POSTED IN Diverse, Virkelighetsforståelse

Med andre briller.

Kortnyheter fra verden.

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Krigen sprer seg til russisk territorium.

Eksplosjoner fant sted i de tre russiske oblastene som grenser til Ukraina (Belgorod, Voronej og Koursk), 26. april 2022.

Et militært ammunisjonslager tok fyr i nærheten av landsbyen Staraya Nelidovka (som ligger omtrent 10 kilometer fra Belgorod), 27. april tidlig på morgenen (3:30). Et hydrokarbonlager hadde allerede blitt angrepet i Belgorod tidlig i april.

Vi er vitne til en utvidelse av Ukraina-krigen mot Transnistria i vest, og Russland mot øst.

https://www.voltairenet.org/article216662.html

Storbritannia har godkjent utplassering av hvite hjelmer i Ukraina.

Denne angivelige «ikke-statlige foreningen» (sic) ble opprettet av en tidligere britisk offiser, James Le Measurer, Ridder av det britiske imperiets orden. Den ble gjort kjent av Foreign Offices underleverandør-kommunikasjonsselskap, ARK (Analyse, forskning og kunnskap) og finansiert av USA, Storbritannia, Frankrike, Tyskland, Danmark, Nederland, Canada og Japan.

Etter en fasadeendring for å få den til å fremstå mindre som en utenlandsk regjerings-organisasjon, skapte den et omdømme for seg selv i Syria. Det brakte faktisk hjelp til befolkningen, men det deltok også i produksjonen av falske videoer samt krigshandlinger. For eksempel tok den æren eller å ha fratatt de 5,6 millioner innbyggerne i Damaskus-regionen vann i mer enn 42 dager (bilde), noe som er en krigsforbrytelse. Flertallet av dens «frivillige» (sic) var medlemmer av Al-Qaida og senere Daesh. (IS)

De hvite hjelmene har forbud mot å oppholde seg på USAs territorium i henhold til landets antiterrorlover. Tidligere president Barack Obama overtalte imidlertid Netflix, der han er produsent, til å vie en prisverdig «dokumentar» til dem.

Terrororganisasjonen ble uten hell nominert til Nobels fredspris.

https://www.voltairenet.org/article216644.html

USA utvider krigen til Europa

Det amerikanske senatet godkjente lovforslaget om å gjeninnføre Lend-Lease Act (S. 3522), en rest fra andre verdenskrig. Den nye teksten, som for tiden er til behandling i Representantenes hus, er ikke bare ment å bevæpne Ukraina, men også å bevæpne «alle landene i Øst-Europa som er påvirket av invasjonen fra den russiske føderasjonen».

https://www.voltairenet.org/article216671.html

3000 Grå Ulver i Ukraina


3000 tyrkiske medlemmer av Grå Ulver har kjempet i ti dager i Ukraina. De er delt inn i tre separate grupper lokalisert i Kharkiv, Odessa og Mykolaiv.


De grå ulvene er en tyrkisk høyreekstreme milits, historisk knyttet til NATO. Deres ideologi er nyfascistisk, antikommunistisk, anti-gresk, anti-alevi, anti-kurdisk, anti-armensk, homofob, antisemittisk og antikristen.

Samlingsmerket deres er en håndbevegelse (bilde).
https://www.voltairenet.org/article216682.html

Forsidebilde: Dan DeAlmeida

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Rødt endret kurs under Syriakrigen.

Våpen til Ukraina gjør partiet til USAs allierte i den stedfortreder-krigen mellom Russland og USA som pågår

Forrige innlegg

Bivirkningene vil bli mange:

Stort antall hjerneslag forårsaket av Covid-19-«vaksiner» kan forklare hvorfor så mange blir blinde

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.