POSTED IN Overvåkning, Virkelighetsforståelse

Medienes funksjon er å blinde oss.

Dobbelttale (si to motstridende ting) skal forvirre oss.

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Når krig kommer til Norge

Jan Hårstad 

Jeg blir helt svett av det dobbeltspillet som Document kjører hvor Steiro på lederplass hisser til mer Nato-isering og amerikanisering av det «norske» forsvaret og Rustad jamrer seg over at «Vi har ikke lenger Nasjonal suverenitet». (24 mai)

Høyere politikk er dobbeltspill.

Israel er et de facto Nato-medlem som samarbeider med USA/Nato i en rekke stater, Libanon, Hellas, Kurdistan etc etc

Når nå de israelske generalene er veldig ovenpå om dagen kommer det av erfaringene med siste Gaza-krig. Det har seg slik at Israel er den ledende i verden på cyber-elektronisk krigføring og skryter nå hemningsløst av det.

Aharon Haliva fra IDFs Intellgence Directorat:

«Israels fienden forstår ikke budskapet vi sendte ved Gazakrigen.»

Budskapet til fiender overalt er at israel vet eksakt hvor de er til enhver tid og kan til enhver tid slå til for å eliminere dem.» (Israel times)

Ziad al-Nakhalah

Og så er det også et sjokk å lese hva sjefen for islamsk Jihad, Ziad al-Nakhalah, sier i et intervju: det var brudd på sikkerhetsregler som førte til at lederne for islamsk Jihad på Gaza ble tatt ut. Hvordan da?

Jo, de gikk omkring med mobiltelefoner! «The cell phone is like a mobil Spy.» Men herrejeremi, visste ikke lederne dette som vi i fredeligere land har forstått i årevis nå?

De israelske systemene for totalkontroll vil naturligvis bli anvendt også i krigene mot Libanon, Iran og Syria. Men det stopper ikke der. Hele NatoZonen vil få akkurat samme israelske systemer.

Naturligvis kommer det krig til Norge også i nær framtid. Da nytter det ikke som Peder Furubotn å dra på en seter i Valdres eller fyke på skauen og leke gerilja. Alle personer som bedriver motstand vil være døgnovervåket og har absolutt ingen steder å gjemme seg bort på. Med Israelsk cyber-elektronikk som den nye normalen for Nato.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

  • De er ikke alene om å dumme seg ut. Mobilbruken blandt ukrainske soldater har vært veldig utslagsgivende for de høye dødstallene. Tror ikke ledelsen bryr seg.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

USS Gerald Ford:

Russer, vart du redd no?

Forrige innlegg

Vindkraft:

Dyrt og miljøfiendtlig?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.