POSTED IN Norge, Overvåkning, Russland, Varslere

Mannen som avslørte USA total-overvåkning av alle i hele verden, Edward Snowden, blir russisk statsborger.

Hvorfor hedrer Russland et sannhetsvitne?

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Viktige meldinger blir enten ikke rapportert eller de blir omskrevet slik det passer inn i en spesiell og ønsket forståelse (vinkling) av det som skjer. I meldingen under fremgår det at varsleren Edward Snowden får beskyttelse i Russland nå også gjennom russisk statsborgerskap. Han avslørte USAs totale globale overvåkning av all elektronisk signal-trafikk som utføres av det hemmeligholdte «5-eyes» overvåkningssystemet. Her deltar USA, Canada, Storbritannia, New Zeeland og Australia.

Snowdens avsløringer viste at USA overvåket også sine nærmeste allierte sine mobiltelefoner, f.eks. den tyske kansleren Merkel sin. Dette var kunnskaper som ikke skulle være offentlig kjente og da Snowden avslørte det var det viktig å få han fengslet og straffet.

Hva som skjer når en varsler ikke er beskyttet viser historien om varsleren Julian Assange. Han sitter i et britisk høyrisiko-fengsel uten lov og dom. Han har avslørt USAs krigsforbrytelser bl.a i Irak og venter på utlevering til USA i strid med britisk lovverk som ikke tillater denne typen utleveringer. Så mye for ytringsfriheten og gjeldende lovverk som nå brytes når en trenger det.

I meldingen under fremgår det også at en rekke av de som reiser fra Russland ikke gjør det på grunn av Putins regjering, men i frykt for at Putin skal falle og at landet dermed får et styre som de er redd for blir mer autoritært. Det er stort sett folk fra øvre middelklasse og overklassen som drar.

Communism for Russia and Conservatism for Export - CEPA
En viktig grunn for et noen forlater Russland er redselen for at slike folk skal komme til makten igjen

De to største opposisjonspartiene i Russland (kommunistpartiet og nasjonalistpartiet) kritiserer Putin for å være alt for mild i Ukraina-krigen. Det å fremstille Putin og hans regjering for å være brutale oppleves altså av mange i Russland som det motsatte, altså at Putin er alt for forsiktig.

På grunn av manglede mediedekning av konflikten øst i Ukraina i snart 8 år forstår ikke publikum i vest det raseriet som har bygget seg opp i Russland overfor den ukrainske regjeringen, USA og Nato. De er de som har stått bak det 8 år lange folkemordet i Luhansk og Donetsk.

Men følger en vestlige medier er det et motsatt inntrykk som gies. Saken er at om det skulle skje, slik vestlige medier har spekuler og håpet på lenge, altså at Putins regjering faller, da risikerer en å få en politikk som er langt mer uforsonlig. Kanskje skal vi i vest være glad for at opp til 80% støtter Putins politikk, ifølge meningsmålinger.

Det er jo påfallende at vestlige medier tror han vil falle mens senile Jo Biden med 30% bak seg i USA skal overleve politisk. Det som er tydelig er at den vestlige ønsketenkningen virker begge veier. Faller noen i dag er det nok i vest det skjer, ikke i Russland.

Nei, troverdige er ikke de vestlige mediene. Men de maler på den samme virkelighetsfjerne historien så lenge de kan.

Knut Lindtner
Redaktør

Edward Snowden blir russisk statsborger

Edward Snowden ble nylig innvilget russisk statsborgerskap.  Dette kommer samtidig med at 250 000 russere er rapportert stukket av fra landet sitt.

Dette har de gjort ikke så mye av frykt for den delvis mobiliseringen utstedt av president Vladimir Putin, den skal visst kun gjelde veteraner med kamperfaring.

De har gjort det fordi de er skremt over at Russland kan gå tilbake til et autoritært styre som det var under den autoritære tsaren og i tiden med Sovjet-Unionen.

Oversatt av Ingunn Kvil Gamst

https://www.voltairenet.org/article218114.html

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

  • Om man ønsker vite hvorfor situasjonen i verden er slik den er bør man lese Antony C. Suttons bok som finnes gratis å i sin helhet her: https://www.voltairenet.org/IMG/pdf/Sutton_Wall_Street_and_the_bolshevik_revolution-5.pdf

    Det man vil se er at de samme kapitalkreftene som skaper kriger, pandemier, matmangel, naturkatastrofer, hungernød osv. i dag er de samme kreftene som sto bak den amerikanske revolusjon og borgerkrig, den franske revolusjonen, krigen Frankrike-Tyskland i 1870 årene, borgekriger, 1 & 2 verdenskrig, skapte «spanskesyken» i USA , tok den til Europa, smittet soldater og sivile, skapte pandemi, fikk den tilbake å døpte den «spanskesyken». Da som nå drepte «vaksinene» de fleste. Nå er det i overkant av 100 år siden «revolusjonen» i Russland som Antony C. Sutton viser er en bløff. Det var profesjonelle revolusjonære med opplæring i USA som sto for plyndringen av Russland. Da som nå var landet på topp å en «revolusjon» var en ren forretningstransaksjon iverksatt av Rotchild, Rockefeller, Adam Schiff (nå Bush), de onde «satanistiske» krefter som også skape kommunisme, nazisme og alle andre -ismer i den hensikt å skape uro de kunne utnytte. Søk opp Juri Linä, en estisk historiker som har skrevet mye om djevelskapen kapitalistkreftene sto bak som bakmenn og eiere av kommunismen, sosialismen og nazismen.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Ukraina-konflikten:

En analyse av den russiske strategien i Ukraina og en sammenligning med USAs kriger.

Forrige innlegg

Med US-soldater på vår statsministers pressekonferanse melder spørsmålet seg.

Hvem er det som styrer i Norge?

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.