POSTED IN Israel, Krig-fred

Mener mange i Israel dette?

«Jevn hele området med jorden!»

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Israelsk politiker: Gjør Gaza om til et nytt Dresden eller Hiroshima: «Utslett Gaza nå!».

Av Ethan Huff.


I en opptreden på israelsk fjernsyn denne uken, ba den israelske politikeren Moshe Feiglin om fullstendig «utslettelse» av Gaza, med et resultat av «ødeleggelse som Dresden og Hiroshima». «Vi har fortsatt ikke hevnet på en bibelsk måte», forkynte Feiglin, antagelig med henvisning til visse historier fra Det gamle testamente der gamle israelitter utryddet alle fiendene deres. – Vi brente ikke Gaza til aske umiddelbart.

Moshe Feiglin

Uten tvil fortsatte Feiglin deretter å oppfordre til masseslakting av alle 2,3 millioner innbyggere i Gaza, hvorav nesten halvparten er barn.

«Skap en enorm menneskelig krise», uttalte Feiglin. «Jevn hele området med jorden. Ikke la stein på stein ligge igjen i Gaza. Gaza må bli som Dresden etter teppebombingen. Utslett Gaza nå!»

Som et tidligere medlem av Knesset, det israelske parlamentet, Feiglin legger absolutt ikke skjul på hva han mener må skje videre for å sikre Israels sikkerhet i regionen.

Feiglin setter grensen ved bruk av atomvåpen på Gaza – sannsynligvis fordi det vil skade Israel også – Feiglin vil at alle midler skal brukes mot Palestina for å utslette det, og det umiddelbart.

Relatert: Akkurat som de gjorde med all kritikk av covid-«vaksiner», sensurerer Big Tech sosiale medier-giganter nå pro-Palestina-innlegg, så vel som innlegg som kritiserer israelsk ledelses oppfordring om å henrette alle palestinere.

Satellittbilder viser at Israel allerede gjør boligblokker over hele Gaza om til grus.
Feiglin er selvfølgelig bare én mann, og ikke hele Israel, inkludert den israelske regjeringen støtter dette. På den annen side ser det ut som at det Feiglin foreslår, ser ut til å være akkurat det Israels regjering nå prøver å gjøre.

Satellittbilder delt av France 24 denne uken viste massiv ødeleggelse over store deler av Gaza, der hele nabolag og boligblokker allerede er jevnet med jorden i israelske luftangrep – og bakkeinvasjonen har ikke engang helt begynt.

Mer enn 7000 palestinere sies å ha dødd så langt, inkludert 3000 barn, et tall som er langt større enn alle israelerne som døde 7 oktober. For å bruke 9/11-sammenligningen, som media og regjeringen elsker å bruke for å snakke om hva Israel har lidd under alt dette, Gaza har så langt sett tilsvarende hundrevis av ødeleggelser i 9/11 skala de siste ukene, alle ødeleggelser gjort av Israel.

Ifølge tjenestemenn i Gaza har Feiglin allerede fått viljen sin, ved at Israel allerede har sluppet 12.000 tonn eksplosiver på Gaza-stripen. som «tilsvarer sprengkraften i atombomben som ble sluppet over Hiroshima i Japan» i 1945.

Israels eldste reservist* på 95 år, ble denne uken filmet og beordret stolt IDF-soldater til å drepe alle palestinske «familier, mødre og barn», inkludert deres egne palestinske naboer som bor i Israel, for å «slette minnet om dem».

*Reservepersonell/reservist er «tjenestepliktig personell som ikke er stadig tjenestegjørende i Forsvaret.

Fra Natural News, publisert 29 oktober 2023.
Oversatt fra engelsk av Northern Light. Linker og video med talen, flere videoer og X-meldinger i orginalartikkelen. Orginalartikkel: Israeli leader calls for another DRESDEN & HIROSHIMA in Gaza: “Annihilate Gaza now!”.

Forsidebilde: Fra Hiroshima etter atombombeangrepet fra USA

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • «Mot dumskap kjemper selv Gudene forgjeves!» Hamas vs Israel? To sider av samme sak. «Høyre ving-venstre ving-det er fortsatt den samme fugl!» Befolkningen i Gaza og Israel blir ofre for ufattelige lidelser!

  Svar
 • Netanyahu, Moshe Feiglin(g) og den 95 år gamle innbitte reservist-j@velen snakker bibelsk:
  1 Samuel 15.3 hvor Jahve oppfordrer til å ødelegge alt og drepe menn, kvinner og barn.

  Svar
 • Dette er for jødene en utmerket anledning til å ta et oppgjør med den jødiske kultur de tilhører,: følger de Netanyahus talmudiske satanisme er det deres valg å bli sønderbombet av muslimene, velger de å se det som sin rett å innbille seg at de er så mye bedre enn andre at de ser ned på goyim som dyr kan de se frem til et armageddon de selv har forskyldt.
  Bra jøder bør forlate landet så lenge en som Netanyahu styrer. Det vil jeg anbefale de jeg kjenner som er der. Å delta i «Endlösung» overfor palestinerne de har mishandlet i årtier vekker ingen sympati, fortjener ingen sympati, davidsstjerner på brystet er bare en hån når å drepe til siste mann, kvinne og barn av sivile er det uttalte mål, okay, bye bye Israel, den zionistiske drøm døde og deres folk med den. Kissinger har sagt det er det som kommer til å skje, og vi ser det skje.
  «Guds utvalgte», ta dere sammen eller dø.

  Svar
  • » Dette er for jødene en utmerket anledning til å ta et oppgjør med den jødiske kultur de tilhører,»,

   Ja hvorfor er denne jødiske kulturen så viktig?
   – Når den (tilsynelatende ihvertfall ) er årsak til angrep på og demonisering av deres kultur og ‘rase’ gjennom tiår etter tiår? – ‘Dette lille uskyldige folket.’
   Men hvorfor har den religionen og kulturen fått så stor plass i norsk kultur her i nord?
   Har ikke vi (nordboere) egen kultur, egne guder, – og kan tenke sjøl når det gjelder nasjonens / reelle/real- økonomi ?

   Bør vi ikke ta et oppgjør både i forhold til deres religion og økonomiske læresetninger?
   Bør vi ikke bygge både egen kultur og økonomi snart, basert på nasjonens egne resurser og arbeidskrefter?

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Har de skjønt noe som helst?

Gamle kolonimakter skal lage fred i Midt-Østen?

Forrige innlegg

Krigen på Gaza er et stjerneeksempel.

Vesten svekker seg selv overalt i verden med erklæringer uten handling.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.