POSTED IN Norge

Mediene rapporterer ikke om uønskete begivenheter:

Stor anti-vaksine-demonstrasjon i London.

8 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Jeg offentliggjør denne artikkelen, ikke fordi den er spesielt sensasjonell, men fordi den ikke omtales i våre medier. Her får bare demonstrasjoner som støtter de store medienes virkelighetsbeskrivelse omtale, mens andre som går mot deres forståelse av verden blir ignorert. I fjor høst var det en kjempedemonstrasjon i Berlin med sannsynligvis mellom en halv million og en million deltakere. Det ble praktisk talt ikke nevnt i våre medier.

Nå har det nettopp vært en lignende demonstrasjon i London – igjen uten mediedekning. Det er ikke bare påfallende, det er et system hvor uønsket informasjon minimeres mens ønsket informasjon blåses opp for å støtte en bestemt politisk agenda. Slik sett fungere i dag de store mediene i mange sammenhenger som basuner for den rådende makta og ikke som en kilde til informasjon.

Kampen om virkelighetsforståelsen er en del av en større politisk kamp mot mediemonopolet til de rikeste menneskene i verden. De som smyger «brillene» sin på befolkningen gradvis hele tiden. Underrapportering er en av metodene deres.

Knut Lindtner

Tausheten fra BBC og Sky News er øredøvende når en gigantisk marsj for frihet strømmer gjennom London.

Lørdag 29. mai 2021 samlet opp til en million mennesker seg i London for å kjempe for sin frihet, din frihet og dine barns frihet.

I mellomtiden forble mainstream media helt tause om dette. bortsett fra noen ganske få, og de kom med ren og skjær løgn.

Dersom du ikke var i det sentrale London da dette hendte, eller du er en av de som tror på at bare nyhetene fra BBC og Sky er til å stole på, da skal vi tilgi deg for ikke å vite at en million mennesker marsjerte gjennom Londons gater i protest mot det medisinske tyranniet som har angrepet Storbritannia.

Eller kanskje du er en av dem som har sett de få utvalgte rapportene hos mainstream media, de som beskriver hendelsen kun som en av de hundrevis av anti-vaksinerings-samlingene?

Dersom du er en av dem kan vi helt sikkert fortelle deg at du er blitt utsatt for løgner.

Fordi denne hendelsen fant sted i London den 29 .mai 2021, og var en av de største protestene Storbritannia noen  gang har sett, der millioner fra alle lag av samfunnet deltok.

Folk som aldri i sine liv har protestert deltok i denne marsjen for frihet. Det spiller ingen rolle hva de tror på, de var alle sammen enige om én ting – din frihet.

Fordi de kan se løgnene og lidelsene som har blitt lesset på det britiske folket de siste 14 månedene.

https://twitter.com/i/status/1398615543284961283

Men naturligvis kan du ikke uten videre ta våre ord for det. Så vær så snill, les hva vi skriver om hvor mange mennesker som marsjerte for din frihet i London den 29. mai 2021. Vel, vi kan jo bevise at du har blitt løyet for og blitt manipulert i stor skala av mainstream media.

BBC News og Sky News har som ventet vært totalt tause, men ITV har gitt masseprotestene for din frihet en viss dekning.

Dessverre var denne dekningen full av løgner – for innslaget ble presentert slik: «Hundrevis slutter seg til demonstrasjoner om anti-covid-vaksineringen på Parliament Square».

Høres dette ut som frihet for deg?

Den totale mangel på dekning i mainstream media om den største protesten Storbritannia noen gang har sett sier alt.

Det gjør også løgnene og forsøk på smøreri hos de som ikke nevner hendelsen.

Det beviser at du ikke kan stole på noe i mainstream media. De er helt opplagt i lommene på myndighetene, og rapporterer bare om de saker som passer for dem den dagen.

Å rapportere om at en million mennesker marsjerte gjennom London for din frihet, og mot det medisinske tyranniet som har blitt pålagt Storbritannia burde ha vekket mang en sovende løve fra deres søvn.

En annen twitter-bruker kalte de som deltok i protesten  Covidioter. Han antyder at de vil være grunn til ytterligere forsinkelse for den falske gjenåpningen som er planlagt de 21. juni.

Oversatt og forkortet av Ingunn Gamst

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

8 kommentarer. Leave new

 • Freeeeedoooom
  2 juni 2021 11:18

  Fantastisk fint å se at så mange står opp for friheten. Men hva sier det egentlig om norske medier (og BBC) at de ikke nevner dette med et ord? Jo: at de er i MOT friheten. Er de ansatte i NRK, TV2, Dagbladet, VG, osv klar over at de jobber i anti-demokratisk firma? Jeg forstår ikke hvordan disse «journalistene» klarer å sove om natten, men det er kanskje lett når man mangler integritet?

  Svar
 • wasan Totland
  2 juni 2021 17:45

  Det blir videresendt stadig mer propaganda i Resett og Document også. De eneste rene nettsidene som er igjen er disse bloggene og Steigan.

  Svar
  • Tor Larsen
   3 juni 2021 23:15

   I en situasjon der opposisjon er nødt til å oppstå er to nettsidene typiske representanter for falsk opposisjon, De er bevisst opprettet for å villede opposisjonen inn i spor bort fra de egentlige profitørene og makthaverne. Samtidig er det særdeles viktig å fremstå, og det gjør man ved å kritisere virkninger og ikke årsaker som har lite å gjøre med den egentlige makten, men som gir publikumstekke fordi virkningene er synlige og irriterende.

