POSTED IN Coronavaksiner, Helse

Leger i USAs forsvar:

Voldsom økning av spontanaborter, hjerteforstyrrelser og nevrologiske skader.

11 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Vitnemål i USA: – Spontanaborter og kreft opp 300 prosent, psykiske problemer opp 1000 prosent

Av red. PSt 

Under en paneldiskusjon i Senatet i USA 24. januar 2022 avslørte advokat Thomas Renz, et medlem av America’s Frontline Doctors’ juridiske team, flere alarmerende signaler når det gjelder vaksinesikkerhet som den amerikanske regjeringa har ignorert. Informasjonen er gitt av tre militærleger som har tilgang til vaksinasjonsdata som er holdt tilbake for allmennheten.

Senator Ron Johnson (R-Wis.) kalte sammen et panel av verdenskjente leger og eksperter for å få fram deres perspektiver på den globale pandemiresponsen, inkludert deres perspektiver på «tidlig behandling og sykehusbehandling, vaksineeffektivitet og sikkerhet, hva som gikk riktig, hva som gikk galt , hva bør gjøres nå, og hva som må tas opp på lang sikt.»

Dette biletet har tom alt-eigenskap. Filnamnet er thomas-renz-696x397.png

Paneldebatten hadde tittelen «COVID 19: A Second Opinion.»

Renz sa at tre varslere fra forsvarsdepartementet — Lt. Oberst Theresa Long, Dr. Samuel Sigoloff og oberstløytnant Peter Chambers – har gitt rystende innsidedata om vaksineskader.

«Alle tre har gitt meg disse dataene i erklæringer som sa at dette er under straff for mened,» sa Renz. – Vi har tenkt å legge dette inn for domstolene.

I følge varslerne har spontanaborter og krefttilfeller økt med rundt 300 prosent det siste året over gjennomsnittet på fem år.

Utrolig nok sa legene at dataene viser en 1000 prosent økning i nevrologiske problemer, som, som Renz bemerket, påvirker piloter.

«Våre soldater blir skadet, eksperimentert på og noen ganger muligens drept,» sa han.

I vitnesbyrd under Military Whistleblower Protection Act fortalte oberstløytnant Long Johnson at hun måtte sette vaksinerte piloter på bakken med symptomer på myokarditt av bekymring for at de kunne dø av hjertesvikt i lufta, rapporterte Washington Times.

https://youtu.be/jtlWCux2dJg

Innlegget er hentet fra Steigan.no

Forsidebilde: Marek Piwnicki

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

11 kommentarer. Leave new

 • Det ville gledelig meg veldig hvis de mektiges private piloter med de pompøse ombord kånker ut i mid-air og styrter,
  skjønt kanskje de har satt til side noen til sitt bruk, kanskje jeg gleder meg for tidlig

  Svar
 • Dette er hvordan vaksinene påvirker soldatene:

  Prosentvis økning i:

  Hjerteinfarkt 269%
  Perikarditt 175%
  Myokarditt 285%
  Lungeemboli 467%
  Hjerneinfarkt 393%
  Bells Parese 319%
  Guillain-Barre 250%
  Immunsvikt 275%
  Menstrual Uregelmessighet 476%
  Multippel Sklerose 487%
  Abort 306%
  HIV 590%
  Brystsmerter 1529%
  Pustevansker 905%

  https://www.georgiarecord.com/military-med-skyrocketing-disease-data-leaked-biden-regime-knowingly-continues-destruction-of-force/

  Svar
 • COVID-vaksiner og graviditet: Mer enn 416 186 spontanaborter på grunn av vaksinen.

  En ny analyse av Dr. Jessica Rose anslår antall spontane aborter forårsaket AV COVID-vaksinene. Det er over 416,186 til dags dato.

  https://stevekirsch.substack.com/p/covid-vaccines-and-pregnancy-172000

  Svar
 • Vitenskapelig bevis for at covid vaksine er dødelig.

  Innlegg publisert: 5 januar 2022 på https://www.saveusnow.org.uk/covid-vaccine-scientific-proof-lethal

  Over tusen vitenskapelige studier viser at COVID – 19-vaksinene er farlige.

  Vi kan nå bekrefte at befolkningsreduksjonen går etter planen, og en rekke forsvarsetterretningsdokumenter viser det planlagte drapet på over 55 millioner over hele Storbritannia innen 2025 ved hjelp av dette biokjemiske våpenet.

