POSTED IN Coronavaksiner, Globalisering, Media

Globalistene eier det meste:

Massemediene er verktøy for eliten. De selger inn møkk som gull.

0
Print Friendly, PDF & Email

Av Northern Light

Over 5,7 milliarder mennesker, de fleste i den industrialiserte verden, har fått minst en mRNA-injeksjon kalt vaksine for at folk i god tro skal ta dem, dessverre så har de fleste fått flere enn en injeksjon. Injeksjonen forandrer DNA, og piggproteinet forårsaker irreversible skader på organer og svekker immunsystemet, mer for hver injeksjon. Dette gjør at selv en vanlig sesong-forkjølelse og influensa blir alvorlig for de «fullvaksinerte», og immunforsvaret hos mange klarer ikke å holde latente sydommer i sjakk, og mange får «turbokreft». Det finnes ingen motgift mot giften, de som har fått flere injeksjoner kan regnes som døende. For 5,7 milliarder mennesker, la det synke inn.

Det er ikke annet enn et biovåpen som ble utviklet før det ble erklært en pandemi, noe som det finnes et fjell av bevis for. Bevis som hadde vært mer enn nok til å ta ut tiltale hvis det hadde dreid seg om noe annet. De skyldige er en kabal av billionærer, som vil redusere verdens befolkning og kontrollere de overlevende. De som aller nådigst får overleve får leve i deres nye verdensordning. Kabalen har sine folk i FN, WHO, blant den politiske ledelsen i alle vestlige land spesielt, og eier over 90 prosent av vestlig presse og media, verdens største og beste propagandamaskin, som klarte å overbevise de aller fleste om at covid var den nye spanskesyken, som skremte de fleste og faktisk fikk de til å ønske seg «vaksinen».

Hovedstrømpressen har vært sentral og avgjørende for at de klarte å få satt biovåpnet i armen på 5,7 milliarder mennesker. Generaldirektøren i Reuters, verdens største nyhetsprodusent, sitter i styret hos Pfizer, og har gjort det i flere år før WHO erklærte at det var en pandemi. Det gjør redaktører i hovedstrømpresse og media, journalister som har dekket covid, og nyhetsankere til medskyldige i den største forbrytelsen mot menneskeheten noen sinne, og som får alt annet til å blekne.

Nyhetsankerne er ikke bare nyhetsopplesere, de er journalister som forbereder sakene før de går i studio. De har samme informasjon som alternativpressen, og må vite at de mest fremstående forskere og leger har advart på det kraftigste mot «vaksinene», og det fra første dag. I stedet for å la dem få taletid i nyhets-sendingene, har de heller hengt dem ut som konspirasjonsteoretikere.

Det er ingen unnskyldning for dette. Selv etter hundrevis av fagfellevurderte rapporter fra virologer om overdødelighet, og alvorlig sykdom hos mange etter masse-vaksineringene, har «journalistene» i hovedstømpressen kalt bivirkningene for «vaksine-dosene» for «long-covid», samtidig som de kaldblodig har oppfordret folk til å ta ytterlige injeksjoner, selv for barna. Nyhetsankerne er storforbrytere.

En kan drømme om få de alle stilt for retten, men rettssystemet i den vestlige verden er helt fullstendig korrumpert av den samme storkapitalen som er finansielle eiere av Big Pharma. Det må en utskiftning av dommerstand og påtalemyndighet til, før en kan få opprettet rettsaker mot de hovedansvarlige, og mot medansvarlige som redaktører, journalister og nyhetsankere i MSM. Det vil nok dessverre ta så lang tid, at det får ikke de som har fått flere covid-«vaksiner» få oppleve, flere av de fremste virologene sier at massedøden blant dem vil begynne om ikke lenge.

De som overlever blir også sannsynligvis for svekket til å føre rettsaker, som kan bety at de ansvarlige og medansvarlige for minst mange hundre millioner menneskers elendighet og død på grunn av biovåpnet kalt vaksiner, sannsynligvis vil slippe unna. Tenk på det neste gang du ser på nyhetsankerne på Dagsrevyen og TV2 Nyhetene.


Hentet fra Derimot sitt interessante kommentarfelt. Det er unntaksvis at vi publiserer artikler fra ukjente skribenter. Vi gjør det denne gangen på grunn av innholdets interessante synspunkter, som er verdt å dele.

Forsidefoto: Lexica.art

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

F-16 til Ukraina kan bryte en grense:

Utløse angrep på Nato-flyplasser.

Forrige innlegg

Store globale endringer kommer.

Petrodollaren svekkes. USAs makt reduseres.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.