

Helsevesenet i alle land er ikke dimensjonert for å kunne behandle de mange bivirkningene av covid-vaksinene. Når antall langtidsbivirkninger øker enormt, vil helsevesenet kollapse, og mange vil ikke få behandling. Det blir massedød på grunn av manglende behandling. Det vil uansett ikke være nok helsepersonell til denne kommende katastrofen med langtidsbivirkninger hos verdens 5, 55 milliarder covid-vaksinerte, og de fleste i vestlige land har fått mer enn en vaksine.


Fra Natural News, publisert 17. august 2023.
Oversatt av Northern Light fra engelsk. Linker i originalartikkelen.
Originalartikkel: More than 94% of all leprosy outbreak cases occurring among covid-jabbed victims.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

6 kommentarer. Leave new

 • Langtidsvirkningene av covid-jabs begynner sakte å vise sine negative bivirkninger. Jeg tror 2024 blir ett avgjørende år for de som er injisert av mRNA gift stoffet. Pussig at myndigheter tillot eller man lot seg injiseres av ett stoff man ikke kjente langtidsvirkninger på. Tilliten til myndighetene og vaksiner generelt har dessverre mistet sin troverdighet.

  Svar
 • Ja jøss, massedød er intensjonen. «rammet av covid», (?); kom an ram og ram for en enten oppdikta plage eller en som slo feil i sin labrotatoriske feilslåtthet, drepte ikke godt nok.
  I India har jeg sett lepra, ekstreme tilfelller liggende på gata eller halve ansiktet borte, hender med store revner, og kjødet bare bort-bort-bort.

  Svar
 • Noam Chomsky, «venstresia»s guru, mente, vi som ikke underkaster oss bør nektes rett til å kjøpe mat. La de alle daue som deltok eller støttet, og jeg pisser og driter på deres grav. Og spyr for å få det rett fram

  Svar
  • I ett av flere tidligere liv jeg husker fra før giljotinerte jeg hodene av flere enn jeg husker, beklager litt konkubinene; nå, under the circumstances, kunne jeg gjøre det igjen,
   mireille mathieuse’s versjon av marseillaisen er helt rett, med de flotte menn som står opp

   Svar
 • For en overraskelse. HVor stor andel av verdens befolkning er faktisk vaksinert mot Covid-19? Siste tall fra WHO er 75 %, men det er et litt usikkert anslag med ca 10 %-poeng feilmargin. Så statistisk sett vil ALLE sykdommer ramme de som er vaksinert. Ca 75 % av alle som konverterte til katolisismen var vaksinert. Det samme gjelder de som gikk på Mount Everest og døde. Samme med antall personer som døde etter bitt av kobraslanger.

  Når skal dere lære at selv om A stemmer (noen ble smittet med spedalskhet) og B stemmer (manger er vaksinert) så betyr ikke det at A følger av B. Har dere noen fysiske bevise for det?

  Sjekk denne siden https://www.tylervigen.com/spurious-correlations så ser dere at antall mennesker som døde av å drukne i sitt eget svømmebasseng samsvarer helt nøyaktig med antall filmer som Nicholas Cage spiller i. Eller at skilmisseraten i Maine, USA samsvarer nøyaktig med antall kg margarinforbruk pr hode.

  Svar
 • Når skal du slutte å tro blindt på myndighetene? Hvor mange beviser trenger du?

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Hvem skal betale for Ukrainas gjeld når de har tapt krigen?

Vestlige skattebetalere?

Forrige innlegg

Les den:

Sannheten om Palestina og «Israel»

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.