POSTED IN Diverse, Virkelighetsforståelse

Med andre briller:

Nyheter de store mediene ikke serverer.

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Saudia Arabia-USA relasjonene ødelegges

Utnevnelsen av Michael Ratney som ny amerikansk ambassadør i Saudi-Arabia har blitt tolket av Riyadh som bevis på Washingtons manglende interesse i det saudiske monarkiet. Mr. Ratney er sivil, mens Quincy-pakten – inngått i 1945 av president Franklin D. Roosevelt og grunnleggeren av det saudiske riket Abdul Aziz Ibn Saud – slår fast at den saudiske familien skal sikres militær beskyttelse i bytte mot tilgang til oljen deres.

De siste årene har Pentagon ikke klart å forsvare verken Saudi-Arabia eller De forente arabiske emirater (UEA) fra angrep fra jemenittiske houthier. Likevel presset USA disse to landene til å fortsette krigen i Jemen og forhindre at Bab-el-Mandeb-stredet falt i iranske hender. For å gjøre sine ønsker helt klare åpnet president Biden samtaler med Iran og fjernet houthiene fra USAs liste over terrororganisasjoner.

President Biden sprøytet mer bensin på bålet ved å anklage kronprins Mohamed Bin Salman for å være en morder etter attentatet på det muslimske brorskapets medlem og journalist Jamal Kashoggi, og fordømte Saudi-Arabia som en utstøtt.

Saudi-Arabia har nektet å øke sin oljeproduksjon for å oppveie embargoen på russiske hydrokarboner.

Tidligere etterretningssjef prins Turki Al-Faisal innrømmet overfor Arab News at landet hans føler seg forlatt av sin amerikanske allierte.

https://www.voltairenet.org/article216852.html

Africom i Somaliland

AfriCom-sjefgeneral Stephen Townsend har fortsatt ikke lyktes med å stasjonere troppene sine på det afrikanske kontinentet. De fortsetter å ha hovedkontor i Tyskland.

Han dukket derfor diskret opp i Somaliland på sidelinjen av sin offisielle turné i Djibouti, Somalia og Kenya. Washingtons mål ville være å tilby internasjonal anerkjennelse til myndighetene i Somaliland i bytte mot deres aksept av en amerikansk militærbase på deres jord.

https://www.voltairenet.org/article216851.html

Arrestasjon av en banderittisk jøde i Russland

Russiske sikkerhetsstyrker kunngjorde arrestasjonen av 61 år gamle Mikhail Kavun. Denne personen, av jødisk etnitet, tilsto å ha finansiert, mellom 2015 og 2019, den ukrainske banderittgruppen, Pravy Sector, kjent for å ha fremmet rasehat, tortur og oppfordring til drap.

Tallrike russiske kilder har fortalt historien til jødisk-banderittene (Zhidobandera), et begrep som først dukket opp i USSR i 1981. Denne gruppen av voldelig anti-russiske jøder støttet banderittene for å unngå å være målet for deres antisemittisme .

Denne affæren kommer etter møtet mellom Russlands utenriksminister Sergey Lavrov og den israelske regjeringen [1]. Ifølge kontoret til statsminister Naftali Bennett unnskyldte president Vladimir Putin seg til han, noe Kreml ikke har bekreftet [2].

Mr. Lavrov hadde snakket om deltakelsen av jøder i nazistiske forbrytelser, som jødiske personer tolket som en offentliggjøring av disse forbrytelsene. Slik deltakelse, selv om den er ekstremt marginal, er fortsatt det mest dyptliggende tabuet blant jødiske samfunn.

https://www.voltairenet.org/article216850.html

[1] “Lavrov challenges Community definition of anti-Semitism”, Voltaire Network, 3 May 2022.

[2] “Vladimir Putin’s telephone conversation with Naftali Bennett”, Voltaire Network, 5 May 2022.

Forsidebilde: John-Mark Smith

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Lavrov sa nylig at en jødes verste fiende er en annen jøde. Både Volodymyr Zelensky og Victoria Nuland er av jødisk ætt; begge fremmer nazisten Dmytro Yarosh. Angivelig marginale «jødisk-banderister» har vært registrert siden 1981. Jødiske Chuck Schumer mener «der foregår en holocaust i Ukraina» og vil sponse krigen med flere milliarder så den varer lengre og koster flere menneskeliv. Samtidig stiller «den onde» Putin til intervju og snakker fornuft og forklarer den tungnemme vesten at de gjør det vanskelig for seg selv, Rubelen styrkes, og imens myser Biden mot teleprompteren for å gi Trump ny ærestittel: «The Great MAGA King.» Helt utflippa.

  Svar
  • drdanielleblumwnthal.wordpress.com har en interessant artikkel angående menneskehandel i Ukraina. «Yulia Sachenko, Director, «A21» (anti-menneskehandel organisasjon) intervjues og sier i 2017 at Ukraina er «Country of DESTINATION » og transitt-land for menneskehandel.

   Svar
 • Fy T. Rakkern
  15 mai 2022 14:46

  Et av inntrykkene en kan bli sittende igjen med, om man ikke svelger løgnmediene med hud og hår, er at under huden på USA, Europa og NATO ligger det tjukke lag med sympati for den verste ideologien i menneskehetens historie, nemlig nazismen. Før eskaleringen av krigen 24. februar gikk vestlige medier høyt og lavt for å lage dokumentarer om hvor rå og brutale de nazi støttede regjeringsstyrkene i Ukraina var/er. Nå står storting, regjeringer og parlamenter og gråter i trampeklapp når Ukrainas president og nazi sympatisør holder tiggertaler rundt om i verden.
  Det vi er vitner til er et uhyre velsmurt propagandasystem som har spesialisert seg på rendyrket løgn.

  Svar
 • Jeg vil benytte anledningen til å hente frem noen gamle nyheter som folk har glemt.
  På Svalbard finnes mye rart og jeg leste i illustrert vitenskap at mr Stoltenberg hadde fått fullfört sin våte dröm.Fröbanken var klar og den var bygget med den hensikt at den ville bli nyttig etter den store katastrofen. ????,katastrofen mr Jens,visste du,vet du noe som du ikkew ville fortelle ?.
  Ikke langt fra Fröbanken ble det av noen drabelig gode vitenskapsfolk gravd opp siste kjente gravsted av ofre for svartedauen,de skulle visst forske på denne mystiske sykdommen.Jeg antar denne gruppen med smartinger hadde kunnskaper om viruser og slikt.
  Jeg kan ikke huske å ha lest noe om resultatet av denne forskningen,ei heller hvem forskerne representerte.
  Kanskje er det noen her som vet og jeg vil så gjerne vite.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Innblanding i andre lands anliggende skal ikke skje ifølge internasjonale regler.

For Nato-land (også for Norge) gjelder disse bare når det passer.

Forrige innlegg

Amerikansk toppmøte.

En pinlig nedtur for USA?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.