POSTED IN Rasisme

London:

Offisielle retningslinjer fra ordførerens kontor avslører rasisme mot hvite

1 kommentar
Print Friendly, PDF & Email

Av Toby Young


Et fotografi av en ung hvit familie ble sagt å ikke representere «ekte londonere» av et medlem av Sadiq Khans stab. Avisen The Times har mer.

Borgermesteren i London Sadiq Khan har blitt oppfordret til å be om unnskyldning, etter at offisielle retningslinjer sa at et slikt bilde ikke skulle brukes når man promoterer Khan eller Greater London Authority. Bildet av en mor og far med sønnen og datteren deres ved siden av Themsen, dukket opp i Look Book til Borgermesteren i Londons side for retningslinjer, som ble publisert på det offisielle nettstedet til rådhuset. Bildet hadde underteksten: «Representerer ikke ekte londonere».

Retningslinjene gir råd om hvordan vise ordføreren fra sin beste side, og sier at offisielle bilder «bør gjenspeile et gjenkjennelig, ekte og mangfoldig London». Dokumentet ble fjernet fra nettstedet etter at innholdet ble fremhevet i avisen Mail on Sunday.

En tjenestemann for ordføreren sa: «Bildeteksten ble lagt til av en medarbeider ved en feiltakelse og gjenspeiler ikke synet til ordføreren eller Greater London Authority. Dokumentet blir gjennomgått for å sikre at språket og veiledningen er passende».

Susan Hall, Tory-partiets ordførerkandidat, ba om en unnskyldning fra borgermester Sadiq Khan. Hun sa: «Alle londonere er ekte londonere, uansett etnisitet, og Sadiq Khan må be om unnskyldning og stoppe disse ville, politisk motiverte forsøkene på å splitte folk».

Folketellingen for 2021 viste at London var den mest etnisk mangfoldige regionen i Storbritannia med 46,2 prosent av innbyggerne som identifiserte seg med asiatiske, svarte, blandede eller «andre» etniske grupper. Hvite britiske innbyggere utgjorde 36,8 prosent av befolkningen, og ytterligere 17 prosent sa at de var hvite etniske minoriteter.

Fra The Daily Sceptic, publisert 21 august 2023.
Oversatt fra engelsk av Northern Light, Linker i orginalartikkelen.
Orginalartikkel: Official Guidelines Reveal Anti-White Racism of Sadiq Khan’s ‘Branding’ Campaign.

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

1 kommentar. Leave new

  • «Mangfold» er tyrannenes omskrivning for nettopp det Sally Hall sier: «disse ville, politisk motiverte forsøkene på å splitte folk», splitt og hersk, urgammel metode; et splittet folk som ikke står samlet mot herskerne er lettere å tvinge til underkastelse.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Utplasserer tropper på grenser til Kviterussland.

Polen ruster voldsomt.

Forrige innlegg

Imperialistisk rivalisering

Lenge ønska mål:
Europa underordner seg USA

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.