  MEDICINES and Healthcare (products) Regulatory Agency (MHRA) hadde forhåndsvarsel om det forventede store antallet bivirkninger før utplasseringen, som bekrefter den overlagte arten av forbrytelsen.

  Liste av 1011 medisinske publikasjoner som viser den planlagte befolkningsreduksjonen:

  https://www.saveusnow.org.uk/covid-vaccine-scientific-proof-lethal/

  Svar
 • Balsamerere finne vener og arterier fylt med aldri før sett gummiaktige blodpropper.

  En balsamererer finner for første gang i sin 20 år lange karriere massive blodpropp-type strenger av fibre i vener og arterier etter utrulling av mRNA vaksine. Han gir en forklaring på hvorfor det vil bli massive dødsfall av vaksinerte mennesker i fremtiden. Disse blodproppene kan være forklaringen på hvorfor et enormt antall idrettsutøvere faller døde om.

  https://www.redvoicemedia.com/2022/01/worldwide-exclusive-embalmers-find-veins-arteries-filled-with-never-before-seen-rubbery-clots/

  Svar
 • Store protester mot Covid-Tyranniet i Østerrike og Canada

  https://www.youtube.com/watch?v=yFoYN5N15a0

  https://www.youtube.com/watch?v=iY2nxyWHVE4

  Østerrike og Canada er ikke lenger demokratier. De er tyranniske politistater.

  Noen begynner å tro at vold er den eneste løsningen, og at tyrannene må bli drept før de konsoliderer sitt tyranniske grep over folket.

  Svar
  • De «små» mennesker har alltid forsøkt å «snakke» med eliten om problemene disse påfører dem, og alltid med samme resultat: Null. Derfor har alltid de «små» menneskene måtte ta saken i egne hender og likvidere mange nok av «eliten» når problemene blir for store. Denne gangen tror jeg dog at likvidasjonene vil omfatte alle, også etter-plapprerne av «eliten», vi nærmer oss med andre ord med stormskritt «Ragnarok», eller verdens dommedag som det står i bibelen. Alle skal veies, og de som finnes for lette (er skyldige i forbrytelser mot menneskeheten) skal utfases fra videre liv. Mange familiemedlemmer av slike vil nok også i begynnelsen «utfases» av frykt for at slike etterlatte kan «ta opp hansken» etter sine (skyldige) slektninger, og derfor må stoppes.

   Svar
 • En sykepleier forklarer at antall barn med hjerteproblemer økte til det tidobbelte med vaksinasjon

  Hun forklarer også at leger som jobber for sykehus og helsepersonell ikke er uavhengige utøvere og må følge protokoller som fraråder dem fra å rapportere uønskede vaksineskader og som tvinger dem til å vaksinere selv om de ser de resulterende skader og dødsfall.

  Med andre ord, leger som er ansatte har blitt skilt fra lege-pasient forholdet og må følge ordre eller slutte eller bli sparket. Dette er en måte som Big Pharma har fått kontroll over medisinens praksis. Leger som er ansatte må følge protokoller som er etablert uavhengig av god medisinsk praksis.

  https://rumble.com/vtge32-tawny-buettner-rn-observed-a-10x-increase-in-the-rate-of-myocarditis-after-.html

  Svar
 • Northern Light.
  30 januar 2022 15:02

  TUSENER AV ABORTER ETTER COVID-19 VAKSINENE BLIR UNDERRAPPORTERT I VAERS.

  Nå som vi har et helt års erfaring av å med å injisere mennesker med en eksperimentelt genforandrende injeksjon for COVID-19, kan vi konkludere med å slå fast at dette er et masseødeleggelsesvåpen, siden det ikke bare dreper og lammer mennesker, men det ødelegger også ufødte barn i livmoren, og gjør mest sannsynlig en hel generasjon av fertile kvinner infertile.

  Og fakta som støtter denne uttalelsen finnes i regjeringens egen database for Vaccine Adverse Events Reporting System (VAERS), enda så ufullstendig som dataene er. Jeg har i utgangspunktet brukt to metoder for å analysere dataene i VAERS i rapportene mine for det siste året, og det er ved å sammenligne det som er publisert av myndighetene for de eksperimentelle COVID-19-injeksjonene med alle FDA-godkjente vaksiner de siste 32 årene, siden VAERS startet i 1990.

