POSTED IN EU, Olje-Energi

Lavrov sa det, men i diplomatiske vendinger:

North Streams gjenoppliving krever regimeskifte i EU og Europa.

4 kommentarer
Print Friendly, PDF & Email

Andrei Martyanov skriver ofte rett fra levra. Her kommenterer han en uttalelse fra to tyske forsikrings-selskap som har økonomiske interesser i North Stream-ledningen. Han påpeker hvordan det fortsatt er ønsketenkning som preger europeisk økonomisk politikk slik det fremgår fra uttalelsen til de to oljeselskapene. 

De har åpenbart ikke fått med seg at det er en politisk krise i forholdet mellom EU/Tyskland og Russland. Og før den er løst vil det ikke skje noe med energiforsyningen fra Russland. Og den kan ikke løses før holdningen overfor Russland er endret av den politiske ledelsen i EU.

Den politiske ledelsen er så bundet opp i sanksjonspolitikk og negative holdninger til Russland at lite eller ingenting vi skje før politikere innad i EU-ledelsen og i en rekke EU-land er skiftet ut. En skal ikke følge mye med før en forstår at det da først må skje politiske jordskjelv i vest. 

I vest har en satset politisk på regime-endring i Russland. Men det er den motsatte utviklingen som blir mer og mer sannsynlig. Bildet viser resultatet av et vanlig jordskjelv, ikke et politisk. (Foto: iStock)

Det er det tilløp til Frankrike nå, og hvem vet hva som vil skje nå inflasjonen fortsetter å stige bl.a. som følge av det «grønne skiftet», fraværet av billig russisk gass og at OPEC nå samlet reduserer oljeproduksjonen.

Russland skrur i praksis til den politiske tommeskruen.

Knut Lindtner
Redaktør

Her er hva Martyanov skriver om saken:

Jeg vet ikke engang hvordan jeg skal tolke denne dritten lenger. Det trosser menneskelig logikk.

Eksklusivt: 

«Tyske forsikringsselskaper fornyer (forsikrings-)dekningen for eksplosjonsskadet North Stream-gassforbindelse. 

LONDON/FRANKFURT, 4. april (Reuters) – De tyske forsikringsselskapene Allianz og Munich Re har fornyet (forsikrings-) dekningen for den skadede Russland-kontrollerte Nord Stream 1 gassrørledningen, sa fem kilder med kunnskap om saken, og indikerer at gjenopplivingen ikke er utelukket etter et angivelig sabotasjeangrep. 

Forsikring fra to av Tysklands største selskaper er avgjørende for enhver langsiktig fremtid for rørledningen, som var hovedruten for russisk gass til Europa i et tiår før eksplosjonen i september i fjor.»

Jeg tror de må oppdatere seg på hva Lavrov uttalte for to dager siden da han kommenterte Russlands nye utenrikspolitiske konsept. Han uttalte at EU er en «uvennlig» union, og hvis de vil ha Russlands tjenester, bør de bli vennlige, noe som er en eufemisme for å fjerne nåværende europeiske «eliter» eller, i lekmannsspråk – regimeendring. 

Dette er selvfølgelig umulig, og avindustrialiseringen av EU vil fortsette raskt. Faktisk akselererer det bare, og EU-pudler vil også finne liten sympati i Beijing. Så enkelt som det. La Europa spise kake.(c)

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.

4 kommentarer. Leave new

 • Enig med Lavrov. Macron overgår seg selv i stormannsgalskap og en kvinne risikerer å måtte betale 12 000 euro for å ha fornærmet ham på facebook. Annalena Baerbock erklærer helt alene og helt på sparket krig med Russland. Schwabs globalistiske disipler må elimineres fra maktposisjoner, ikke bare de unge globale lederne, den ene mer despotisk enn den andre: Rutte (pedo, forresten), Ardern (psykopat), tåpelige Trudeau, m/fl. ,
  men også de dypt involverte i folkemordet, som vår kvinnelige diktator, Erna, plyndret folket for milliarder til innkjøp av gift til avlivning. Norge kunne hatt en grei tone i nordlige farvann, men velger å være kanskje den verste fienden i Europa, nord stream 2 tatt i betraktning.
  Både USA og Europa har ledere korrupte nok til å fullstendig ødelegge egne land, for deres lojalitet er ikke der, men til den nye verdensorden.

  Svar
  • Ardern gikk av frivillig. Hun var redd for hva folket ville gjøre med henne da de våkner og forstår hva forbrytelsen de kaller Covid egentlig dreier seg om.

   Svar
 • Pravdamedia
  6 april 2023 9:40

  Så Den nye verdensorden kommer med Russland og Kina, da Russlands og co’s makt, blir permanent knust i midt Østen,av farkoster vi kaller ufo og deres våpen,som vi ikke har maken til på jorden,hverken Russland,kina,Eu eller USA Da ligger det til rette for den nye verdens orden,for de Har tatt i betrakning

  Når dette skjer.hvorfor tar ikke Derimot ,med løsninger,ikke bare beskrivelse av helvete vi lever i på denne jord.(tvangsvaksinering,nwo,despoter i eu,us,aus,etc)
  Hva med common Law,landloven vs Orlogsloven,hva med de vite kreftene,som har seiret over de mørke, hva med den hele og fulle sannheten?og løsningen.
  Eller er derimot også styrt opposisjon,fordi alt koster penger,også drift av derimot.no

  Husk at alle er pesronlige og økonomisk ansvarlige for sine gjerninger,og vil bli stilt til ansvar og doms for disse.uten ankemuligheter.(common law,natural law + i neste liv,for de som tror’men det gjelder alle alikevel,snart vil dette bekretfes til alle)
  Sats heller på litt håp og positive nyheter i tillegg,ikke sett kun fokus på kun det negative.ondskapen har tapt,og de som følger dem,dette vet vi fordi vi fortsatt lever og jorden er inntakt. Hadde de onde vunner,hadde jorden vært ødelagt og vi vært døde, men vi lever og jorden er Ike ødelagt.la oss Oppmuntre hverande og si den hele og fulle sannhet,ikke bare forbanne mørke.

  Svar
  • Torfinn Slettebø
   6 april 2023 11:14

   Det må då vera oppmuntrande at tyske pengefolk satsar på framtidig handel mellom Russland og Tyskland? Er ikkje det eit ljospunkt?

   Når nordmenn vert tynte litt til, kjem dei til å endra synet på Russland og norsk handel med Rusland.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Fill out this field
Fill out this field
Skriv inn en gyldig e-postadresse.

Neste innlegg

Larry Johnson:

Utvikler USA seg mot bananrepublikk-status?

Forrige innlegg

Ikke miljøvennlig!

Vindturbiner ødelegger og forurenser

Teksten står for forfatterens mening, ikke nødvendigvis www.derimot.no sin.