   Så hvordan finner man ut hvem den falske opposisjonen egentlig arbeider for? Ved å forholde seg til Montesquieus ord om at den som aldri får kritiseres er makthaveren. Man kan gjerne begynne søket fra mange ulike vinklinger, men etter kort tid og uansett utgangspunkt har man alltid funnet forbudet i den ytre og den indre sioniststaten. Bekreftelsen kommer som sletting av innlegg og til sist blokkering fra nettstedet. Åpenhjertige diskusjoner om den reelle makthaveren tåles ikke, for diskusjoner kan bare bringe makten enda klarere fram.

   Svar
 • Så kan man lure på:
  Hvorfor stoler folk på myndigheter og offentlig media som juger og tall-trikser. Gang på gang (!), – men er skeptiske til alternativ media som søker ærlige sannheter mer enn propaganda?
  Hvis man har en smule tallforståelse, og en smule kritisk sans, så ser man jo lett at så mye er løgn og manipulering. Enten det gjelder pandemier eller vår militære og økonomiske angreps-kriger w.w.
  Er folk blitt totalt hjernevasket gjennom redsel-påføring?
  Skummelt i så fall.

  Svar
  • Kollektiv kognitiv dissonans er kanskje en del av det vi ser i samfunnet i disse dagene. Noen som har noen tanker om dette?

   Svar
   • «Det beviser at du ikke kan stole på noe i mainstream media. De er helt opplagt i lommene på myndighetene, og rapporterer bare om de saker som passer for dem …».

    Kanskje fordi vi ikke kan stole på hverken media eller politikere i «frie» Norge siden 1945, da vi ble okkupert av de «gode» som stjal vår frihet.

    Folk vil våkne en dag. Og se hva som er frihet, hva som er overgrep, og se hva som skaper velstand i en nasjon; penger, politikere , – eller nasjonens arbeidskrefter.
    Så får vi håpe det ikke blir for sent.

   • Tor Larsen
    3 juni 2021 23:30

    Ja, jeg tenker at den kollektive dissonansen mest er den såkalte Frankfurt skolens fortjeneste, men jeg ser ingen diskutere såkalt Kritisk Teori. Man ser heller ut til å akseptere metoden for nedrivning av all samfunnsbærende struktur nærmest som en naturkraft løsrevet fra menneskelig intensjon. Denne påfallende mangelen ser ut til å bekrefte Montesquieus ord om at hvis du vil vite hvem som kontrollerer deg så se til hvem det ikke er lov til å kritisere. Herrene Horkheimer, Marceuse, Fromm, Benjamin, Adorno og enda mer grunnleggende Karl Marx og Sigmund Freud hadde alle felles opprinnelse. Her er i hvert fall forsøk på en diskusjon om destruktiviteten i Kritisk Teori:

    https://prezi.com/dkbiaaphtjiz/critical-theory-destructive-criticism/

 • Som alle her egentlig påpeker. Det koker ned til de «unevnelige» som man på (The Great) Reset.no og Doc.no blir slettet og utestengt for å nevne i annet enn festlige taler. Først innførte «de» gjeldspengesystemet (Rotschild i 1873), så ødela de sakte men sikkert verdensøkonomien med sin grådighet. Nå må de «sikre» verdiene sine på en annen måte, og gir «oss» skylden for galskapen, og at de er «nødt» for å stenge ned verden mens de «ordner opp». Covid er vår skyld, det handler «absolutt ikke» om deres grådige galskap som har fått hele shi**en til å renne over kanten (må vite – sarkasme-advarsel) I samme slengen ser det ut til at de skal bli kvitt kanskje 1 eller 2 milliarder «useless eaters» via «kvakksinering», målet er å få vekk ca. 7 milliarder, men de er på vei. For de som ikke vet hva en «useless eater» er for noe: Hvis du ikke kan slave og spa verdier ned i lommene på «herrefolket» er du en slik, uansett årsak, handikapp og sykdom (kanskje påført deg av disse samme) er ingen unnskyldning. Du må uansett koste (mye) mindre enn du skuffer ned i lommene deres, hvis ikke; vekk med deg.
  Jeg gleder meg nå faktisk til den dag verdens befolkning våkner opp, det skjer senest når noen milliarder mennesker har sluttet å eksistere, alt fra noen 3 til 18 mnd. i følge ordentlige vaksineforskere, immunologer og leger som er svært skremt over hva de ser utfolde seg nå. Det blir åpen jaktsesong når karma skal komme til disse svina. Eneste mulighet til å slippe unna dette enorme folkemordet er å låse seg inne i en bunker de neste 300 år, og når man vet at de verste av disse nærmer seg 100 år kan man fort regne ut resten selv.
  Til dere som mener jeg må være (mer enn) litt gal, tja muligens, men jeg er genuint opptatt av rettferdighet, og øye for øye «politikk». Gi dem 21 år (livsvarig) og så ut for å starte på nytt? Ikke fean. En død slange er ikke farlig, en levende er.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

USAs nærmeste allierte i Latin-Amerika:

Er det narkobaroner og mordere som styrer landet?

Forrige innlegg

Trondheim stenges ned.

Sykdommen eksisterer ikke.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.