  Dette gir oss en ekte «epler til epler»-tilnærming ved å bruke bare data de leverer. Den andre metoden er å bestemme «underrapporterings-multiplikatoren» ettersom alle innrømmer, inkludert helsemyndighetene, at VAERS er et passivt system som er sterkt underrapportert. Jeg har brukt Dr. Jessica Roses analyse gjort på underrapporterings-multiplikatoren som er publisert her, og hun fastslo at basert på hennes analyse, må COVID-19-rapporteringen i VAERS multipliseres med en faktor på 41X.

  For å komme frem til antall fosterdødsfall registrert i VAERS, måtte jeg bruke flere forskjellige søk på oppførte «symptomer», og så se om søkeresultatene dokumenterte fosterdødsfall, siden det ikke er demografiske data for «fosterdødsfall».

  Følgende er den gjeldende listen over «symptomer» i VAERS som avslører fosterdødsfall:

  Avbrutt svangerskap
  Abort
  Abort fullført
  Abort komplisert
  Abort tidlig
  Abort ufullstendig
  Abort indusert
  Abort indusert ufullstendig
  Abort sent
  Abort uteblitt
  Abort av ektopisk graviditet
  Abort spontant
  Abort spontan fullført
  Abort spontan ufullstendig
  Svangerskap utenfor livmoren
  Avbrytelse av ektopisk graviditet
  Ektopisk graviditet med prevensjonsutstyr
  Foster hjertestans
  Fosterdød
  For tidlig babydød
  For tidlig fødsel
  Brudd ektopisk graviditet
  Dødfødsel

  Denne listen er kan være ufullstendig. Men ved å bruke denne listen med den siste oppdateringen i VAERS som inneholder data til og med 31. Desember 2021, har jeg funnet 3147 fosterdødsfall registrert etter COVID-19-vaksinene på gravide kvinner, eller kvinner i fertil alder som ble gravide kort tid etter å ha fått en av de eksperimentelle COVID-19-injeksjonene (som ektopiske graviditeter).

  Ved å bruke multiplikatoren for underrapportering på 41X, blir det riktigere antallet fosterdødsfall etter covid-19-injeksjoner 129 027 fosterdødsfall. Vær oppmerksom på at disse dødsfallene vil komme i tillegg til de registrerte dødsfallene til personer som allerede er født, som per 31. desember 2021 VAERS-datautgivelsen er 21 382 (kilde). Ved å bruke underrapporteringsmultiplikatoren på 41X har vi 876 662 dødsfall etter COVID-19-injeksjonene, og det kommer i tillegg til de 129 027 fosterdødsfallene.

  DET ER OVER 1 MILLION DØDSFALL BARE PÅ DET FØRSTE ÅRET AV COVID-19 «VAKSINENE»!

  Ved å bruke «epler til epler»-analysen av VAERS-dataene, utførte jeg nøyaktig samme søk på symptomene oppført ovenfor for alle FDA-godkjente vaksiner i databasen før desember 2020, som er måneden de to første COVID-19-injeksjonene fikk nødbruks-tillatelse. Det søket returnerte et tall på 2479 fosterdødsfall etter ALLE vaksiner de siste 31 årene, eller et gjennomsnitt på rundt 80 fosterdødsfall per år.

  Fosterdødsfall etter FDA-godkjente vaksiner: 80 per år.
  Fosterdødsfall etter eksperimentelle covid-19-injeksjoner det første året: 3 147.
  Dette er en økning på 3834 % i fosterdødsfall, bare ved å bruke myndighetenes data rapportert i VAERS.

  Skrevet av Brian Shilhavy MA, Senior redaktør for Health Impact News og forfatter.
  Global Research 13 Januar 2022, oversatt artikkel, noe forkortet og redigert, linker på GR siden.
  Thousands of Miscarriages Following COVID-19 Injections Reported in VAERS Are Being Cencored as an Entire Generation Is Being sterilized.
  Orginalartikkel fra Health Impact News 12 Januar 2022.
  Artikkelen er ikke fagfellevurdert, men viser det samme som andre artikler og rapporter om aborter etter mRNA-injeksjonene.

  Svar
 • Jeg vil minne dere om at Ettbarnspolitikken til kina er opphørt,allikevel stiger ikke befolkningstallet.Har Kineserne glemt hvordan de lager barn eller kan vaksiner og aborter mm ha noe med det å gjøre ?.

  Svar
 • Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Geopolitikk når verden endres

Putin, smartere enn norske journalister forstår

Forrige innlegg

Krig løser ingen ting.

Uten fred er alt tapt!

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.